Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
(24-06-2016, 17:03)Carol napisał(a): Poka koszulę! Duży uśmiech

[Obrazek: Dkc5I2B.jpg]

[Obrazek: y8HTvzL.jpg]
<3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Omggg, jaka cudowna. <3
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Fajniutka! :3

Lekarstwo które powinnam była kupić ze dwa miesiące temu. xDD
Odpowiedz
Dzięki! 34,90, C&A, polecam. C:
Odpowiedz
(24-06-2016, 18:36)Inka napisał(a): Omggg, jaka cudowna. <3
Podpisuje sie pod tym <3

Ej ostatnio kocham C&A, na serio, wiekszosc ciuchow ktore kupilam w ostatnim czasie to wlasnie tam, bo i duzo slicznych rzeczy i ceny przystepne sa. ^__^
Odpowiedz
Pojechałam tylko po mejkap, ale jak tu nie kupić jak w Croppie takie cudo na przecenie. ^^
[Obrazek: KkiUk48.jpg]
Odpowiedz
Dwa albumy Beyonce po 15zł każdy *-*
A z lepszych spożywczych rzeczy to mama kupiła batona takiego z Oshee czy jak to się zwało, jakieś musli coś XD Jogurt for men (będę chłopcem) i Branflakes (te takie brązowe płatki w granatowym opakowaniu; zawsze chciałam ich spróbować, ale były drogie, a teraz znalazłam za niecałe 2zł *-* )
Odpowiedz
Nie sobie, ale kupiłam winyl The 1975, I Like It When You [...]. Jestem oficjalnie spłukana. XD
Odpowiedz
Happy Meal z kolejna figurka z Mario do kolekcji ^___^
Odpowiedz
Katechi, te jogurty dla facetów po prostu mają więcej białka (i chyba magnez?). Jeżeli nie robisz sobie nie wiem, rzezby na klacie to trochę niepotrzebne ci tyle białka jest. D:

Carol, zazdro, ja widziałem że Happy Mealu jest Mario ale mama się uparła aby iść do japońskiej restauracji w galerii wczoraj. :/
Ale za to kupiłem sobie Vansy z Mario, plecak z takim samym wzorem i jeszcze parę koszulek, jedną z Peach i drugą z takimi randomami z Mario. Trochę żałuję że bluzy kangurka nie wziąłem, ale za mały rozmiar chyba na mnie był.
No i jeszcze kupiłem Overwatcha Origins Edition, kolorowankę z Gwiezdnych Wojen a dzisiaj kupiłem kanapę dla lalek.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Meh, dopóki się nie przesadza z białkiem każdego dnia to nikogo taki jogurt nie zabije. :| Białko jest na mięśnie, białka nigdy za dużo, team białko.

Loooodyyyy.
Odpowiedz
Ja chcem się zapisać do teamu białko, halo halo.
Zazdro Overwatcha, gdyby mój komp nie był z błota i liści, to też bym kupił.>:c Ale może to nawet i dobrze, nie będę tracił kasy na kupowanie skórek w tej grze.XDD

Niczego sobie ostatnio nie kupiłem, uważam to za sukces. B)
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Maciek, mój komp jest z błota i liści i da się tam serio ustawić opcje tak że ani to jak kupa nie wygląda ani lagi nie są zbyt straszne. A to serio laptop kupiony na umowę w t-mobile za 2000zł razem maks.
No i tam skórki dostajesz za darmo za granie/zbierasz punkty w grze więc wiesz. 8) Opłaca się, fajna gra, nikt tam jej nie traktuje poważnie, atmosfera o wiele lepsza niż w TF2 czy lolu.

Jeszcze jak jedliśmy sushi to do nas niedosłysząca kobieta przyszła i dała nam figurkę i kartkę z napisem że jak chcemy to możemy jej dać 5zł, więc mamol 10zł dał. Więc w sumie kupiłem słodką figurkę za 10zł. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Wiem wiem, że tam się zbiera za mecze punkty, natomiast ja bym pewnie nie wytrzymał i zaczął kupować za kasę jakieś legendarne skórki, bo w sumie to ładne jest.D: Nahh, pomyślę, ale nie wiem, mój komp już zaczyna teraz wyć, że wiatraki za słabe i za gorąco, więc bym się bał, że się spali.XD Na ten moment dalej będę oglądał lajwaje z tej gry, o.

Kupię sobie dzisiaj The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, także to tyle z mojej radości, że zacząłem oszczędzać.:||| Nie żałuję.XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kupiłam srebrną zawieszkę z kotwiczką *-* I mama kupiła mi fajny zeszyt z kotami. Takimi z człowieczkowatymi ciałkami i w słegowych ciuszkach *-*
Odpowiedz