Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Tbh czuję się oszukany, że poszli na taką łatwiznę. Teraz ta gra nie będzie żadnym wyzwaniem.XDD Awww, dzięki Lajri!:'D
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
A jeśli chodzi o bodns per w v5 i v5.5 jakie są animacje jakby ktoś zapomniał:
0 - 10 % - rozglądają się dookoła.
20 - 30 % - Środkowy Tamek się przybliża do ekranu.
40 - 50 % - Biegają, przewalają się. XD
60 - 70 % - Tamagotchi dają sobie całusy i nad nimi są najpierw małe serduszka, a potem łączą się w duże serce.
80 - 100% - wszystkie Tamki przybliżają się do ekranu.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
A jak sie ma ktoras ze specjalnych rodzinek i wrzuci ich bonds per. na 100% to sie ich zwierzatko pojawi. Oczko
Odpowiedz
Dzięki za rady. ^^ Co prawda wiedziałem o tym, ale dobrze mieć to rozpisane w miejscu, które mam pod ręką, o.

Nie chciało mi się filtrów nakładać, sorki.:c
Makiko zostawiał mnie jakiś czas temu (ojej : <<<<<) i teraz mam tego tego jak mu tam, pawia.XD Staram się o Mametchiego, bo tylko jego mi brakuje z obecnej linijki postaci. Tylko kurcze, jak byłem u lekarza dzisiaj to chyba tama pikało. .____. I nie wiem ile razy, ale dobra, mam nadzieję, że tylko raz.;;;;;
[Obrazek: 5YXpNWm.png]

A v5 ignoruję, bo chcę zdobyć rodzinkę Gozarutchiego, mam nadzieję, że dobrze pamiętam i wystarczy tylko zaniedbać tama.:| XDD
[Obrazek: 3i7qbcm.png]
Odpowiedz
Maciek tylko w v5 ich nie przekarm bo zamiast rodziny Gozarutchi, grubasy mogą Ci wyrosnąć. XD
Odpowiedz
Dziękuję Michuu, jak zawsze.^^ Yaaaaay, dobrze to słyszeć! Bardzo lubię postacie w tej wersji, wydają się takie mega mega szczegółowe. I w ogóle zresztą mam v5+ od Ciebie w ulubionej obudowie, więc może też za jakiś czas sobie je włączę.:'D
Dogz, wiem wiem, kontroluję serduszka rodzinki w taki sposób, że powinno być okej. Chociaż puszystą rodzinkę też bardzo lubię, więc w sumie i też byłoby oki.
Odpowiedz
No a jak wyszło v5 to były takie opinie, że nudne, że się nudziło po kilku tygodniach, a według mnie to nieprawda. Ta wersja ma bardzo śliczne animacje jak jest item ogniska. Śliczne postacie ta dziewczynka filiżanka, Nemutchi, Ichigotchi jest nawet. Jak był pierwszy dzień lata to mi się na chwilę pojawiło słoneczko. I wogóle tą wersję lubię, bo można rodzinę Mame, Meme, Kuchi i Violetchi wyhodować. A Friends nasze europejskie jeszcze jest nudniejsze v5 jest super. Uśmiech
Odpowiedz
Ja zawsze lubiłam V5, mam straszny sentyment do niej, pamiętam jak z dawną przyjaciółką wypatrzyłyśmy tą wersje w carrefourze pare ładnych lat temu i tak na spontanie kupiłyśmy sobie, czarna obudowa z ninja breloczkiem. Wtedy była przecena bodajże po 35zł. Do dziś żałuje, że ją sprzedałam ;_; Maciek, to FamiTama jest przepiękne... Ajj miałam trzymać hajs na MIX a mnie wzięło na japońskie wersje XD
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Dogz, ja w ogóle mam do tej wersji ogromny sentyment, bo pamiętam, że wyczekiwałem premiery w Polsce i w ogóle sam uzbierałem kasę na to tama.^^ No i specjalnie w dniu premiery jechałem z mamą do Smyka.:'D I chyba nawet sam wtedy zakupy robiłem, pierwszy raz w życiu (w sensie, mama poszła do jakiegoś innego sklepu i mnie zostawiła XD). Zgadzam się z tym co mówisz.^^ To tama jest po prostu unikalne, raz na jakiś czas super jest do niego wrócić, ale nie mógłbym mieć mimo wszystko włączonego v5 jakoś specjalnie długo. Chociaż jak byłem dużo młodszy, to chyba bardzo długo miałem włączone v5.

Hahahah Michu, dokładnie.XDDD Friends ułaskawia wszystkie inne wersje.XD

Cocoa, pjona! Mega zazdroszczę tej promocji, ja się na nic nie załapałem.:< Nawet jeżeli sprzedałaś to tama, to jednak w dalszym ciągu zrobiłaś niezły interes.B) Ahhh, ja chyba uwielbiam wszystkie Fami obudowy, serio. ._______. Może na eBayu uda Ci się jakoś tanio znaleźć.:'D Ja za to moje chyba nie płaciłem jakoś dużo, bo używane było, ale jest jak nowe.
Odpowiedz
Friends to masakra ale i tak nie jestem jakas fanka v5 xD. Mnie nudzi i nigdy nie udało mi się zdobyć porządnej rodzinki. :/// xD ale rzeczywiście widać że w tej wersji się inaczej postarali, niż w takim Friends.
Odpowiedz
^ Mnie się wydaje, że v5 jest właśnie super, ale jak się ma je włączone raz na długi czas, o.;;

No i niestety ani w 15th, ani w v5 mi się nie udało wyhodować tego co chciałem. D: Petite (?) rodzinka jest super urocza, no ale.. nahh, wiem, że można im chyba mleko dać żeby zrobili się normalni, ale już tak ich zostawię. 
[Obrazek: q3PQbU9.png]
Znowu mi się nie chciało filtra nakładać, sooorki.
Jutro sobie włączę jakieś inne tama, o.:'D
Odpowiedz
Awwwwww, to faktycznie małe kluski są, omg (jakoś mi się wcześniej nie skojarzyło </3)! Ej, dzisiaj miałem kluski na obiad, to nie może być przypadek.XDDD
Odpowiedz
Fajna rodzina Petite Family. Wyrosła mi jak bardzo mało karmiłam Tamki.
Odpowiedz
^ Dokładnie, chociaż myślałem, że karmię moje tama tak na styk i będę miał zaniedbaną rodzinkę, tak jak chciałem.:<

Włączyłem sobie P's i wgrałem nowe vdp, mega mi się podoba to tło pod ikonki, takie totalnie inne się wydaje. No iiii wowowow, akurat miałem dziewczynkę, więc będę się starał o Kunoitchi.:'D
[Obrazek: fKKkhsE.jpg]
Odpowiedz
Gozarutchi ma takie samo tlo pod ikonki? Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości