02-01-2016, 16:54
Awwww, dziękuję! ;u; Mega mega mi miło!
Faktycznie wybiorę to pierwsze, tylko chyba troszku zmniejszę Navi. c:
Faktycznie wybiorę to pierwsze, tylko chyba troszku zmniejszę Navi. c:
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Maciejo z aparatem
|
|
02-01-2016, 16:54
Awwww, dziękuję! ;u; Mega mega mi miło!
Faktycznie wybiorę to pierwsze, tylko chyba troszku zmniejszę Navi. c: ![]()
02-01-2016, 19:53
Śliczne te zdjęcia. Mi również bardziej podoba się pierwsze i chyba bardziej pasuje do ustawienia twarzy figurki
![]()
02-01-2016, 23:52
Fajne o:
Mi się podoba ta pierwsza bardziej, ale ta druga ma taką fajniejszą pozycję, która nadaje zdjęciu dynamiczności. Przy tym pierwszym wygląda, jakby się zatrzymali i jakby się rozglądał, a przy tym drugim jakby szli po prostu.
12-03-2016, 16:48
Yaay, dziękuję. ^^
Katechi, taaak, też mi się tak wydaje, coś takiego właśnie chciałem zrobić, no ale Navi ma strasznie mało zdjęć/grafik, więc ciężko było coś wykombinować. :< W ogóle dumdumbum, założyłem dA, mimo wszystko. c: Także, jak coś, to będę tam wrzucał zdjęcia - jak tylko skończę kompletować profil (idk co mam o sobie napisać XD) - więc.. jak ktoś jeszcze ma tam konto, to piszcie, się wymienimy. 8D http://teelith.deviantart.com/ +debiut mojego nowego nicku, wohoo edit/ Jak zawsze - nie mogę się zdecydować, więc proszę was o opinię.:'D Chociaż im dłużej patrzę na to zdjęcie, tak wydaje mi się, że nic tam nie pasuje i po prostu powinienem wybrać to, w którym Toad ma rękę wyciągniętą na wprost obiektywu.;; Zdjęcie jak coś jeszcze w ogóle nieprzerabiane prócz dodania efektu. ![]() ![]()
![]()
12-03-2016, 16:57
Dla mnie pierwsze naj ^^
12-03-2016, 16:57
Pierwsze, bo to drugie mi się kojarzy z tym podstawowym brushem gimpa, a to taki symbol nieprofesjonalizmu jakby. XD Pierwsze najlepsze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-03-2016, 17:09
Łaaaaaaaaaaa, mi się pierwsze podoba, bo wygląda jakby patrzył w stronę słońca czy coś, ogólnie kojarzy mi się z taką naklejką z fb XD
Na tym drugim jak dla mnie te kuleczki w pierwszej chwili się nie podobają, bo mocno widać, że wklejone, ale jak dłużej patrzę to jest całkiem ok. Najbardziej mi się chyba to trzecie podoba... ale nie mam pojęcia nawet co to za postać i czy umie strzelać takimi kulkami, czy coś xD Trochę też to wygląda jakby taka wróżka, jak ta od Linka, odlatywała z jego dłoni ;u; Ciekawe, kiedy ja się wezmę za robienie zdjęć figurkom- XDD
12-03-2016, 17:19
Kurczem, widzę że zdania są podzielone. Ale i tak strasznie wam dziękuję. <3 Chyba jeszcze troszkę nad tym zdjęciem posiedzę, żaden wariant mnie jakoś szczególnie nie przekonuje (a w moim zamyśle to miało wyjść takie śliczne i magiczne </3).
Katechi, właśnie mi chodziło o takie jakieś.. wróżki które od niego odlatują. :< Ale nigdzie nie umiem znaleźć jakiś super tekstur. No i ja jestem mega zadowolony, że mogę robić zdjęcia figurkom Amiibo, no bo przydają mi się i do gier i do zdjęć (wielofunkcyjność zawsze na plus). :'D Ale trzymam kciuki i za Ciebie. Strasznie chciałbym porobić zdjęcia waszych lalek, ale no...:< ![]()
12-03-2016, 17:43
Mogę przyjechać do Poznania w majówkę albo w wakacje z lalkami <: Pamiętasz, jak rok temu mieliśmy się też spotkać w tym celu? XDDDD
12-03-2016, 17:53
Inka. <333333
Katechi, pamiętam, pamiętam! Zaraz po maturach, nie? Albo nawet w ich czasie, uh. Ale to nawet dobrze, że nie wypaliło, bo teraz mam lepszy obiektyw. 8) I taaaak, chętnie się wybiorę na lalkowe zdjęcia. :'D ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Dogz z pokemonami z aparatem | Dogz | 10 | 843 |
07-03-2019, 16:39 Ostatni post: Ralveyn |