Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Carol, niestety nie mam pojęcia, tylko Kunoitchi ściągałem.
Totalnie Michu.^^ Pjona!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ale ninjowe XDDD
Odpowiedz
^ Totalnie!

Oczywiście się pomyliłem i zdobyłem inną postać, ugh. ._______. Jak można pomylić jedzonka, jak. Ale dobra, jeszcze raz spróbuję zdobyć Kunoitchi.;; Także teraz mam tak:
[Obrazek: cmXg28S.jpg]

W ogóle ten pierce dodaje aż dwie gry, wydaje mi się, że w poprzednich była tylko jedna dodatkowa gra? Jedna gra jest podobna do przebijania balonów w Colorku, tutaj musimy strzelać w te drewniane makiety. A Gozarutchi próbuje nam zabrać to.. to ostre coś czym rzucamy.XDDD 
[Obrazek: Fh25Dpc.jpg]

A drugiej gry totalnie nie czaje, postacie znikają i się pojawiają i tyle, o. ;__;
[Obrazek: 0am5E01.jpg]
Odpowiedz
" A Gozarutchi próbuje nam zabrać to.. to ostre coś czym rzucamy" shurikeny? Uśmiech
Odpowiedz
Woah Michu, nie miałem pojęcia, zawsze tak się jarałem, że szybko tylko chciałem ten obrazek sobie wgrać.XD Muszę to ogarnąć. Odpalenie P's to ekstra pomysł, daje okejkę.:'D Iiii dziękuję!
Wcisełek, dokładnie! Dziękuję, nie wiedziałem jak się to nazywa.;;
Odpowiedz
Okej, z góry przepraszam za jakość, ostrość czy dziwne wykadrowanie - wszystkie zdjęcia robiłem komórką, także uh, było ciężko. No i przepraszam za spam, trochę zdjęć nazbierałem. c: 

Udało mi się wyszkolić moją kluskę, więc mnie posłuchała i wyrosła na postać którą chciałem - Kunoitchi. Byłem strasznie zadowolony, serio, bardzo lubię tę postać i w sumie naprawdę cieszę się, że można wgrywać te wirtualne wtyczki do P's. Niestety z czasem na wyjeździe różnie bywało, więc nie zawsze udało mi się klusce utrzymać porządek, ale gdy mogłem, ogarnialiśmy siebie i małe mieszkanko. 

[Obrazek: pSpmOn3.jpg]

I chyba klusce generalnie bardzo spodobały się kąpiele, no, przynajmniej wyglądała na zadowoloną, o.
[Obrazek: hgeBflS.jpg]

[Obrazek: nbe0ayy.jpg]

Albo może kluska polubiła po prostu żółtą kaczuszkę, a nie kąpiele, hmnh.
Także, jak mówiłem - gdy ogarnęliśmy siebie, przyszła pora na ogarnianie mieszkanka. W sumie, to odkurzacz zrobił wszystko za nas, kluska ma pewnie dar telekinezy, czy coś.:| 
[Obrazek: ZSBF1mW.jpg]

Pomimo mojej sympatii do tej postaci postanowiłem wysłać ją do swatki, stwierdziłem, że mam straszne tyły w tej wersji (obstawiam, że spokojnie za 10 lat odblokuję rakietę XD), więc szkoda czasu. I tak też postanowiliśmy się pożegnać...
[Obrazek: oUxZ7Wa.jpg]

Ale czy aby na pewno? Przyjrzyjcie się - ta różowa galaretka, jej oczy.. przecież to kluska bez kostiumu kota ninja.:| XDD Jestem przekonany na 100%, że kluska chciała po prostu zmienić swoją tożsamość, zacząć życie od nowa, czy coś. Także udałem, że o niczym nie mam pojęcia iiii nazwałem ją, umnm.. niech będzie kopytko, bo tak serio, to w ogóle jej nie nazywałem.:||
[Obrazek: uLeC8Vl.jpg]

Kopytko codziennie notowała w swoim dzienniku, jak to fajnie jest na wakacjach (kłamała) i że jej plan zmiany tożsamości się powiódł (tutaj też kłamała XD).
[Obrazek: 7S1li0s.jpg]

Młoda bardzo wkręciła się w swoją rolę, więc jak na bobasa przystało - nadszedł czas na obowiązkową drzemkę.
[Obrazek: ToVdlO3.jpg]

I nim się obejrzałem kopytko wyrosła na doniczkowego kwiatka, w sumie się ucieszyłem, bo chciałem zdobyć Nokobotchi (tego grzybka), ale spojler alert: wyszło jak zawsze.XD
[Obrazek: JoOSZo0.jpg]

Tego samego dnia postanowiliśmy wybrać się jeszcze na spacer po lesie, w sumie chciałem, żeby dotrzymała mi towarzystwa, ale ewidentnie była mną znudzona, więc poszła spać, cóż.:/ 
[Obrazek: J1by1eH.jpg]

I muszę się koniecznie pochwalić moim zacnym pudełkiem na tama od Michu, pasuje idealnie.:'D Może i jest różowe, ale to prezent, więc różowy jest super ładny, o. Nie no, dla mnie wszystkie kolory są spoko, mega mi się podoba.^^
[Obrazek: S4lKXoW.jpg]

Kolejnego dnia, gdy rodzice w jakimś randomowym mieście (Kudowa Zdrój) poszli "na chwilę" czegoś poszukać (czyt. na 2 godziny) zostałem z kopytkiem w parku i trochę sobie graliśmy, więc nie było najgorzej.:'D
[Obrazek: u1eG4eT.jpg]

Oczywiście wieczorem mała wyrosła tak, jak nie chciałem, czyli norma.XDD Ale no trudno. Ta mała czaszka to moja jedyna pamiątka, w sumie nie wiem, czy bardziej kripi jest fakt, że dają takie czaszki za to, że odwiedziło się Kaplicę Czaszek, czy fakt, że zrobiłem zdjęcie czaszki z tama, no cóż.XDD Przynajmniej pomacałem kości w tej kapliczce (rebel, bo nie wolno :|| XDD), kości ludzkie w dotyku są takie jak myślałem.XDD
[Obrazek: vKzG2Sl.jpg]

Postanowiłem, że wyhoduję małą na Amiamitchi, bo w sumie tylko jej mi brakuje z tej linijki. Więc zabrałem się za ciężkie szkolenia iiii... olałem tama, uff.XDD Hasztag ciężka praca hodowcy złych postaci.
[Obrazek: fg1Zl9u.jpg]

Cel udało mi się osiągnąć, ale nie byłem zbytnio zaskoczony.^^ Jestem najsuper w ignorowaniu tama, ups.XD
[Obrazek: aNR1qTG.jpg]

I jako że w końcu, po chyba dwóch latach, dorwałem ostatnią część trylogii (w sumie mama mi kupiła, bo siostrze kupiła nowe buty, to halo a ja :<) którą baaardzo lubię, wysłałem kopytko do szkoły, niech się ładnie uczy, a ja będę mógł sobie spokojnie poczytać. Chociaż uh, wkurzam się jedynie, bo zdecydowanie za szybko czytam, a nie chcę jeszcze kończyć tej historii. ;___; Za bardzo kocham Minoo, uh.

[Obrazek: PGLIEyR.jpg]

Tak też docieramy do dnia wczorajszego, gdy udało mi się zdobyć znaczek (/puzzel) za 48h, ale tych innych jeszcze nie zebrałem, bo w sumie polubiłem kopytko.^^ Śliczna jest ta postać.;w;

http://imgur.com/a/8Q1KA
(ostatnie zdjęcie w linku, bo limit zdjęć mi wyskoczył ^^")

Mam nadzieję, że nikt nie zasnął.Duży uśmiech
Odpowiedz
No rzesz ty, nawet zwykłym telefonem robisz śliczne zdjęcia Duży uśmiech Lubię Twój pamiętnik Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Awww, baaardzo miło mi to słyszeć, dziękuję.^^
Odpowiedz
Uh Michu, fkgklsjbdgbhjlgg, dziękuję strasznie mocno.;_______; ♥ Mega dużo to dla mnie znaczy. Chyba w ogóle się przerzucę na robienie zdjęć telefonem, bo aparatem to już ciężko w sumie. ;w; Mam ogromną nadzieję, że kiedyś też uda Ci się dorwać białe P's.^^

Zabrałem się dzisiaj za zbieranie brakujących puzzli, więc można uznać, że miałem bardzo produktywny początek dnia:
[Obrazek: DrKJX6I.jpg]

I w sumie za jednym zamachem udało mi się zebrać wszystkie..
[Obrazek: pSpUccb.jpg]

Postanowiłem więc wysłać kopytko do swatki, a co, pora zabrać się porządnie za zbieranie brakujących postaci.
[Obrazek: lTgwdCU.jpg]

No i cóż, znowu dziewczynka, yaaay, chyba.XD
[Obrazek: zDmVqk1.jpg]

Uh, te zdjęcia nie są poruszone, po prostu tak dziwnie się zmniejszają.:c
Odpowiedz
Zacząłem właśnie kolejną generację i yasss, odblokowałem nowe tło pod ikonki!:'D

[Obrazek: eHkiY1H.jpg]
Odpowiedz
Faktycznie pasuje.^^ To w ogóle moja ulubiona tapetka jest.Duży uśmiech Myślałem o Mametchim, o dziwo jeszcze go nie wyhodowałem.;;
Odpowiedz
To też jest moja ulubiona tapetki w P's kojarzy mi się z Lovesolatchi.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Też bardzo lubię Mametchiego, piona.^^ Muszę mu poszukać jakiś laboratoryjnych ubranek w tym tama.
Yaaay, piątka Dogz.Duży uśmiech Chociaż mi się ta tapetka z żadną postacią nie kojarzy, chyba dlatego, że to pokój tego kogoś co mangi rysuje.
Odpowiedz
Mój Mametchi zdobył dzisiaj ostatniego puzzla. 8D 
[Obrazek: 1dV61gm.jpg]

Także postanowiliśmy odwiedzić swatkę i znaleźć swoją drugą połówkę, o.
[Obrazek: 9cKE530.jpg]

I tak właśnie zacząłem kolejną generację, yasss!
[Obrazek: 8hshm4l.jpg]
Odpowiedz
Idealnie mi się trafiło!:'D Brakuje mi tylko trzech męskich postaci do zebrania wszystkich.. chłopięcych puzzli(?XD).
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości