10-07-2016, 17:37
Carol, niestety nie mam pojęcia, tylko Kunoitchi ściągałem.
Totalnie Michu.^^ Pjona!
Totalnie Michu.^^ Pjona!
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Maciejowa gromadka.
|
|
10-07-2016, 17:37
Carol, niestety nie mam pojęcia, tylko Kunoitchi ściągałem.
Totalnie Michu.^^ Pjona! ![]()
12-07-2016, 15:03
^ Totalnie!
Oczywiście się pomyliłem i zdobyłem inną postać, ugh. ._______. Jak można pomylić jedzonka, jak. Ale dobra, jeszcze raz spróbuję zdobyć Kunoitchi.;; Także teraz mam tak: ![]() W ogóle ten pierce dodaje aż dwie gry, wydaje mi się, że w poprzednich była tylko jedna dodatkowa gra? Jedna gra jest podobna do przebijania balonów w Colorku, tutaj musimy strzelać w te drewniane makiety. A Gozarutchi próbuje nam zabrać to.. to ostre coś czym rzucamy.XDDD ![]() A drugiej gry totalnie nie czaje, postacie znikają i się pojawiają i tyle, o. ;__;
![]()
12-07-2016, 16:09
" A Gozarutchi próbuje nam zabrać to.. to ostre coś czym rzucamy" shurikeny?
12-07-2016, 16:29
Woah Michu, nie miałem pojęcia, zawsze tak się jarałem, że szybko tylko chciałem ten obrazek sobie wgrać.XD Muszę to ogarnąć. Odpalenie P's to ekstra pomysł, daje okejkę.:'D Iiii dziękuję!
Wcisełek, dokładnie! Dziękuję, nie wiedziałem jak się to nazywa.;; ![]()
24-07-2016, 18:11
Okej, z góry przepraszam za jakość, ostrość czy dziwne wykadrowanie - wszystkie zdjęcia robiłem komórką, także uh, było ciężko. No i przepraszam za spam, trochę zdjęć nazbierałem. c:
Udało mi się wyszkolić moją kluskę, więc mnie posłuchała i wyrosła na postać którą chciałem - Kunoitchi. Byłem strasznie zadowolony, serio, bardzo lubię tę postać i w sumie naprawdę cieszę się, że można wgrywać te wirtualne wtyczki do P's. Niestety z czasem na wyjeździe różnie bywało, więc nie zawsze udało mi się klusce utrzymać porządek, ale gdy mogłem, ogarnialiśmy siebie i małe mieszkanko. ![]() I chyba klusce generalnie bardzo spodobały się kąpiele, no, przynajmniej wyglądała na zadowoloną, o. ![]() ![]() Albo może kluska polubiła po prostu żółtą kaczuszkę, a nie kąpiele, hmnh. Także, jak mówiłem - gdy ogarnęliśmy siebie, przyszła pora na ogarnianie mieszkanka. W sumie, to odkurzacz zrobił wszystko za nas, kluska ma pewnie dar telekinezy, czy coś.:| ![]() Pomimo mojej sympatii do tej postaci postanowiłem wysłać ją do swatki, stwierdziłem, że mam straszne tyły w tej wersji (obstawiam, że spokojnie za 10 lat odblokuję rakietę XD), więc szkoda czasu. I tak też postanowiliśmy się pożegnać... ![]() Ale czy aby na pewno? Przyjrzyjcie się - ta różowa galaretka, jej oczy.. przecież to kluska bez kostiumu kota ninja.:| XDD Jestem przekonany na 100%, że kluska chciała po prostu zmienić swoją tożsamość, zacząć życie od nowa, czy coś. Także udałem, że o niczym nie mam pojęcia iiii nazwałem ją, umnm.. niech będzie kopytko, ![]() Kopytko codziennie notowała w swoim dzienniku, jak to fajnie jest na wakacjach (kłamała) i że jej plan zmiany tożsamości się powiódł (tutaj też kłamała XD). ![]() Młoda bardzo wkręciła się w swoją rolę, więc jak na bobasa przystało - nadszedł czas na obowiązkową drzemkę. ![]() I nim się obejrzałem kopytko wyrosła na doniczkowego kwiatka, w sumie się ucieszyłem, bo chciałem zdobyć Nokobotchi (tego grzybka), ale spojler alert: wyszło jak zawsze.XD ![]() Tego samego dnia postanowiliśmy wybrać się jeszcze na spacer po lesie, w sumie chciałem, żeby dotrzymała mi towarzystwa, ale ewidentnie była mną znudzona, więc poszła spać, cóż.:/ ![]() I muszę się koniecznie pochwalić moim zacnym pudełkiem na tama od Michu, pasuje idealnie.:'D Może i jest różowe, ale to prezent, więc różowy jest super ładny, o. Nie no, dla mnie wszystkie kolory są spoko, mega mi się podoba.^^ ![]() Kolejnego dnia, gdy rodzice w jakimś randomowym mieście (Kudowa Zdrój) poszli "na chwilę" czegoś poszukać (czyt. na 2 godziny) zostałem z kopytkiem w parku i trochę sobie graliśmy, więc nie było najgorzej.:'D ![]() Oczywiście wieczorem mała wyrosła tak, jak nie chciałem, czyli norma.XDD Ale no trudno. Ta mała czaszka to moja jedyna pamiątka, w sumie nie wiem, czy bardziej kripi jest fakt, że dają takie czaszki za to, że odwiedziło się Kaplicę Czaszek, czy fakt, że zrobiłem zdjęcie czaszki z tama, no cóż.XDD Przynajmniej pomacałem kości w tej kapliczce (rebel, bo nie wolno :|| XDD), kości ludzkie w dotyku są takie jak myślałem.XDD ![]() Postanowiłem, że wyhoduję małą na Amiamitchi, bo w sumie tylko jej mi brakuje z tej linijki. Więc zabrałem się za ciężkie szkolenia iiii... olałem tama, uff.XDD Hasztag ciężka praca hodowcy złych postaci. ![]() Cel udało mi się osiągnąć, ale nie byłem zbytnio zaskoczony.^^ Jestem najsuper w ignorowaniu tama, ups.XD ![]() I jako że w końcu, po chyba dwóch latach, dorwałem ostatnią część trylogii (w sumie mama mi kupiła, bo siostrze kupiła nowe buty, to halo a ja :<) którą baaardzo lubię, wysłałem kopytko do szkoły, niech się ładnie uczy, a ja będę mógł sobie spokojnie poczytać. Chociaż uh, wkurzam się jedynie, bo zdecydowanie za szybko czytam, a nie chcę jeszcze kończyć tej historii. ;___; Za bardzo kocham Minoo, uh. ![]() Tak też docieramy do dnia wczorajszego, gdy udało mi się zdobyć znaczek (/puzzel) za 48h, ale tych innych jeszcze nie zebrałem, bo w sumie polubiłem kopytko.^^ Śliczna jest ta postać.;w; http://imgur.com/a/8Q1KA (ostatnie zdjęcie w linku, bo limit zdjęć mi wyskoczył ^^") Mam nadzieję, że nikt nie zasnął.
![]()
24-07-2016, 18:33
No rzesz ty, nawet zwykłym telefonem robisz śliczne zdjęcia
Lubię Twój pamiętnik
![]()
25-07-2016, 10:45
Uh Michu, fkgklsjbdgbhjlgg, dziękuję strasznie mocno.;_______; ♥ Mega dużo to dla mnie znaczy. Chyba w ogóle się przerzucę na robienie zdjęć telefonem, bo aparatem to już ciężko w sumie. ;w; Mam ogromną nadzieję, że kiedyś też uda Ci się dorwać białe P's.^^
Zabrałem się dzisiaj za zbieranie brakujących puzzli, więc można uznać, że miałem bardzo produktywny początek dnia: ![]() I w sumie za jednym zamachem udało mi się zebrać wszystkie.. ![]() Postanowiłem więc wysłać kopytko do swatki, a co, pora zabrać się porządnie za zbieranie brakujących postaci. ![]() No i cóż, znowu dziewczynka, yaaay, chyba.XD ![]() Uh, te zdjęcia nie są poruszone, po prostu tak dziwnie się zmniejszają.:c ![]()
29-07-2016, 15:37
Zacząłem właśnie kolejną generację i yasss, odblokowałem nowe tło pod ikonki!:'D
![]()
29-07-2016, 15:48
Faktycznie pasuje.^^ To w ogóle moja ulubiona tapetka jest.
Myślałem o Mametchim, o dziwo jeszcze go nie wyhodowałem.;;
![]()
29-07-2016, 16:11
Też bardzo lubię Mametchiego, piona.^^ Muszę mu poszukać jakiś laboratoryjnych ubranek w tym tama.
Yaaay, piątka Dogz. Chociaż mi się ta tapetka z żadną postacią nie kojarzy, chyba dlatego, że to pokój tego kogoś co mangi rysuje.
![]()
02-08-2016, 16:07
Mój Mametchi zdobył dzisiaj ostatniego puzzla. 8D
![]() Także postanowiliśmy odwiedzić swatkę i znaleźć swoją drugą połówkę, o. ![]() I tak właśnie zacząłem kolejną generację, yasss!
![]()
02-08-2016, 19:32
Idealnie mi się trafiło!:'D Brakuje mi tylko trzech męskich postaci do zebrania wszystkich.. chłopięcych puzzli(?XD).
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|