28-07-2016, 13:10
Michu białe koniecznie weź, bo śliczne jest baaaaardzo (a potem daj żabolowi się pobawić XD)
![[Obrazek: jLDUSeK.png]](https://i.imgur.com/jLDUSeK.png)
|
Tamagotchi M!X 2016
|
|
28-07-2016, 13:10
Michu białe koniecznie weź, bo śliczne jest baaaaardzo (a potem daj żabolowi się pobawić XD)
![]()
28-07-2016, 13:13
Ja też w te w paseczki bym chciał w sumie jakiekolwiek, ale tylko z wyglądu, bo specjalne postacie mi się nie podobają w Spacy. D: Nad 20th Anniversary się zastanowię...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28-07-2016, 13:18
Kurcze, z jednej strony słabo z tymi lokalizacjami, ale też z drugiej.. to całkiem fajnie, ale jeżeli ma się dużo innych tama (chyba, że źle rozumiem i chodzi o to, żeby mieć wiele mixów ;__; ). D: Spoko pomysł, jeżeli odblokowywałoby to jakieś specjalne miejsca, a nie takie, które musimy jednak mieć, żeby jakoś korzystać z tego tama.;; Więc finalnie wypada to.. uhhh, szkoda. Eh, totalnie jestem odcięty od tama społeczności przez brak instagrama i nawet nie umiem żadnej opinii rozwinąć na temat tej wersji. D: Plus znowu tylko wychodzi na to, że 4U to takie forever alone bo z niczym tego nie da się połączyć.
To szkiełko raczej da się wyjąć, tyle tylko, że to ponoć ciężka robota: https://www.instagram.com/p/BH7YeXkhHsx/ https://www.instagram.com/p/BH7UDs_hGue/ Pokazali już gdzieś jak to białe wygląda? Coś mnie ominęło chyba. D: Wrzuci ktoś zdjęcie? Poproszę. ![]()
28-07-2016, 13:26
Fajnie że to przednie szkiełko chroni ekran!! Displex czasami niestety niszczy ekrany przez głebsze rysy (trochę uwaliłem tak telefon od Michu, ale jako że on tylko do przesyłek jest to nic).
A opcja z lokalizacjami nie jest wcale zła biorąc w perspektywie używania tego tama w Japonii- nam nie na rękę, bo jest całkiem możliwe że 6 osób z naszego forum będzie jedynymi posiadaczami tego tama w całej Polsce, ale wiadomo, Bandai ma prawo o nas nie myśleć. Jest preorder 20th już w ogóle? I czy w ogóle będzie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28-07-2016, 13:30
Ja tam nie będę ryzykować i żadnych szkiełek nie będę wyjmować bo można zniszczyć je. W Tama-go 4u, 4u+ można bo jest tak zaprojektowane.
![]() ![]() ![]() ![]()
28-07-2016, 13:40
O moje ulubione postacie Shimashimatchi, Mimitchi, Ura Zukyutchi, Ura Togetchi, Makiko, Kuromametchii i Masktchi z 1996 tamagotchi jest ekstra.
![]() Tylko ile kosztować to będzie mam nadzieję, że nie ponad 300 zł.
![]() ![]() ![]() ![]()
28-07-2016, 13:51
Pewnie tyle samo, czyli ok. 168zł bez przesyłki/precentu dla osoby sprzedającej.
28-07-2016, 13:57
Pfff, kupujemy mixy, robimy zjazd, łączymy się na potęgę i voila, nie widzę problemu XD
28-07-2016, 14:25
Kurde, podoba mi się to białe tama. ;______________; Uh, może na święta będę o nie żebrał, o ile spodoba mi się ta wersja.;; I uhhh, mam nadzieję, że jednak to tama będzie można łączyć z innymi wersjami, no bo halo, w końcu jest podczerwień. ;w;
![]()
28-07-2016, 16:17
To że ma podczerwień nie znaczy że musi się łączyć z innymi, bo np. chyba iD i P's łączyć nie można. I to ma sens że nie można, w końcu sprity tama w M!X są większe i zmieniają swój rozmiar w zależności od perspektywy. D:
Tak czytam thread na TT i w sumie odblokowywanie tych lokalizacji nie jest aż takie ważne, bo wcale tam nie odblokowujesz postaci, a po prostu spotykasz je i możesz z nimi wziąć ślub, i jedyne co z tego masz to pomieszanie genów, chyba nie da się wszystkich normalnych postaci wyhodować, bo w każdej generacji postać będzie miksowana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28-07-2016, 17:14
Właśnie nad hodowaniem normalnych postaci się zastanawiałam. Teoretycznie tylko pierwsza generacja powinna być normalna, a reszta tylko mixy? Trochę głupio by było
![]()
28-07-2016, 17:22
No właśnie niestety, z każdą generacją się miksują i to na dodatek mogą podobno pokazywać się cechy z poprzednij generacji, CHOCIAŻ podobno gra zapisuje maks 20 generacji- może potem jest reset? I jeszcze ktoś mówił że MOŻE będzie coś takiego jak w 4U, że tamek się ciebie pyta czy może od ciebie odejść bez wyjścia za mąż, wtedy by można było inną postać wyhodować.
28-07-2016, 17:43
Gdyby co jakiś czas rodziła się normalna postać byłoby nieźle, no ale to mix, więc genetycznie by taki myk nie przeszedł
![]()
28-07-2016, 19:13
I sporo tych miast się odblokowuje używając itemków czy innych pierdół, chyba tylko miasto syren wymaga łączenia się z innym M!Xem jak dotąd.
Dziwnie jest ale jak na razie nie jestem zbyt zawiedziony czytaniem opinii ci co już m!x mają, chcę już swoje mieć. :c http://fuckyeah-tamagotchi.tumblr.com/post/148107018761 Jak słodko!! Edit: Aww, podobno rodzice z nami zostają i jak ich dziecko śpi to od czasu to czasu jest animacja że przychodzą sprawdzić czy śpi. To serio takie trochę kolorowe familitchi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Plotka - angielskie kolorowe Tamagotchi w 2016 roku? | Carol | 10 | 3,199 |
26-04-2016, 15:18 Ostatni post: Katechi |
|
|
|
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015) | Carol | 548 | 77,984 |
28-11-2015, 22:57 Ostatni post: Viktor |