Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HATCH WIOSENNY 2016
Maciek, bardzo podoba mi się obudowa Twojego tama. ^^

W ogóle miałam też brać udział, ale nie miałam czasu w dwa pierwsze dni od kiedy wystartował temat a potem już wiedziałam że już raczej nie ma sensu dołączać. ;_;
Odpowiedz
Mijam ma czy miała taką obudowę UraTama. Uśmiech

Maciek jak tam twój Ura Kuchipatchi dostał już pracę? ^-^
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzięki Lajri.^^ Tylko szczerze powiedziawszy mi osobiście średnio się podoba, jest okej, pastelowe tama wygląda świetnie, ale wolałbym jakieś bardziej stonowane. I nie przejmuj się, za rok też będzie szansa. :'D
Dogz, właśnie nie.:< Wydaje mi się, że dopiero jutro dostanie propozycję pracy. D:
Także ja wrzucę jakieś sensowne zdjęcia jutro, gdy zdobędę nową pracę, bo teraz właściwie i tak nic nie robię z Ura.:<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Oki, także dzisiaj wreszcie Urakuczek pożegnał się z beztroskim życiem ucznia i postanowił podjąć swoją pierwszą pracę. Szczerze powiedziawszy czekałem na list z szkoły od samego rana.:'D

[Obrazek: OYflbLU.jpg]

Oczywiście zdecydowaliśmy się na pracę podróżnika, przy okazji ogromne podziękowania dla Carol, nie poradziłbym sobie bez Twojego poradnika dotyczącego szukania pracy w Ura. :"D
No i zostaliśmy przyjęci!
[Obrazek: mgX7NGA.jpg]

Dostaliśmy taką oto lornetkę...
[Obrazek: XEG7knO.jpg]

I poznaliśmy swojego szefa, który wygląda bardzo dziwnie.XD
[Obrazek: ssIMIXp.jpg]

Cały czas czekam, aż mnie zawołają do pracy, bo w tej wersji też są jakieś mini gry, gdy się pracuje, nie? Ogólnie się zdziwiłem, że w ikonce z grami są tylko trzy gry i już od dziecka wszystkie są odblokowane.:< Nigdy wcześniej nie zwróciłem na to uwagi.
[Obrazek: GCMWJ0r.jpg]

Ahhh i dostałem gwiazdkę za (chyba) ilość posiadanych pieniędzy, na ten moment mam ponad 10 tysięcy GP i jestem ciekaw, ile potrzeba punktów na drugą gwiazdkę. c:
Odpowiedz
Co to za praca? XD Skojarzyło mi się z podglądaniem sąsiadów XD
Odpowiedz
No napisałem! XD Praca poszukiwacza przygód/podróżnika, więc kto to tam wie, może jakieś ploteczki sąsiadów to też swojego rodzaju.. przygoda, hah.
Odpowiedz
W v4/v4.5 trzeba było po prostu wejść w ikonkę łączenia i tam dać "work", samo z siebie Tama nigdy nie wolało do pracy. Może tutaj jest tak samo?
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
W Ura postać sama idzie do pracy, chyba trzy razy dziennie? Tj. nie idzie, tylko przychodzi nasz "szef" i woła, że pora popracować i gdy akurat go złapiemy, możemy zagrać w jakąś minigrę. I teraz właśnie tylko nie wiem, czy te gry w pracy są inne, czy też chodzi o złapanie znaczku (tak jak w szkole czy przedszkolu). Też niby też można wysłać postać do pracy, poprzez zabawę tym specjalnym przedmiotem, ale wtedy nie mamy żadnej gry.:<
Odpowiedz
Maciek, nope, z pracy szef do ciebie nie przychodzi, musisz kliknąć na itemek od pracy w skrzynce. I nie ma żadnej gry.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
...serio? O.o Ale, ale... jak to. Ja w skrzynce nie mam żadnej nowej opcji, a nawet jak spróbuję wybrać te dostępne, to nic się nie dzieje. Kurcze, ale dziwnie, byłem przekonany, że to działa jak szkoła, o żal. D:

Ah, chyba że chodzi ci o skrzynkę z rzeczami? Ale to max słabo przecież, żadnej animacji nie ma, nic? Buuuuuu.
Odpowiedz
To to samo co w szkole jest, powinieneś mieć jakiśtam itemek i z nim tamek odchodzi na chwilę.
No, pod tym względem v4 i v4.5 są lepsze, bo mają chociaż gry i zdobycie pracy to serio jest jakiś challenge, a w UraTama jak nie dostaniesz tej pracy co chcesz to od razu ci dają pracę zastępczą i nie ma gry. D:
Odpowiedz
Pfff, to Ci powiem, że jestem rozczarowany teraz tak troszkę. D: Nie miałem o tym pojęcia. Wychodzi na to, że jak się już zdobędzie dorosłą postać, to koniec zabawy. D: A wiesz może jak to jest z grupą Bikkuri? Trzeba coś jeszcze mieć prócz kuponu? Bo teraz to wszystko już jest możliwe i pewnie nie zdobędę ślimaka kupki.:/
Odpowiedz
Musisz kupić taki bilet z bikurii w programie enwarehouse. Oprócz kuponu, żeby zdobyć bikurii to nic.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Tak jak Dogz mówi wystarczy że kupisz kupon i ten kupon ci specjalną swatkę przynosi i dzidzi będzie z grupy bikkuri, więc spoko. XD Ofc ta grupa nie może gotować however.
Odpowiedz
O, no to szuper, bo już mam ten bilecik, tylko że ja nic za niego nie płaciłem, więc mam nadzieję, że to bankowo ten jest. XD Dziękuję za pomoc.:'D
Odpowiedz