Ankieta: Chciałbyś wziąć udział w hatchu wiosennym?
TAK
NIE
[Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ANKIETA] hatch wiosenny?
Pytanie 
Smutałke, bo hatche nam często nie wychodzą, ale i tak zapytam, bo może tym razem wypali. Oczko
Co wy na to, żeby zrobić hatcha wiosennego, który by się zaczynał w pierwszy kalendarzowy dzień wiosny (yyy któregośtam marca, kto pamięta? xd)? Mogłoby być fajnie Oczko
Odpowiedz
Zagłosowałam na tak, chociaż mam tylko Suku włączone XDDDDDDDDDDDDDDDD Chyba iD L mam w torbie, ale nie specjalnie mi się chce włączać. Jeszcze opcja, że przerzucę baterię z suku na v5... No, fajnie by było, jakby wyszło xD

Michu, ale to wcale nie jest takie męczące :p Robisz jedną fotkę dziennie tylko, wrzucasz na instagrama i potem z telefonu, albo z komputera wrzucasz tylko link do zdjęcia. Albo wpisujesz swoją nazwę i "instagram" w google i wchodzisz przez jakąś inną stronkę, gdzie obrazki można przeciągnąć na pasek z adresem i ma się bezpośredni link. Nie wiem, czy Ty właśnie też tak masz, ale dla mnie najbardziej upierdliwe jest wrzucanie zdjęć bezpośrednio z telefonu na komputer i kombinowanie z hostingiem, a tak to raz dwa trzy i po sprawie XD
Odpowiedz
Mi hatche nie wychodzą bo słaby aparat XDDD ale wyciagne stary telefon który lepsze zdjęcia robi, więc zapisuję sie z uratama! XD
Odpowiedz
Ja zawsze chętnie. I przyłączę się do teamlajri, też włączę Ura. Jak chcecie, to zrobię jakiś sikret banerek dla osoby, która najlepiej prowadziła swój hatch, jakaś motywacja zawsze będzie.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jestem za XD Chociaż dla mnie najlepszą motywacją jest, jak nie muszę dawać posta pod postem w hatchowym temacie- XDD
Odpowiedz
O, to na koniec głosowanie zrobimy na najfajniejszego hatchowicza Duży uśmiech
Nooo, super! Ja się zgłaszam z moim zielonym Akai, które do mnie miało dotrzeć na wiosennego hatcha rok temu, ale nie zdążyło Duży uśmiech
Odpowiedz
Znalazłam w walizce opakowanie płaskich baterii ||||||||||||||||||||||||||: Czemu ja ich nie widziałam, jak szukałam, ehhhhh.
Nie wiem, czy się zgłosić v5, czy iD L :v Ale chyba v5, skoro wszyscy bierzecie pikselkowe.
Odpowiedz
To już jutro! A właściwie nawet dzisiaj? W sensie, dzisiaj o 5:30 zaczęła się astronomiczna wiosna. Ale - kto zakłada temat? Pierwsza osoba która da jutro radę, czy Carol?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Bardzo prosze, chetnie zaloze. ^__^
Odpowiedz
Ale dzisiaj czy jutro dopiero?
Odpowiedz
Oki! To zrobie jutro jak wstane nie obiecuje, ze rano xD
Odpowiedz