Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
MOŻE TWOJA MAMA TEŻ ZACZNIE ROBIĆ GONGI
/musiałam XDDDDDDDD

Zbieram się żeby iść ćwiczyć.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No nie, jak tak można mojego mamola plagiatować? :/// Spotkamy się w sądzie.
Jk jk, to jest strasznie krępujące, jak ktoś na dole siedzi to ja nie mogę na dół zejść, jeszcze jak kiedyś podpaski na dole trzymaliśmy w szufladzie to w ogóle sajgon był. XDDDD Tak to głównie picia sobie nie mogę np wziąć czy coś. :< A jak byłem mały to się bawiłem z czekającymi klientami, lol.

Dopiero do domu wróciłem więc rozważam spanie.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
O BORZE INKA NIE, NAWET JA SOBIE NIE POTRAFIĘ TEGO WYOBRAZIĆ, NIEEEE. .__________. Ciekawe czy są jakieś poradniki dla egzorcystów, moja mama by kupowała.:| Zacznę teraz rozważać ucieczkę z domu, dziengi Dominika. :|

Og og Viktor, sam tego chciałeś. :||| Życzę powodzonka w sądzie, moja mama sama se rozprawę poprowadzi.://// XDDDD
O kurde, okej, biznes Twojej mamy jest bardziej krępujący.D: W sumie dziwnie, że tak w domu o przyjmują ludzi. Powinny się bać, że źli ludzie rzucą złe czary na mieszkania.:///
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
MOŻE JESZCZE NIE WIESZ A TWOJA MAMA TAKIE PORADNIKI SKUPUJE, TAKŻE WIESZ. BÓJ SIĘ.

Zdycham na ból głowy.
Odpowiedz
Moja mama ma gongi. XDDDDDDDD Ale co tam kurde gongi, ona robi ludziom akupunkturę elektryczną (takie dziwne coś co kopie prądem ma) i ludzie się drą tak że kiedyś policję na nas ktoś zesłał.

Usypiam, ale zaraz może coś sobie pooglądam.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Omg dziengi Inka, teraz nie zasnę.:||| Jak mną będą po suficie turlać, to będę krzyczał, że ciebie też coś opętało, zobaczymy czy będzie tak fajnie, jak będziesz miała pod oknem krucjatę. :///

TEŻ MAM TAKIEGO PSTRYCZKA ELEKTRYCZKA W DOMU, TO JEST STRASZNE.XDDDDDDDDDD Do tego powinni wydawać jakieś pozwolenie, lol.XD

W ogóle to Inka zapraszam, gongi też ponoć działają na bóle głowy, halo halo.
Odpowiedz
Pewnie za dużo ciszy w moim życiu :(

CZEKAM NA KRUCJATĘ, MAM PSA KTÓRY JEST WCIELENIEM DIABŁA
Odpowiedz
Uważaj, tylko nie utoń. Włącz sobie prędko jakieś piosenki o gongach na jutjubie.:////
O ile pamiętam Twój pieseł mnie nie ugryzł gdy biegliśmy na autobus, także może wyczuł jakieś zuo które we mnie sobie śpi, oj oj. Bój się, będzie droga krzyżowa w Bydgoszczy.

Iiii idę sobie zrobić herbatę, o.
Odpowiedz
Ahh no tak, no tak! Tyle mi już tam na tych gongach super rzeczy powiedzieli, że ja sam nie wiem czy jestem jakiś harry potter, czy co.:||

W sumie to nie wiem, nudzę się. Obejrzałbym Fairy Tail, ale nieeeee chceeeee teegooo skończyć, chce się jeszcze jarać tym.:c
Odpowiedz
Słucham muzyki i ściągam na dysk wszystkie materiały z extranetu dla II roku zanim je usuną. :>
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Czo to jest extranet? o: 

Gram w A Link Between Worlds.♥ Wszystko mi się podoba na ten moment, żałuję, że wcześniej tego nie kupiłem. .____.
Odpowiedz
Specjalny serwis internetowy dla studentów GUMedu, tam są plany zajęć, materiały, informacje, no wszystko co ma do nas trafić. c:

Oglądam mecz Portugalia - Walia i całym sercem kibicuję Walii.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
*jedyna osoba na świecie której A Link Between Worlds się nie podobało* Ale to pewnie dlatego, że grałam bardzo powoli i nie skończylam tego za paroma posiedzeniami, tylko ciągnęłam parę miesięcy. D: Chociaż może kiedys zagram jeszcze raz, ale meh, wolę Zeldy w których nie ma widoku od góry, tylko można sterować kamerą... XD

Ogarniam dA.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ja właśnie zauważyłem, że gry w których nie muszę sterować kamerą jakoś bardziej mi podchodzą. Dlatego widok z góry/tylko z jednej perspektywy jak dla mnie jest ekstra.;; Szczerze powiedziawszy to ja się serio miło zaskoczyłem tą grą, myślałem właśnie, że raczej mehh jest, a jest i kolorowa i fabularnie też spoko.:'D Trzymam kciuki za ponowne granie!

W sumie to tylko ogarniam soundtrack z Fairy Tail i nie wiem co teraz robić, może pójdę dalej oglądać, o. #cośnowego
Odpowiedz
Nie no, fabuła jest serio fajna, myślę po prostu, że gra mi się ciągnęła tak bardzo, bo grałam w nią za rzadko, a ALBTW to jedna z krótszych Zeld i lepiej w nią zagrać szybciej. XDD I mimo wszystko trochę smuciło mnie, że nie było tam żadnego irytującego sidekicka, przez to było mi za cicho. XD #dziwne

Wstałam niedawno, więc się ogarniam i pewnie będę zaraz rysować.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz