Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać??
No i miejsca tez mozna odblokowac, w tym ten ogrodek. No i wlasnie, 4U+ maja ladniejsze obudowy i jest wiekszy wybor. Oczko
Odpowiedz
Dzięki wam Uśmiech. Bardzo mi pomogłyście. Które kolory obudowy bardziej się wam podoba? Ja zastanawiam się nad zielonym, pomarańczowym lub żółtym.A zamawiałyście swoje z ebaya? Czy doliczył wam urząd celny jakieś dodatkowe opłaty?
Odpowiedz
Ja jeszcze 4U+ nie mam i właśnie na nie zbieram.
Generalnie to jak kupowałam rok temu moje zwykłe 4U, to płaciłam za nie $80 i mi wtedy wlepili 70 zł cła. Więc można stwierdzić, że kosztowało mnie $100...
Ja bym chciała albo brzoskwiniowe, albo zielone, a najchętniej to bardzo ciemnoróżowe, które na zdjęciach niemal jak czerwone wychodzi. Oczko
Odpowiedz
Niebieskie 4U mam niecałe dwa miesiące ale jest świetne a z tego co wiem to 4U+ jest jeszcze lepsze. Jak dotrze do mnie paczka to postaram podzielić się doświadczeniami Uśmiech
Odpowiedz
Ja bym wzięła kolor zielony 4u+, ale to twój wybór. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Które Tama wybrać?V4.5 czy v5?
Odpowiedz
Według mnie wybierz v4.5 ma fajne i ciekawe gry. v5 może szybko ci się znudzić.
Odpowiedz
Jeżeli nie masz za dużo czasu, wybierz - v5, jeżeli jesteś bardzo nakręcony na tama i chcesz się nim opiekować cały czas - weź v4+.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
A gdybym wybierał pomiędzy v4+ a v6 to które bardziej opłacalne?
Odpowiedz
Moim zdaniem v6, jest dosłownie przeładowane opcjami, no, tylko jest niesamowicie irytujące momentami (potrafi piszczeć dosłownie cały dzień). Samo v4+ też jest okej, ale to takie.. naprawdę standardowe tama, a v6 jest jednak tematyczne i będziesz miał z nim więcej opieki i zabawy.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jak masz więcej czasu to v6 Duży uśmiech I jak nie denerwuje Ciebie, że tama piszczy co pół godziny, bo ćwiczy grę na instrumencie XD
Odpowiedz
Jak miałabym wybierać pomiędzy v4+ a v6 to wybrałabym v6 ma dużo opcji fajne postacie, a mi nie przeszkadza dźwięk jak Tamek gra na instrumencie. Uśmiech Lubię ten dźwięk bo przynajmniej jak Tamek się nudzi sam gra na instrumencie, albo bawi się zabawką.
Odpowiedz
Ja brałabym v4.5. Świetne postacie, klasyczne Tamagotchi. Mnie na dłuższą metę Music Star strasznie irytowało. :<
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ja też bym wybrała 4.5 ^_^ ze względu na postaci i opcje. V6 też jest fajne ale ja w nim zawsze wyłączam dźwieki bo tak jak każdy już zdążył napisać 6v jest głośne. Poza tym nie można poślubić postaci pomiedzy dwoma v6 :/ co dla mnie też jest dużym minusem
Odpowiedz
Bardzo chcę sprawić sobie któreś z tych dwóch tama : Mix lub Color Plus.... Powiem tylko, ze nie przepadam za IDL i Ps, surface mi nie podchodzi, gry są wszystkie na jedno kopyto i jakoś tak wieje nudą. W mixie nie ma itemków, no ale jest inne niż pozostałe kolorowe tamagotchi i to mi się podoba. Z drugiej strony, oglądałam filmiki o color+, ma fajne animacje i jest takie dość "klasyczne", czyli takie jakie lubię (uwielbiam serię connection). Co byście brali na moim miejscu?
Odpowiedz