Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Odkryłem ostatnio jak się nazywają papiery/materiały które się tak szuper świecą, więc kupiłem sobie rolkę takiego papieru. 8) Szkoda, że są tak ciężko dostępne w Polsce. </3
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Tak! Duży uśmiech To nie są papiery holograficzne, tylko opalizujące. ^^ Już ci dam znać, bo też się nimi jarasz, więc możesz szukać ze mną. :'D Tylko na Allegro nic w ogóle nie ma, więc trzeba szukać w sklepikach papierniczych, jest co prawda jakaś taśma opalizująca, ale ma tylko 4 cm szerokości, więc słabo. Chociaż może na tama będzie akurat jak się dotnie troszkę.
Jak się będziemy wymieniać jakoś, to Ci podrzucę tego mojego, bo całkiem sporo go mam.
Odpowiedz
Siedmiopak iksmenów ifjoasfjaos <33
I fajne rzeczy z mamą kupiłam, czyli pączki z nadzieniem czekoladowo-orzechowym z Biedronki i jeszcze w innym sklepie mama kupiła czekoladowego muffinka XD
I zdrapki 8)
Odpowiedz
Książkę o fotografii klocków Lego. Przecenioną z 150 zł na.. 27. B) TK Maxx najsuper.
Odpowiedz
^Zazdro

Jakieś tanie jabłka, ryby... krówki i żelki, wtf, po co mi to ;-; Zakopałam w szafce, będą na czarą godzinę XD (Jeszcze ciastka mam niezjedzone, ehhh)
Odpowiedz
Zrobiliśmy zakupy takie do lodówki, plus jakieś dobre chipsy, a dla mnie galaretki pyszne z Wawela (na IG je wrzucałam z moim P's xD ) <33333
Odpowiedz
*oszczędzam*
:"DDDDDDDDDD
[Obrazek: PS_3DS_Terraria_ALL.jpg]
Odpowiedz
Telefon z podczerwienią od Frogless ;u;
+2 bułki, drożdżówkę i jakieś drożdżówkopodobne coś z Biedronki :v i wodę i rutinacea, czy inne coś |:
Odpowiedz
Cieszę się, że się poznałyśmy, szkoda tylko, że tak krótko Uśmiech Tuż przed Waszym przyjazdem syn mi wysyłał rozpaczliwce, że usycha z pragnienia na treningu, pustynia normalnie XD Dlatego leciałam "biedne" dziecko ratować Duży uśmiech Ale i tak się cieszę. Oby telefon Ci dobrze służył.
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Plecaczek dżinsowy z koronką (taki jakby worek, zaciągany) za szalone 40zł (yay Kik!), ażurowy sweterek-narzutkę oraz fioletowe, marmurkowe, wysokie Converse o których zawsze marzyłam za 129,99. Deal życia mocno. <333 pierwsze oryginalne trampki yay
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bluze sliczna w kwiatowy motyw w C&A, 10 kopert babelkowych, dwie gumeczki do gumowania (jedna w ksztalcie kotka Maneki-Neko i groszku zielonego). Uśmiech
Odpowiedz
Kupiłem sobie kruszone szkło, nie mam pojęcia na co mi to, ale tylko 3,50 zł.B) Może do zdjęć się przyda (ładnie się błyszczy). Do tego jeszcze jakieś materiały, roślinki i poduszkę.
Odpowiedz
Maciek, a nie wystarczyło zbić słoik albo butelkę? XD

Kupiłam pierożki z truskawkami. (Co za odmiana)
I materiał na pelerynkę i kaptur <3
Odpowiedz
Słoik by się chyba nie nadawał, ale bombki chyba faktycznie byłyby okej. Bo to generalnie naprawdę bardzo się mieni:
[Obrazek: kulort-ozdoba-szk-o-kruszone-turkusowy__...114_S4.JPG]
No ale tylko 3,50 na promocji, więc nie żałuję.
Odpowiedz
Aaa, to faktycznie jak bombki Duży uśmiech
Swoją drogą to strasznie brzmi takie rozbijanie młotkiem bombek w przedszkolu XD
Odpowiedz