Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Ah Carol, widziałem właśnie. Szkoda tego Ura, ale no wybaczam, w końcu CYOI.. <3
Katechi, niby tak, racja. Ale wiesz, gdybyś kiedyś miała okazję kupić, to się nawet nie zastanawiaj.
Boooohooo ja, zaniedbałem mój pamiętnik strasznie.:<
Okej, miałem chwilowo włączonego Colorka, bo chciałem dokończyć historię postaci, którą tutaj opisywałem, niemniej nie miałem weny, a sama postać nie była zainteresowana podrośnięciem, więc... Colorek trafił do pudła.
Już dawnooo temu w Ura podrosła mi kupka, ehehehhe.:'DDDDDDDDDDDD
I to chyba tyle. D: Słaba reaktywacja, ale chcę teraz coś pozmieniać w swojej kolekcji, to pewnie na dniach coś włączę, może wrócę do P's...
Liczba postów: 1,051
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: V3, MS, TF
Yeeey moja ulubiona sedesowa rodzinka  Zdjęcie jak zawsze śliczne
Piona, moja też! :'D Uwielbiam takie dziwne postacie, o. Dziękuuuję.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Ja też uwielbiam tą rodzinkę kupową w Ura ja też lubię takie dziwaczne postacie jak Benzatchi czyli kibelek. XD
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Ta postać to w sumie też jest kibelek, bo to jest taki nocnik japoński. XDDD
Omg, faktycznie macie rację, dopiero teraz to zauważyłem, jedna postać, a ile możliwości. 
Dogz, nooo, super są.^^
Dziękuję Michuuuu!
W 15th wyrosła mi znowu Makiko, więc założyłem jej karną czapeczkę, żeby wiedziała, że nie powinna wyrastać na Makiko.:|| XDDD
![[Obrazek: thlpqge.jpg]](http://i.imgur.com/thlpqge.jpg)
Mega wyszedłem z wprawy, jeżeli chodzi o tama-zdjęcia.:< I w ogóle jakiś czas temu dałem aparat do naprawy, ale jak tak patrzę na zdjęcia, to znowu mi ta ostrość zanika. Super naprawa. 2/10.
Pamięta ktoś jak się zmienia kontrast w tej wersji? Chyba mi się coś przestawiło.:<
Jak chce się zmienić kontrast to A i B.
Jak chce się przestawić czas to A i C
Dzięki wam wielkie, B i C działa.^^
Nie mam pojęcia, czy za darmo to naprawią. D: I tak ostatnio płaciłem zamiast tych 400 zł, coś trochę ponad 200 zł, bo się okazało, że mam aparat na jakiejś dziwnej gwarancji jeszcze. Pogrzebie sam przy tym, bo z obiektywem do robienia zdjęć figurkom nie mam takiego problemu.:< No i zobaczem.;;
Niestety w dalszym ciągu mam Makiko, także karmię ją jakimiś fuj rzeczami, żeby sobie już poszła.:| Chyba jutro już uda mi się zacząć nową generację, przynajmniej mam nadzieję, bo za tydzień jadę na wakacje, a nie chce zabierać 15th z sobą (bo wolę P's >:c).
I włączyłem sobie jeszcze japońskie v5, tam akurat zaczynałem nową generację, więc mam teraz tak:
Ah ta ekscytacja podczas grania:
![[Obrazek: kjuzfMK.jpg]](http://i.imgur.com/kjuzfMK.jpg)
XDDDDD No ale nic, chcę grać w tą grę, bo chyba nigdy mi się nie udało jej wygrać.;; Albo tak mi się wydaje, huh.
Dziękuję.♥ W P's mam w ogóle więcej braków, więc zabieram je z nadzieją, że coś uda mi się tam nadrobić. Taaak, jestem za! Wybierz v5+, ma ekstraaaa postacie.
Ja tą grę TV Surfing bardzo dużo razy przeszłam do końca. Trzeba po prostu zapamiętać kolejność postaci i w odpowiednim momencie nacisnąć.  A jak bardzo dużo razy grałam w gry w v5 i do końca przechodziłam z 6 czy 7 razy jak miałam nowo narodzone niemowlaki to udało mi się zdobyć 20% bonds per to niemowlak też się mi przybliżył do ekranu.
To one serio pojawiają się w jakiejś kolejności? Myślałem, że te postacie przypadkowo się wyświetlają, woaah. Dzięki za radę, spróbuję tak zrobić.
Liczba postów: 3,419
Liczba wątków: 46
Tamagotchi: 17
Tez myślałam że w przypadkowej kolejności. o: kurczę xD
Fioletowe zdjęcie mi się mega podoba!!
|