Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnośnik do Katechiowej twórczości
Ehh, ja mam tak samo, ostatnio gubię się pomiędzy stylem bardziej komiksowym a realizmem, bo chcę iść w obydwie te kategorie. Nawet jeszcze nie szukam sobie swojego stylu i własnej kreski, tylko się jeszcze uczę i uczę tych proporcji i poprawnego rysowania, bo mam wrażenie, że jak znajdę jakiś prosty styl, który mi pasuje, to się zatrzymam w miejscu. D: Bo takie kreskówkowe rzeczy się dobrze sprzedają w internetach i są miłe dla oka, ale jednak trzeba się jakoś nauczyć tego realizmu, żeby móc poprawnie rysować kreskówki i wtedy wychodzi takie błędne koło, eh. XD

Ale fakt, taki chaos trochę odstrasza ludzi. ;;
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Fajna szopka! xD
Odpowiedz
https://www.instagram.com/p/BC2RNHiCBw-/
Ukryte ostrze działa <3 a mechanizm jest żałośnie banalny xD
Odpowiedz
Zamierzasz kogoś zaatakować na Pyrkonie?XDDDDD Do jakiego to cosplayu?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
TAK 8)
Robię taki tam sobie strój asasynowy w stylu steampunk <: Tylko mam trochę dylemacik, bo to podchodzi pod najnowszą część przez to, i nie wiem jakim znaczkiem asasynowym mam to ozdobić, bo chciałam zwykłym, ale ta część ma nieco inny XDDD
Najśmieszniejsze, że ten mechanizm jest tak piękny, że ja mogę to ostrze wysuwać nawet w górę... a to właściwie do końca mechanizmem nie jest XDDDDD *MAGIA KOSPLEJU Z KARTONÓW, GIŃCIE PROSY, CO ROBICIE TO Z SZYNY OD SZUFLAD I PIANKI EVA*
Odpowiedz
A pokaż jaki to znaczek. Duży uśmiech Może jakoś połączysz w jeden? Albo tak przedzielisz, po jednej stronie stary, a po drugiej nowy.
Odpowiedz
Normalne logo, używane jest właściwie w każdej części, w Syndicate dali inne nieco, co jest dużą modyfikacją, biorąc pod uwagę, że np. w Unity (czyli części przed Syndicate) dodali tylko jakieś ryski D: (No i w jeszcze wcześniejszej części na środku jest czaszka a zamiast tego elementu na samym dole są skrzyżowane szable, ale ta część się nie liczy XD)
Odpowiedz
A nie robisz jednak tego tego? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736...0b38c0.jpg
Weź może zrób swoje oryginalne logo, o. B)
Odpowiedz
Aaaaa, dlaczego to pamiętasz XD To zrobię na Polcon, który jest w sierpniu.
Własne logo brzmi fajnie 8)

EDIT:

Ororo Munroe (X-man) i Ururu Marquez (moja postać) <3 W KOŃCU COŚ NARYSOWAŁAM XDD

[Obrazek: ororororo_n_ururururu_by_katechi-d9vvt9u.png]
Odpowiedz
Nie podbiło, ale i tak mam jeszcze coś do dodania XD

Wymyślona fuzja do Steven Universe: Szafir + Ruby + Lapis <3
[Obrazek: _su_fusion__iolite___sapphire___ruby___l...9vw3ec.png]
Odpowiedz
Nikt nie komentuje, pff. :// Świetna fuzja, chociaż w nich mnie ta mnogość oczu zawsze przeraża. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Komentarze są dla słabych :/
Dzięki <3 No, a oczka, no tak, przerażają, ale to też tak fajnie XD
Odpowiedz
Jeżu, uwielbiam ten strój.;___________; Moja Aelita z fanfika wyglądała bardzo podobnie. B)
Odpowiedz
Dzięki B)
I... jaki fanfik? B)
Odpowiedz
Lepiej o nim zapomnieć, chyba nawet nie mam już tego na dysku.[*] Chociaż przynajmniej w tym opowiadanku Aelita potrafiła myśleć. >: D I miała brata, który ją ratował miliard razy dziennie.
Odpowiedz