Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :)
Trzymam oryginalne opakowania tylko od vintage. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Czemu tylko od tych starych tama?:< Mogłabyś ładnie w pokoju sobie ułożyć te opakowania. (:
Przy okazji Dogz, niepotrzebnie zmniejszasz te zdjęcia przez stronę zmniejszacz.pl to Ci tylko jakość psuje. Nasze forum ma coś takiego:
[Obrazek: VIYyRu1.png]
Wystarczy że wkleisz link i w "wysokość" wpiszesz np. 300, a "szerokość" zostawisz puste.Oczko Wtedy forum samo zmniejszy obrazek.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięki Michu, te naklejki w żabki można w empiku kupić za około 4 zł i te z biedronkami i jabłkami. Uśmiech
Jabłek jeszcze nie przykleiłam kupię nowe pudełko do Tama i przykleję, bo mam zamiar kupić Akai obudowę w jabłka. Duży uśmiech
Jak też w komputerze nie mogłam bo mi się forum rozjechało i nie mogłam edytuj kliknąć tylko na smartfonie mogłam kliknąć edytuj.
Odpowiedz
Kurka, ja używam Chrome i wszystko mi się ładnie zmniejsza. :c
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Teraz podoklejałam do pudła tego dużego nowe naklejki motylki i jabłuszka i teraz tak wygląda:
Odpowiedz
Fajnie te płaskie naklejki wyglądają, jakby oryginalnie były na tym pudełku nadrukowane Duży uśmiech
Odpowiedz
Dzięki. Muszę sobie kupić drugie pudło na przechowywanie Tamków i elektronicznych zwierzątek, bo to już jest zapełnione i też jakoś podobnie je ozdobię naklejkami, żeby smutno nie wyglądało. Uśmiech A te płaskie naklejki jabłka, żabki, motyle w empiku można kupić za sztukę 4.99 zł.

EDIT:
Podoklejałam pieski i kotki bo mam takie elektroniczne zwierzątka:

O i moje PowerPalz żabkę widać.
Odpowiedz
Naćkane już strasznie xD za dużo tego wszystkiego imo, ale ja jestem minimalistka. XD
Odpowiedz
Mi się podoba, niby naćkane ale nie w aż taki chaotyczny sposób, każda naklejka wydaje się przemyślana. Chciałbym mieć taki talent do naklejania. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Tak nakleiłam jakie mam zwierzątka psy, koty, żabka itp. I, żeby miało swój urok np. tak wiosennie. Uśmiech
Odpowiedz
Dogz bardzo fajne są te nowe naklejki, ale tak bardzo podobała mi się ta poprzednia żabio - wiosenna wersja, że szok. Teraz też jest ładnie, ale wcześniej mnie zachwycało, było takie wooow XD.
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Na bogato XD
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
To PowerPalz jest takie ogromne *-*
Odpowiedz
To różowe to nie powerpalz, tylko kidipet. Uśmiech
Odpowiedz
Kolejne zdjęcia jak przechowuję Tamki w tym pudełku zmieściły mi się dwa v5. Uśmiech
[Obrazek: 5377394_Tamagotchi001.jpg]

[Obrazek: 5377536_Tamagotchi002.jpg]

[Obrazek: 5377539_Tamagotchi003.jpg]

I wszystkie moje Tamki w pudełkach w szafce biurkowej. Duży uśmiech
[Obrazek: 5377496_Tamagotchi004.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości