Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Rzeczywiście ciuszków mogłoby być więcej, ale i tak fajne są te ludki Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Maciek, tam za mało rzeczy, żeby dzielić XD Poza tym większość pasuje do obu płci.
Frogless, Twoja mi się podoba Duży uśmiech
Ja zrobiłam i wrzuciłam na intagram, ale ogólnie jakoś tak szału brak, aczkolwiek ładnie i starannie zrobiona gierka.
Odpowiedz
Kat dziękuję Duży uśmiech

He heDuży uśmiech https://45.media.tumblr.com/22a4d60464bb...o1_500.gif
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Świetny gif xD
Odpowiedz
HAHAHAHAHAHA OMG XDDD

[Obrazek: a67q7Wq_700b_v1.jpg]
Odpowiedz
Zrobiłam 16km na rolkach, byłam na manifestacji przeciwko ustawie antyaborcyjnej, jeszcze było ze 20 stopni na dworzu i w ogóle mam mega miły dzień. Uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Właśnie się dowiedziałam, że mam parę zajęć jutro, tylko jeden wykład we wtorek....I weekend XDD KOCHAM MOJĄ UCZELNIĘ
Serce   Serce   Serce  
Odpowiedz
Ja ma wolne poniedzialki i piatki xD
Odpowiedz
Z wczoraj: nawijanie Z. o Bułhakowach i feministyczne nowinki na ekraniku metra, a wcześniej gdzieś na fb XD

EDIT: Artykuł o zmianie fryzury Lewandowskiego XDDD http://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/celebr...id=U270DHP Umarłam po prostu XD

EDIT: Karuzela śmiechu, mam trzy postacie na forum i marzyłam o chociażby jednej więcej, ale teraz jedną piszę w czterech miejscach (i jedno chyba dojdzie dzisiaj XD), drugą w trzech i trzecią w dwóch XD W dodatku te wydarzenia są chronologicznie po sobie... w sensie jedno z nich to bal i np. w tym samym czasie dzieje się lekcja, gdzie ludzie się wypytują o różne takie z balu... a on dopiero się rozkręcił i przecież wszystko może się stać XD Śmiesznie by było, jakby ktoś zginął XDDD *już widzi, jak pół forum edytuje posty, bo zachwiała się czasoprzestrzeń*
Odpowiedz
Dzisiaj stwierdziłem, że mam takie długie włosy, że woahh, nigdy takich nie miałem. Kiedy to tak urosło. XDD Ale jeszcze takie 10 cm bym przygarnął.
Dziwnie tak się uśmiechać z powodu włosów, lol.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *nie może sobie wyobrazić*

Ja się uśmiechnęłam z wielu powodów ;;; Jak ja kocham moje życie, to się nie dzieje ;;;;;; A gdybym mogła zmienić imię i uciec to już w ogóle <3
Odpowiedz
Ja pamietam jak Macio mial krotkie i go wtedy Cofuru podrywala x'D mowila ze jak by lesbijka nie byla to by na Macia poleciala, a tak na serio to bi byla i mu hinty puszczala x'DDD
Ale mega przystojniak wg mnie w krotkich byles, ja bym byla za tym, zebys obcial, osobiscie. xd

Usmiechnelam sie, bo wloski dla Aiko! ;D
Odpowiedz
Maciek, zapuść włosy jak nowy Taric z Lola. XDD Albo ja, bo w końcu moim bratem blizniakiem jesteś. :///

Piątka z polaka!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Katechi, możliwe, że wysłałem Ci na snapie. Ale nie mam pewności, bo ostatnio tak mi spadłaś w rankingu, że buuu i zapominam do Ciebie wysyłać.:< Ale mam teraz włosy tak do obojczyków (hahaczego), więc w ogóle nie ma porównania do fryzury, w której mnie widziałaś.
Michu, na 100% nie obetnę! :'D Jeżeli wytrzymam z takimi kłakami, to chciałbym je ściąć i oddać do organizacji, która robi peruki dla chorych.;;; Ale podejrzewam, że to dopiero za 2 lata +.
..omg Carol czo ty mówisz, ja nie wiedziałem, że ona była lesbijką. Ona mi na gg kiedyś pisała o swoim chłopaku i w ogóle jakieś przygody z nią poza forum miałem, ale niezbyt już pamiętam, może Inka coś tam by pamiętała, bo jej o tym na bieżąco wtedy mówiłem. W ogóle Carol, awww. <3
Viktor, Taric, że ten taki różowy?XDDD Hhah, mam chyba dłuższe włosy od niego. O, oke, no to zapuszczam do takich jakie Ty masz... a ile tych centymetrów włosów masz?XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Chopie, co ona mnie i Michu pisała, to byś z krzesła spadł, niezła z niej bajkopisarka była.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości