Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
NARESZCIE WOLNE! *idzie obejrzeć cały sezon Daredevila na raz*
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Michu, co tam się stało na tym screenie, bo umieram, ale nie do końca ogarniam kontekstu XDDD
Odpowiedz
Gra T. i P. w cywilizacje IV z rozmowa przez skype x'D uwielbiam ich sluchac i sobie z nimi smieszkowac wieczorami xDDD
Odpowiedz
Na forum jednym parują moją postać z postacią innej osoby i myślałam, że to dlatego, że oboje są Ślizgonami z V roku, na którym nie było prawie nikogo, a dzisiaj przez gify dowiedziałam się... że aktorzy, których wyglądy mają te postacie są ze sobą w jakimś serialu czy coś XDDD
Odpowiedz
Robię sobie doły czaszki i teraz to wszystko rozumiem, o borze, to wszystko ma jednak sens. <3
Odpowiedz
*nie wie o czym pisze Bella* :"D

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=206tf...vWaCk2FOVg <- rety, normalnie widzę swój strój, tak będzie XDDD
Odpowiedz
O te cuda! http://image.slidesharecdn.com/normabasa...1323102276 Duży uśmiech

Jeszcze zrobiliśmy sałatkę jarzynową i już wcinam, om nom nom.
Odpowiedz
@@ To gorsze niż uczenie się gór i dolin na geografii- XDDD
Swoją drogą ciekawe po co każą Wam się uczyć takich szczegółów, skoro po wyborze specjalizacji olewa się wszystko co niezwiązane z nią *uraz mocno do lekarzów co "ale ja nie jestem od tego"*
Odpowiedz
Bardzo dobre pytanie. Mama mojej koleżanki z grupy jest laryngologiem i mówiła, że niektóre rzeczy które obowiązywały nas na koło to ona miała na egzaminie specjalizacyjnym i nigdy w życiu nie użyła tego potem w praktyce. No bo serio, chrząstka ziarnowata w błonie tarczowo-gnykowej? :/ No ale co zrobisz, w Gdańsku anatomia jest na kosmicznym poziomie bo to nasza duma, więc trzeba się przemęczyć. A lekarzy mówiących "ja nie od tego" będę bronić, bo to chyba lepiej, że nie udają że coś pamietają. W toku studiów będę mieć zajęcia z wielu rożnych dziedzin, ale jeśli poświęcę potem kolejne 5 lat jednej z nich, to jestem przekonana, że nie odważę się ferować wyroków w jakiś szczegółach z innej działki.
Odpowiedz
No ale właśnie po co marnować tyle czasu na nauczenie się tego, co się potem nie przydaje... No i serio, niektórych rzeczy to ja już nie ogarniam. Jak mama miała rękę złamaną to jakiś dyżurny od złamań nie potrafił jej powiedzieć, czy to poważne, czy nie D| I był od złamań i innych takich na 100%, bo mieli tam różnych dyżurnych. W sumie to nic nie zrobił, bo jakaś inna pani zrobiła mamie prześwietlenie i jeszcze inna napisała jej skierowanie do szpitala XDDD Tylko popatrzył.

EDIT:
Mój młodszy kuzyn to generator pocisków XD Do przedszkola dopiero poszedł, więc serio młody XD
Do brata: Jesteś nosem
Brat: ...Skąd ty bierzesz takie teksty? XD
Kuzyn: Ze szklanki
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Najlepsze.

Plus graliśmy w kosza na korcie, tak, ja w spódnicy i balerinach X-D A ci Niemcy to jeden miał 14 lat, a drugi jakoś mniej, gadaliśmy w slangu Afroamerykanów i było supi XD

I mój tata w pociągu... XD Nie. Śmieszeg over milion.
Odpowiedz
A tak mowilas ze nie chcesz xD
Odpowiedz
No bo się bałam, bo nie lubię obcych, a to jeszcze z Niemiec :/ Ale fajni ci chłopcy byli nawet. Heh, i jeszcze z jakimiś obcymi graliśmy nawet przez jakiś czas XDD

EDIT:

Mama: Oglądasz Thora?
Ja: X-DDDD Nie.
Chwilę potem.
Mama: Mówiłaś, że tych iksmenów chcesz obejrzeć.
Ja: OK ;uuuuuuuuu;
Odpowiedz
[Obrazek: sqi52v.jpg]

Znalazłam rysunki sprzed 4 lat, i'm crying. XDDDD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ona chyba po prostu się śmieje z tej pozy na rysunku, która mnie też śmieszy. XDDD To ja.

W sumie nic. :C
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Wyobraźcie sobie, że umówiłam się z Michu Duży uśmiech Yeeeey
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości