Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!X 2016
Pojawiło się nowe miasto: Berry-town:
http://tamagotch.channel.or.jp/tamagotch...erry-town/
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Jeeeżu *_* no i to jest tamatown, a nie nieudaczne dreamtown z friends.. Wiem, że to głupie ale chciałabym żeby wróciło zdobywanie itemków na stronie i wpisywanie kodów do tama, to miało taki fajny klimat :C
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Ja to bym marzył aby całe e-tamago wróciło, ale eh. ;__;
Ciekawe co będzie można tam robić. :o
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tam w Berry-Town jest pełno Ichigotchi. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Bo Ichigotchi i chyba Ringotchi pochodzą z Berry Town. Duży uśmiech Jest dużo miast w świecie tama poza Tamatown i Dream Town itp.
Odpowiedz
Woah, nawet spoko jest to miasto. ;w; Super by było, gdyby można było poprzez granie w miasteczku odblokować nową postać do mixowania.;;
Teraz to mam nadzieję, że powstaną jeszcze inne lokacje online.:'D
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Tym razem będzie trzeba jakoś wykombinować, żeby zapisać to miasteczko Duży uśmiech Myślicie, że da się to po prostu zapisać jako stronę i potem będzie działało? Bo to chyba jest na jednej stronie, co nie? W sensie jak się zapisuje stronę z gierką online to potem jak się ją włącza to normalnie działa. (Nie, nie chodzi mi o zapisywanie do ulubionych/zakładek, tylko po prostu plik strony)
Odpowiedz
Jak serwer wyłączą to nope, nic się nie da zrobić, chyba że ktoś jakimś cudem bebechy gry ukradnie i sam serwer zrobi.
Odpowiedz
Z Simsami online tak zrobili, więc się pewnie da, tylko że oni chyba z tym mają mega problemy, więc wątpię, że ktoś z tama środowiska się za to zabierze. D:
Odpowiedz
Takie coś serio dużo kosztuje i są podstawy aby być wysłanym do sądu o coś takiego, więc niestety nie ma na co liczyć.
Mam nadzieję że kody by tam działały tak jak kody z entama itp, że z enwarehouse wszystko można dalej mieć, nie to co z music city gdzie po wyłączeniu strony kody nie działają.
Odpowiedz
Jak do monitora? Czym to się łączy?
Odpowiedz
Pewnie działa na jakieś fale z monitora czy co, kiedyś były chyba takie gry co do telewizora niby się przykładało.
Odpowiedz
Omg, gdyby zastosowali technologię z Cheeks Chan to o jeżu. ;____________________; To byłoby najlepsze tama ever. Dla mnie też to magia jest, nadal nie wiem co to się tam dzieje, ale zawsze działa. Może ta dioda rejestruje barwy ciemne i jasne? I wiecie, coś w stylu alfabetu Morse'a, że.. nie wiem, światło odbija się w różnych sekundach? Różnej kolejności? Omg, nie wiem, genialne to po prostu jest.XD
Odpowiedz
Może być coś w stylu tych nowych furby i apek, one jakieś dzwięki chyba wyłapują których my nie słyszymy.
Odpowiedz
No ale dźwięków z monitora nie masz. Duży uśmiech
To zawsze mruga, więc najpewniej częstotliwość mrugnięć moim zdaniem.

Jeszcze tylko 9 dni do premiery... Jak tylko dostane wypłatę od razu zamawiam jedno, jak nie dwa. Duży uśmiech
Odpowiedz