Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Nie przeze mnie, tylko dzięki mnie. Duży uśmiech Który tom?

Jedna dziewczyna na Tumblrze zadedykowała mi fanfic + wymyślona przez mnie nazwa brotp Sam/Bucky/Steve zaczęła funkcjonować na rzeczach, które reblogujemy, hahah.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Pierwszy, bo nigdy go nie skończyłem, więc właściwie zaczynam od początku.^^" I mam nadzieję, że to faktycznie będzie dzięki.:'D

Granie w ACNL z Michu.;w;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Eurowizja i liveblogging na Tumblrze. Najlepiej. <3
Odpowiedz
Pieseły w pracy. <3 Bawiłem się z nimi i tulałem chyba całe pół godziny i chcem więcej.;___; Omg, była tam taka suczka, która miała taki kamyk i normalnie wszędzie łaziła i go pokazywała, a jeden pieseł próbował jej go zabrać i mi go oddać, żebym rzucił.;w; I normalnie jak już udało mu się go zabrać, to tak pilnował, żebym ja go bankowo zabrał, bo ona cały czas próbowała go ukraść. <33
Odpowiedz
100% z koła praktycznego z histo. 8) Na każde kolejne uczę się mniej, a moje oceny wyglądają tak: 3,5 -> 4 -> 4,5 -> 5. XDDDDDDDDDDDD
Bardzo mi się to podoba, to ile dostanę z teorii za dwa tygodnie jak nawet nie otworzę podręcznika? XDDDD
Odpowiedz
Omg Michu, pokochałabyś je też, przekochane one są. <3 Strasznie się właśnie cieszę, że one tam sobie biegają.;;
Marta, yissss, gratulacje! <333 Czy już jesteś uczniem roku? :'D
Odpowiedz
No coś Ty, z anaty są tylko takie statystki po wynikach i jestem jakaś dwudziesta czy coś. XD

EDIT: Ale najwyraźniej nadal się liczę w eliminacjach do tego turbo konkursu z anatomii, bo właśnie zostałam zaproszona na kolejny etap. XDDDD what is life
Odpowiedz
Odnalazłam w końcu tytuł książki, której szukałam od kilku lat *-* Przez przypadek XD
I TRAILER ASASYNA, UMIERAM
https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y
*--------------*
A jutro kolokwium, uczyłam się marnie XDDD
Odpowiedz
^ Max czekam na ten film, mam mieszane uczucia, ale omg.;___;

Udało mi się zdobyć medalik Dismareldy (to jak złapać pokemona) i omg, ona za każdym razem, gdy się przedstawia mówi Dismarelda, no filter. <33333 Nie wiem czemu mnie to tak bawi XDDD, ale w sumie jest słaba jak na przewodnika.;;
[Obrazek: 200?cb=20150930012341]
Odpowiedz
[Obrazek: Difference-between-Dove-and-Pigeon.png]
NIE WIEM DLACZEGO ALE RYJĘ Z TEGO OD PARU MINUT. XDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Rozpływam się ^___^
https://www.facebook.com/498811483607133...696213811/
Odpowiedz
Eurowizja - wysoki wynik Szpaka, wspaniałe gagi prowadzących, no i oczywiście shitposting na Tumblrze. <3
Odpowiedz
(15-05-2016, 01:47)Bella napisał(a): Eurowizja - wysoki wynik Szpaka, wspaniałe gagi prowadzących, no i oczywiście shitposting na Tumblrze. <3

CZEMU MANS NIE ZDJĄŁ TEJ KOSZULI. TO PO PROSTU JA PRZEZ CAŁY FINAŁ. XDDD Moi ulubieni prowadzący EVER. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
21 godzin w Yo-Kai Watch, a ledwo kupiłem tą grę.;___; Uwielbiam, miliard/10.
I mam moją fav postać.;________; mam zamiar potem fangirlować.
[Obrazek: latest?cb=20141225170002]
Odpowiedz
Znalazłam cudowne książki na temat celtyckiej i słowiańskiej mitologii. Powinno już teraz pójść w miarę szybko. ^^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości