Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Omgggg Michu, tak! Chyba tak! Taka niebieska przemalowana to chyba była z rozebranego v3, faktyyyyycznie. Ja też właśnie chciałem Ciebie poprosić, o pomoc przy 4U+ za jakiś dłuższy czas Oczko, ale nie wiedziałem, czy Nexus jeszcze Wam żyje.:<
A zawieszkę zawsze możesz sobie zamieniać, raz przy tama, raz przy telefonie, o.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ale coś się dzieje z Nexusem? ;O

Zabawa z UFO. (:
Po południu wyłączyłam jednak to zielone MS i włączyłam moje ukochane różowe od Belli, bo mi się bardziej w tematykę wiosenną wpasowuje. Oczko

[Obrazek: tumblr_o57djtte7p1soif0yo1_540.jpg]

Nowa lokacja! ^__^

[Obrazek: tumblr_o57ms5BLmQ1soif0yo1_540.jpg]

Ach, wiosna. <3

[Obrazek: tumblr_o59bwbBvLG1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
A już miałam nadzieję, że skoro masz zielone MS, to może różowe Ci się znudzi XDDD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
O Michu, to ekstra, to jak to nie będzie żaden problem teraz, to pomyślę o tym jakoś niedługo i dam Ci znać.
ACNL + Tama to najlepsze połączenie! <3
Odpowiedz
(07-04-2016, 21:34)Frogless napisał(a): A już miałam nadzieję, że skoro masz zielone, to może różowe Ci się znudzi XDDD

Oj, muszę Cię zmartwić, ale tego różowego to się nigdy w życiu nie pozbędę, bo raz, że to najśliczniejsze Tama w mojej całej kolekcji, dwa, że MS to ogólnie jedna z moich ulubionych wersji TMGC i trzy, jest to wersja limitowana, więc teraz już jest bardzo bardzo trudno je dostać, a jak są, to za kosmiczne ceny, więc nie popełnię tego błędu. Duży uśmiech
Odpowiedz
Ale co jakiś czas pewnie i tak Cię sprawdzę XD
Odpowiedz
Wszystko śliczne... i postać i tło i zdjęcie <3
Odpowiedz
Śliczny jest ten misio :3 wielka szkoda że tamagotchi 4u i 4u+ są nudne bez jakiegoś urządzenia z NFC. Mam nadzieję że wasz Nexus nie wyzionie zbyt szybko ducha :/
Odpowiedz
Ooo, a co mu jednak było? Ja tam w Ciebie nie wątpiłem, Michu złota rączka. :'D I cieszę się bardzo, że stare telefony się przydały, yaaay! Śliczna jest ta postać, super jej dobrałaś ten pokoik! To chłopiec, czy dziewczynka? Świetne ma te uszy. ;w;
Odpowiedz
Włączyłam swoje ukochane różowe MS, jak już wspominałam, oraz TekuTeku Angel DUE. <3

W MS miałam staruszkę, która miała już 25 lat. Wydałam ją za Kuchipatchiego i dziś rano zostawili mi małego chłopczyka. Nazwałam go Pinni.

[Obrazek: tumblr_o5b6yxViuz1soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_o5d2zhWPXJ1soif0yo1_540.jpg]

Zrobiłam na nie - pierwszy raz na drutach!!! Duży uśmiech  - woreczek ze ślicznej włóczki. ;3

[Obrazek: tumblr_o5db7gG2Wz1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Michu, cuda masz w tym 4U <3

Carol, super włóczka, fajne plamki porobiła. Jak porównasz szydełkowanie do robienia na drutach? Bo w sumie niezbyt się orientuję jak bardzo jest to podobne i czy któreś jest jakoś specjalnie trudniejsze XD
Odpowiedz
Jaki super domek w tym iD! Duży uśmiech Faktycznie bez czapeczki wygląda duuużo lepiej.
Odpowiedz
I jeszcze ładniej wygląda w przybliżeniu w ID Lovely Melody na cały ekran. Szkoda, że tamki w id l, p's, 4u i 4u+ tak się nie przybliżają.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
W 4U/4U+ jest kilka postaci, które mają taką specjalną animację, że naprawdę blisko "podchodzą" do ekranu. Oczko Ale nie wszystkie tak mają.
Odpowiedz
Chciałabym mieć ID Lovely Melody. Uśmiech Bardzo mi się podobają te serduszka pod ikonkami.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości