Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!X 2016
Też chcę kasę z nieba. A mam 10 zł zaoszczędzone.
Ja wolę wersję Melody bo nie ma jej w P's i zwykłym ID to znaczy jest ale do P's potrzeba Tama Deco Pierce Love&Melody (na szczęście tego Pierca mam) Po prostu lubię Melodytchi, Himespetchi też, ale Melodytchi Ma jak zdejmie czapkę ma te koraliki na głowie i ta obudowa w kółeczka mi się podoba.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_o8kdh08CxV1uon9hao1_1280.jpg]
Kuczek trochę strasznie z przodu wygląda. XDDD
[Obrazek: tumblr_o8kdh08CxV1uon9hao2_r1_1280.jpg]
Kurczę, czemu obudowa Spacy wygląda tak fajnie. :/
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Te paseczki są bardzo fajne :c Może jednak będą wymieniane nakładki, może to taki mechanizm, że się naciska i to puszcza, jak szafy bez uchwytów XD
Odpowiedz
Jeeeżu, kurczaczek z przodu wygląda mega słodko XD urocza grubiutka klucha <3
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Ooooooo, wygląda ładnie!
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ja później jak wybiorę wersję Melody różową w kółka obudową to potem kupię wersję Spacy obudowę niebieską w paski. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ja biorę niebieskie wersję melody.Trochę rozgrywką będzie przypominało familitchi.
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Odpowiedz
Czy ja wiem, ci rodzice chyba nie zostają u nas.
Tylko jestem ciekawy jak następne generacje się będą zachowywać? Będą się dzieci mieszać w nieskończoność czy co? Chyba będzie trudno wszystkie postacie wgrane zebrać, i ciekawe czy w ogóle coś do odblokowania będzie.
Odpowiedz
(22-06-2016, 17:47)Viktor napisał(a): Czy ja wiem, ci rodzice chyba nie zostają u nas.
Tylko jestem ciekawy jak następne generacje się będą zachowywać? Będą się dzieci mieszać w nieskończoność czy co? Chyba będzie trudno wszystkie postacie wgrane zebrać, i ciekawe czy w ogóle coś do odblokowania będzie.
Chyba dzieci będą z rodzicami aż do etapu dorosłości.Mi się tam podoba to tamagotchi.W końcu jakaś odmiana,bo praktycznie poprzednie niczym się od siebie nie różniły.Tylko nfc,opiekunka lub piercy,a tu coś nowego.
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Odpowiedz
Śledzi ktoś wątek na tama-talk? Niestety mają dobre/złe wieści. Dobre są takie, że będzie port IR co umożliwia przesyłanie itemków i gier, ale... No właśnie. Prawdopodobnie można będzie wgrywać content tylko przez to całe Tamagotchi mix station, wielkie jajo postawione w sklepie w Japonii. Mam nadzieję, że Mr.Blinky coś wymyśli...
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Meh, ja bym się nie nakręcała, Blinky na bank sobie z tym poradzi. Uśmiech
Odpowiedz
No właśnie, podczerwień to podczerwień, na pewno da radę coś zrobić.
Odpowiedz
Podczerwień w tych nowych fonach jest ta sama, po prostu mechanizmu nie ma do przesyłania, głównie o to chodzi. Jeżeli Mix Station może coś wysyłać to myślę że będzie można to symulować fonem. Ale zobaczymy, tym razem nie kupię tego tama jak głupi od razu jak wyjdzie, poczekam na recenzje i informację czy będzie można coś zrobić z tym wysyłaniem. D:
Odpowiedz
Ja się chyba na preorder zdecyduję, bo po premierze ceny pójdą ostro w górę, tak jak to z 4U było.
Odpowiedz
Chciałam zamówić preorder na Hobbylinkjapan, a już nie ma ;---; Są jeszcze gdzieś tanio do zamówienia?

Edit: tabelka ze zmiksowanymi postaciami:
http://osumesu21.tumblr.com/image/146466027103

EDIT2:
[Obrazek: tumblr_inline_o8u106NlLx1toxdax_500.png]

MENU! *-*
Odpowiedz