To u nas nawet nie, że się w pociągu darli, tylko ogólnie jeszcze na dworcu czy coś, idk, na samym konie mnie to wkurzało, zwłaszcza w nocy, ale za dnia jeszcze do przeżycia było. XDD
(07-04-2016, 22:07)Viktor napisał(a): Trochę mi się jego lore nie podoba, strasznie nudne i chyba już nie jest kosmitą, a lubiłem żartować że jest gemem jak z SU. No i trochę przesadzili ze sprośnymi żartami.
Nie czytałam historii.. Ale jak, to on był kosmitą przedtem? XDDDD CZEMU NIE WIEDZIAŁAM. JAK. A co do żartów to się bałam, że usunęli te śmieszne tekściki z klejnotami. Eh, nie mam kiedy ogarnąć tego ;;
(12-04-2016, 00:16)Katechi napisał(a): Jutro będę tego (aniliny) używać na eliksirach XDDD No super. Pewnie życiowa kostka wyrzuci 1 i zabiję wszystkich w laboratorium XDDDD
Katechi, dodali mnóstwo nowych żarcików z klejnotami, już się boję jak to na pl przetłumaczą. XDDDD Gems are truly outrageous mu zostawili, ale nie mówi tego już tak fajnie jak tamten. :c No i ma jeszcze coś co można by było z przymknięciem oka traktować jako ref do SU.
A co do kosmity to tak, cośtam że jest z innego wymiaru czy coś, że nie wie jak się dostał w Runeterrze ale wiedział że musiał mieć temu jakiś powód więc sobie zamieszkał w Demacii i super. XD Ze znajomymi sobie żartujemy że Bloodstone Taric to fuzja z Vladimirem.
3 lekcje dzisiaj tylko były, yay. No i CHYYYYBA już trochę lepiej matmę ogarniam, dzisiaj jeszcze zadania porobię.
Wszystko co sobie dzis kupilam + przesylka z wymiany z dwoma pluszakami tmgc z ery vintage + przesylka od mojej mamy z cudna kartka z zyczeniami urodzinowymi. ^___^
Przypomniało mi się dopiero, że kilka razy w nocy się budziłem i za każdym razem, mój pieseł siedział obok mojej twarzy i się na mnie patrzył.;_________________________; omg, kocham mojego pieseła. Ciekawe co on właściwie robił w sumie.XD
^Jakbym miała tak z Henryczkiem to bym zeszła na zawał XD On jak się patrzy to takim stalkerskim wzrokiem, jakby chciał zjeść czy coś XDDD Tęsknię już za nim ;;;;;
Uśmiechłam się, bo forum i chyba dostałam 4 na laboratoriach XD
Aaaaaa, uwielbiam jak zwierzęta są traktowane jak ludzie <333 Henryczek ostatnio lubi spać u brata w pokoju, dlatego nazywam to pomieszczenie "pokojem chłopców" i czasami Henryczka tam wyganiam, żeby się pobawił jak chłopiec czy coś <3 Śmieszne było, jak brat miał tam ciężarek jakiś, to Heniu nawet jak chciał uciekać z pokoju to się przy tym zatrzymywał i patrzył na to. Mieliśmy poważne podejrzenia, że on ćwiczy, jak nikt nie patrzy XD