Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!X 2016
(30-06-2016, 13:44)Katechi napisał(a): Chciałam zamówić preorder na Hobbylinkjapan, a już nie ma ;---; Są jeszcze gdzieś tanio do zamówienia?

Edit: tabelka ze zmiksowanymi postaciami:
http://osumesu21.tumblr.com/image/146466027103

EDIT2:
[Obrazek: tumblr_inline_o8u106NlLx1toxdax_500.png]

MENU! *-*
Na CD japan widziałem za około 45€
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Odpowiedz
Kat, jeszcze pewnie dorzucą jakieś preordery, poczekaj troszku.^^ Postacie są mega, wszystko mi się w sumie podoba.;________;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
45 euro to niestety za dużo jak dla mnie. Hobby miało jeszcze dobrą cenę.
Odpowiedz
45 euro wbrew pozorom bardzo mało jak na kolorowe tama, serio. Zwłaszcza że zwykle premierowa cena nowych kolorowych to 60 dolarów, a teraz euro bardzo niewiele się różni od dolarów na ten moment, to różnica paru jednostek.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No nie jest dużo. Ale tama nie jest dla mnie czymś tak ważnym, żebym wydawała na nie tyle kasy. Niby jest ta myśl, że potem zawsze można sprzedać... ale na chwilę obecną to żadnego z moich tama bym nie sprzedała i tak XDD
Odpowiedz
Nowy filmik : https://youtu.be/QZVLUnBznVw?t=5m6s
w piątej minucie widać menu
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Fajnie jak tama chodzi po całym ekranie! I się robi mniejsze jak jest dalej itp. :o
Odpowiedz
Viktor miałam to samo napisać Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Fajne to cały pokój jest na całym ekranie! Może Tamek w końcu będzie się przybliżał jak naciśnięciu przycisk C jak np. W Colorku i ID. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Nooo, ta przestrzenność wygląda ekstra. ;________; Natomiast nie podoba mi się menu jednak.:c Szczególnie, gdy wchodzi się w opcje, jak dla mnie jest zbyt puste i białe.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O mamo jak ślicznie! I obudowa i menu i ten pokoik, jeżuuuu! *___*
Odpowiedz
Omg, 2 tygodnie do premiery, a ja jestem mega nakręcona D: shut up and take my money, chce już zapłacić za preordera XD
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
No, mi też opcje nie pasują, mogliby tam jakieś tło dać, ramkę... Lubiłem tła pod ikonki.
Jako że to tama wydaje się bardzo "rodzinne" to mam nadzieję że rozbudują takie małe drobiazgi, że niektóre itemki będą tylko dla dzieci itp. Fajne by było.
Odpowiedz
Jakie to cudowne *-* I ta jadalnia.
Też mi się strasznie nie podoba to białe tło przy itemkach D: Może... to jakiś prototyp tylko? XD *marzenia* Chcę to kupić, serio ;-;
Odpowiedz
Już za pózno na prototypy, premiera jest za 2 tygodnie.
Odpowiedz