27-07-2016, 18:46
Maciek, wydaje mi się, że to normalne XD
Uśmiechnęłam się dzisiaj podczas postowania... i grania w Neverhood <3
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
27-07-2016, 18:46
Maciek, wydaje mi się, że to normalne XD
27-07-2016, 20:40
^Albo tylko my tak mamy.XDDD
NIE WIEM CZEMU MNIE TAK TO BAWI, ALE TEN KOMENTARZ TO NAJLEPSZY HEJT DZISIEJSZEGO DNIA. Nie mógłbym wymyślić niczego lepszego.XDDDDD Oglądając ten teledysk straciłem całą resztkę wiary w ludzkość.DDDDDDDD:
![]()
27-07-2016, 21:04
Maciek, to co opisałeś jest normalne i ludzie to od lat robią, to się self insert nazywa... XD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28-07-2016, 00:03
MACIEK XDDDDDDDDDDDDD
Mnie zabiło to: - Ladies, your children are going to watch this one day...can you imagine how PROUD they would be? I would literally disown you as a mother if I happened to be any of your kids. - Yea, they won't care seeing this video prob made more then enough money to support them their entire life. - shut up I'd be proud if my mom looked as good as any of these beautiful women CZEMU FERGIE MI TO ROBI, LUBIŁAM JĄ. TEN UTWÓR BRZMI JAKBY GO NICKI MINAJ "ŚPIEWAŁA" ;-; EDIT: AŻ ZNALAZŁAM COŚ, O CZYM JUŻ ZDĄŻYŁAM ZAPOMNIEĆ XD https://www.youtube.com/watch?v=LiaYDPRedWQ
28-07-2016, 00:14
Uh, mnie to nie rusza, niech robią co chcą jeżeli to robią z własnego wyboru.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
KAT, CICHO, HELLO KITTY TO MÓJ JAM. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Za to milf money mnie odrzuca strasznie, ale wydaje mi się że to taki desperacki okrzyk o uwagę, bo coś słyszałam że ta wytwórnia podupada? Mój kot chciał się obrócić na drugi bok, ale zamiast tego sturlał się z mojego łóżka. X"D Po pięciu minutach wrócił jakby nigdy nic. XD ![]() ![]() ![]() ![]()
29-07-2016, 15:14
U mnie też zaraz będzie
Na razie jest niezła wichura, ale przynajmniej się ochłodziło.
![]()
29-07-2016, 21:47
Kupiłam fajny sweterek i sukienkę, no i rodzice kupili mi powerbanka na imieniny. <3
![]() ![]() ![]()
29-07-2016, 22:16
Powerbank pewnie wcale nie dlatego, że poki.♥ I w ogóle omg, masz imieniny! <3333 Wszystkiego najnajnaj! Samych poke-sukcesów, wiesz, ktoś w końcu musi zostać mistrzem naszego kraju! No i wiesz, złap je wszystkie! ♥
![]()
29-07-2016, 22:22
Naj, Bella!
Ja mam dwa powerbanki (jeden missing in action niestety, NIGDZIE go nie mogę znalezc) ale w sumie chciałbym ten w kształcie pokeballa... Szkoda że takie drogie one są.Leaknięty odcinek SU. Ignoruję wszelakie teorie o złej Rose a nawet jak się sprawdzą to walę to, kocham ją. <333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30-07-2016, 08:19
Aww, dzięki! ;w; I nie no, pfff, kompletnie nie ze względu na pokemony, skąd ten pomysł???????? XD Czytałam w internecie, że od premiery Pokemon Go sprzedaż powerbanków wzrosła o 300%. XDDD Jak przetestuję go na dzisiaj na meecie, to dam znać czy polecam, czy nie.
![]() ![]() ![]()
05-08-2016, 19:40
Haaah, ostatnio się właśnie zastanawiałem, o ile sprzedaż skoczyła.XD Mój powerbank ma wiecznie foszki, bo rzadko kiedy jakoś specjalnie działa, cóż. </3 Ale w sumie taki jakiś tani był, to może dlatego. Mam nadzieję, że wasze będą wam dobrze służyć, o!
edit. Omg, właśnie oficjalnie potwierdzili, że Nintendo wypuści covery na New 3DSa XL. ;____________; Jezu, jak się cieszę, to tylko plecki, no ale uhh i tak zawsze chciałem jakieś ładne. Błagam, niech trafią do Polski.;__________;
![]()
05-08-2016, 20:21
Oo, to super!! Długo się zastanawiałem nad N3DSem, ale maleńkiego nie chciałem brać bo się przyzwyczaiłem do XL, ale z drugiej strony smutno mi było że coverów na niego nie ma, ale jak są to na pewno kupię jak będę miał kasę kiedyś+ten cover. : DD
Co do uśmiechania się, to 2 paczki do mnie przyszły dzisiaj, więc yay. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|