Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Michu i tak chyba znalazłem nowy ulubiony avatar na WA, muszę pomyśleć. ^^

Odkryłem wreszcie jak przesłać skriny na kompa. c: Teraz muszę tylko ogarnąć jakiś filtr w Photoshopie, żeby poprawić jakość. :'D
[Obrazek: RnT3yGI.jpg]
..ale malutkie te skriny, omg. o:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
[Obrazek: nN7dDXH.jpg]
Zrobili mi dobrze na forum i mam mojego Rurka z twarzą Petersa w ślizgońskich szatach *-*
Odpowiedz
Omg, śliczne.;_______;
[Obrazek: ChlfN_qWMAA_94Z.jpg]   [Obrazek: ChlfO4qWwAIJR1e.jpg]   [Obrazek: ChlfPegW0AA3qnp.jpg]
[Obrazek: ChlfQEHWwAAn3Db.jpg]
Odpowiedz
Pomalowałam sobie paznokcie na barwy Kapitana Ameryki na jutrzejszy film + napisałam Karolowi w dzień, że potwornie źle się czuję, a potem po 21 dostaję smsa "jak się czujesz? lepiej?", a jak nie odpisywałam przez pół godziny (bo malowałam paznokcie XD), to dostałam "Boże, żyjesz?!". akdhdbsvgajfdh ;w;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
SZIPUJĘ TO.

Dzisiaj jeszcze nic. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
TEŻ TO CHCIAŁEM NAPISAĆ, ALE PRZYPOMNIAŁEM SOBIE, ŻE MARTA NIE LUBI SZIPÓW-Z-PRAWDZIWYMI-CZŁOWIEKAMI. :///
więc szipuje to top sikret
Odpowiedz
^TO. TO SPRAWIŁO ŻE SIĘ UŚMIECHNĘŁAM. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
h5
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Hahahah, Maciek, jakim cudem Ty pamiętasz, że kiedyś coś takiego mówiłam? XD
NAJGORSZE JEST TO, ŻE JA SAMA NIE WIEM CZY TO SZIPUJĘ bo to nie ten Karol poznany w liceum tylko następny, ups
Odpowiedz
Też chciałam napisać ze szipuję ale nie byłam pewna haha. xDD
ale dobra
SZIPUJĘ

Martaaaa, o swoim przypadku pół roku temu w DDD tez napisalam "ale sama nie jestem pewna czy to shipuję" xDDD :>
Odpowiedz
w sumie to chyba nie jest spoiler z Civil War, ale wstawiam schowane i tak. XDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
(06-05-2016, 09:08)Bella napisał(a): Hahahah, Maciek, jakim cudem Ty pamiętasz, że kiedyś coś takiego mówiłam? XD
omg, bo to straszne, ale ja raczej pamiętam wszystkie rozmowy i posty i w ogóle..XDDDD I hej, co z tego, że to inny Karol, musisz w końcu trafić na swojego Karola.XD

Okej, to głupie, ale bawi mnie to "I want" w ulotce z spisem Tsum Tsumów, bo halo, ja chcę wszystkie?XDDD Czy to nie jest oczywiste?
Odpowiedz
Ale fajnie Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Nie za dużo talentów w jednym ludziu? Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: f7c7cb66f0137eab6596838f2279a9a7.jpg]
Odpowiedz
XDDDDDDD CAŁA DANKA W JEDNYM MEMIE
Odpowiedz
^Omg tak, totalnie. Uwielbiam memy z nią. <3 W ogóle hej Marta, wróciłem do czytania.. GoTa, hahah, to chyba przez Ciebie. <3
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości