Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
http://carboncostume.com/6-signs-your-co...im-burton/
XDDD
Odpowiedz
"Jestes słodka nawet jak bekasz"
xDDDD
kocham
Odpowiedz
(14-03-2016, 00:03)Lyree napisał(a): "Jestes słodka nawet jak bekasz"

Slysze to prawie codziennie... X'DDD
Odpowiedz
Pomoc Inki i Michu.❤
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Wyskoczyliśmy z grupą do pubu świętować nasze zwolnienia z embrio (trzy osoby od nas). Duży uśmiech Piwo z owocami, niebo w gębie. Jeszcze puszczali cały czas Coldplaya, Arctic Monkeys i The Black Keys, chyba mam nową ulubioną miejscówkę na posiadówę.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Starszy pan w bereciku kucający i robiący telefonem zdjęcia krokusów rosnących na... pasie z tramwajami? XD (jak się przechodzi przez ulicę z torami to w tym miejscu między torami, a ulicą :v) to było takie słodkie ;_;
Odpowiedz
Pochwała mojego tłumaczenia :'DDDDDDD
Odpowiedz
(15-03-2016, 21:50)Ralveyn napisał(a): Pomoc Inki i Michu.❤

Nowa płyta mojego ulubionego zespołu, płaczę tak bardzo. ;_________________________________;
Chociaż jak już będą preordery to nie będę miała za co zamówić. ;__________;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Dostałam 2,5 z histologii z wejściówki zeszłotygodniowej i tak mi się wydawało że chyba jest coś nie tak. Podeszłam do babki obejrzeć kartkę, punkty źle policzone (powinno być 3,5) no i dostałam pół punkta za napisanie cytatu profesora z wykładu (AHA), więc koniec końców mam 4. No i doktor jak poprawiała ocenę na rozpisce to skomentowała "no tak mi się wydawało, że to było jakoś mało jak na panią". :3
Odpowiedz
^Wtf DDD8 Jak tak pewnie z matematyką miałam, że źle liczył punkty, na 100% D: Tylko bałam się iść zobaczyć.

Więc z wczoraj:
+ Doszli iksmeni, są 10/10 ;-;
+ Oglądałam iksmenów ;-;
+ Widziałam kolesia co miał cienką, ale dość długą kiteczkę typowo nad czołem i wyglądał jak jednorożec XD
+ SPACEREK W PIĘKNYM SŁONECZKU PO STARYM MIEŚCIE, OMF, CHYBA WARSZAWA MI SIĘ CORAZ BARDZIEJ PODOBA. Ale fajniej by było jakby jedynym środkiem komunikacji były tam pociągi. Samochody, tramwaje i autobusy przeszkadzają mi w kontemplacji >:C Co to ludzi to można by usunąć tych w wieku 13-30 lat. Chyba, że będą nosić klimatyczne stroje. Wtedy to 100/10 by było XD
+ Żelki na obiad- XD
+ Dostałam 42,5 z biochemii, cokolwiek to znaczy, ale to chyba w procentach :v Ogólnie żal, ale na tle grupy jestem tak w środku i jeśli próg jest 60% to tylko 3 osoby na 15 zdały, not bad, dobrze to znoszę XDD
+ Jeszcze do mnie dyrektor nie napisał ze spotkaniem, więc czuję wygryw, że podanie wystarczyło.
Odpowiedz
My mamy próg 65% D;

Fakt, ze moja paczuszka jest przekazana do doreczeniaaaa Duży uśmiech
Odpowiedz
Zamówiłem rysunek który dużo dla mnie znaczy. :'D
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Hot dog. :3
Odpowiedz
W Biedronce są płatki-kółeczka <33333333
I kupiłam dwupak Snickersa tanio ;-;

EDIT: QS, w końcu narysowałam coś... A ZNAJOMY Z FORUM JEDNEGO WIDZIAŁ PANA FAUNA XAVIERA NA ŻYWO ;--------------------------------------------------------------------------;
Odpowiedz
Wizyta u Ani, pizza wulkan i oglądanie filmu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości