Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
4U to zgroza do przyzwyczajenia się jak ktoś miał wcześniej inne kolorowe wersje, zwłaszcza że w tych ikonkach jest upchanych dużo różnych dziwnych opcji. Strrasznie trudno w 4u się połapać.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Marta. <33333
Racja, racja.:c Często też mam tak, że jak postać mnie woła, bo chce się nauczyć sprzątać, a ja akurat nie chcę żeby on to potrafił (wolę jak bałagani XD) i kliknę w ikonkę toalety, żeby posprzątać mu kupki, to nope, on się uczy sprzątać. ;___; Wszystko przez to, że w tej toalecie jest... sporo opcji; sprzątanie, przebieranie, nauka. >:c No i jak się spieszę, to normą jest, że z przyzwyczajenia kliknę w inną ikonkę, bo nawyk.:<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O JA XD jaki śliczny ten szopek, ale od tego tła dostałam oczopląsu
Odpowiedz
No to pora wrócić do pamiętnika. 8D Tak jak pisałem w hatchu, będę się teraz opiekował postacią z grupy Bikkuri i wygląda na to, że wszystko poszło okej, dzisiaj wyrósł mi mały papier toaletyowy. :"DDDD

[Obrazek: x9VYasV.jpg]
Odpowiedz
Ciekawe gdzie pomysłodawca tej postaci szukał inspiracji XDDD Śliczne zdjęcie Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Kolejna przemiana tej postaci, to kibelek, więc chyba już wiemy gdzie ten ktoś się inspirował.XDDD Dziękiii!
Odpowiedz
To było bardzo owocne posiedzenie XDD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Frogless, a żebyś wiedziała.XD
Nooo, postacie są najsuper! :'D Dziękuję!
Odpowiedz
Na 'tronie' zawsze najlepsze pomysły wpadają do głowy. x'D
Śliczne zdjęcia robisz. <3
Odpowiedz
Świetne postacie są w Ura. Potem się zmieni w nastolatka w kształcie kibla. XD
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
KOCHAM TĘ RODZINKĘ OMG

I jeszcze Twoje fotki. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Papier najlepszy XDDDD Aż chciałabym mieć tą wersję tylko dla tych kilku postaci XD
Odpowiedz
Carol, ja tam wolę się inspirować podczas prysznicowania się.B) Dziękuuuję bardzo!
Dogz, tak dokładnie! Dzisiaj mi już postać podrosła i mam kibelek, ale zdjęcia wrzucę innym razem, bo teraz nie dam rady.
Marta, awww, też! Czy to dziwne, że lubimy takie.. niezwykłe rodzinki? Dziękuję! <3
Katechi, shh, kupka-ślimak jest najlepszy! Ura jest szuper, nie tylko z powodu tej konkretnej rodzinki, serio. Warto je sobie sprawić, jeżeli możesz.
Odpowiedz
Ja dzis moje wlaczylam, nawet Wam snapa posylalam, ze mnie Macio zainspirowal, ale potem moj wzrok padl na EnTama CYOI... No i Ura jednak wrocilo do pudla. XD
Odpowiedz
Maciek, nie wiem... Mam EnTama i mam v4.5, więc w sumie mam po trochu tej wersji w nich obu XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości