Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tama-go - (pytania ogólne)
Pauzuje i wyłącza dźwięk tak samo jak np. w v4?
No napisałam, że można pauzować i wyłączać dźwięk.
Jeżeli przyjdzie do mnie królik/zając whatever, to mam coś zrobić? Bo tama tylko piszczy i w sumie tyle, myślałem, że jakiś prezent dostanę, czy coś.. i tak klikam przyciski, ale wtedy animacja znika. xD
[Obrazek: usRtoXY.png]
To zwykła animacja i nic się z tym nie robi.
Szkoda, liczyłem na prezenty, czekoladę, coś... :v Dzięki! Oczko
Przeczytałam właśnie coś takiego:
"Kiedy zauważymy że koło naszego Tamagotchi unoszą się tzw. dymki trzeba jak najszybciej kliknąć w ikonkę toalety - nasz Tamagotchi zrobi swoje i dostanie kilka kreseczek treningu. Im większy owy wskaźnik będzie, tym częściej nasze Tamagotchi zamiast robić kupę na podłogę, będzie szło do toalety. Jeśli wskaźnik będzie pełny - nasz zwierzak będzie zawsze i bezwzględnie, jak człowiek szło do toalety. "
To prawda? O:
Tak poza tym to co właściwie robi TRAINING w innych wersjach? *noob*
Jak ma zapełniony wskaźnik training, to Cię nie woła bez powodu.
I tak, to prawda. ;p
No to nieźle, duży plus xD
Po jakim czasie, rodzice zostawiają bobasa samego? Dużo pauzowałem i teraz nie wiem.. ಠ_ಠ
Długo. -.- Ja już 3 razy wyłączałam, bo mi się nudziło czekanie...
^Właśnie dzisiaj rodzice sobie wreszcie poleźli. Czekałem AŻ 2-3 dni, nie jestem pewien, bo często pauzowałem, ale to strasznie długo... :/
Nie chcę robić kolejnego tematu więc zapytam się tutaj.

Pytam się Carol i Michu bo wiem, że mają wszystkie figurki do Tama-go. W jakich figurkach według was są nafajniejsze gry? Bo chcę sobie kiedyś kupić figurkę Ringotchi, Memetchi, lub Makiko od TAMAGOTCHI-TOYS oczywiście Oprócz Chamametchi, Mametchi, Violetchi i Kuchipatchi bo je mam.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
A w Makiko była chyba taka gra jak w v6 Sound block co się skakało to ja kupię Makiko. Uśmiech I jeszcze w Makiko były takie itemy bilety, że Tama podróżowało. Uśmiech
Ja polecam makiko. Pamietam, ze byla fajna. Ale ni mam jak sprawdzic, bo sprzedalam tamago i mi same figurki zostaly xD
Carol tutaj w poradach i trikach wkleiłam tabele z figurkami jakie mają itemki i gry. Mam nadzieję, że to pomoże.
1 fala: http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=3207
2 fala: http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=3208
Dzięki Carol na pewno kupię Makiko. Uśmiech