Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
O, wyszedl pierwszy patch?
Odpowiedz
Sto lat później, ale yaaay! Nawet, jeżeli nie mogę sobie wgrać tego patcha do swojego 4U+ to i tak ekstra, że się pojawił.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Świetny masz ten pokrowiec na iD.:'D I awwww, żabkowa-tapetka, najlepiej!
I meeeeegaaa mi się podoba ta postać w iD L, awwwwww. ;w; Dużo już zebrałaś tam znaczków?
Odpowiedz
Kocham tą włóczkę, już mi mało jej zostało chyba.
Gratuluję cudnego iD, ja moje wczoraj włączyłam, bo iD L mnie wkurzyło. xD
Odpowiedz
Śliczne ID Michu najbardziej mi się podoba żółty, zielony, fioletowy, ten ID przebarwiony fajnie wygląda i blue silver. Wszystkie są piękne. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Omgomomogm, do you wanna build a snowwwwmmmmmannnn? Come on let's go and plaaaaaayyyyy.;______________________; Jakie piękne zdjęcie, jdgbklsbdglsg. <333333 Lovelitchi mega uroczo wygląda w tej chusteczce. ;w; Piękną masz kolekcję iD. <33
To przebarwione tama wcale nie jest przebarwione, jest specjalne, o. Meeeeega je lubię.
Odpowiedz
Omg!! Pierwszy raz widzę to tło, śliczne jest! ;__________; Gratki!^^ No i awwww, Twoja Violetchi i to jeszcze w takim mega kosmicznym pokoju, ekstra jest. ;w; Ten pokoik może też na iD L jest?
Odpowiedz
Fajna jest Violetchi jeszcze piękniejsza jest w M!X:
[Obrazek: 6pch9g.png]
Słodziutka jest z tymi dwoma żółtymi kwiatkami.
Odpowiedz
Ah, wiesz jak masz chwilkę to możesz, ale jeżeli wyszła tak też normalnie, to popatrzę u siebie, może gdzieś mam.:'D
Omg Dogz, szczerze powiedziawszy to ja przez 4U jak widzę takie pyłki/światełka przy postaci (bo nie wygląda mi to tutaj na kwiatki :c), to zaraz mi się to kojarzy z pryknięciem. XDDDD
Odpowiedz
O jeżu, płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No co, jak musiała..XDDDDDD Nieważne.XDDDDDDD
Też nie mam pojęcia :c, w ogóle serio nawet już nie wiem jakie tam postacie są wbudowane i nawet nie wiem, czy przed tym jak zamówimy sobie to tama, to szukać jakiś tabelek, czy całkowicie postawić na los.;w;

Mam! Dziękuję mocno.:'DDDDDDDDDDD Na P's mam już tonę tapetek do wgrania, więc podziękuję, a na iD L ostatnio mi brakowało czegoś nowego.
Odpowiedz
..no, także ten, już wiemy skąd się biorą kwieciste perfumy.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Musimy się jakoś zgadać w tej kwestii, ale chyba jednak poszukam jakiejś tabelki, bo nie chciałbym potem się rozczarować przy tym całym mixowaniu. :<
Odpowiedz
To czas na moje kochane M!X. Oczko

Tu pierwsza generacja. ^^

[Obrazek: tumblr_obnpavTCcu1soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_obpdnlZSJA1soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_obr707i6yX1soif0yo1_540.jpg]

Yay, Lovelitchi! ^^

[Obrazek: tumblr_obue8uEo2p1soif0yo1_540.jpg]

I druga generacja - Lovelitchi wyszła za puszystego potworka z lasu. ;D

[Obrazek: tumblr_obwaj5bIbc1soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_obyjcubtDj1soif0yo1_540.jpg]

Flora wygląda niemal identycznie jak jej ojciec, poza kilkoma drobnymi szczegółami: nie ma ogonka z patyczka, ma nieco inne oczka, nie jest zielona, no i ma kokardkę Lovelitchi na szyi. ;>

[Obrazek: tumblr_oc0e2ni2CF1soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_oc27msMLFq1soif0yo1_540.jpg]

Ale... Po zjedzeniu 5 zielonych lodów upodobniła się bardziej do ojca. ;D

[Obrazek: tumblr_oc0qq7kQa41soif0yo1_540.jpg]

Taki przypadek w SPA. ^__^

[Obrazek: tumblr_oc44rxvnZm1soif0yo1_540.jpg]

No a wczoraj z kolei wypiła 5 soczków pomidorowych i jest teraz czerwona. xD

[Obrazek: tumblr_oc60ikJCQt1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Cuda wrzucasz. Zdjęcia śliczne <3
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Ten mix jest genialny. Nie wiem czemu wcześniej nie wpadli na pomysł żeby powiększyć ekran. Teraz to jest takie... no, wow. *__*
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Jak Carol jesteś zadowolona z M!X? Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości