Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
mmmmmm od czasu jak pozabijałam moje kolorowe tamki to nie mam serca do pisania w pamiętniczku :/ skupiłam się na lalkach ... co prawda wczoraj włączyłam znowu MS , ale ... jednak do lalek ciągnie mnie bardziej.
Odpowiedz
Staram się teraz zdobyć tego... szopa, o. c: 
[Obrazek: KxURxn1.jpg]

Mam ochotę włączyć jeszcze jakieś Tamagotchi, ale właściwie nie wiem jakie, huh.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kurcze, tylko wtedy będę musiał wyłączyć 4U, bo mam kryzys baterii.:c
Njeeee, Colorek lepszy! Zostań przy Colorku i iD.XD
Odpowiedz
^_^ piękne zdjęcie jak zwykle, Na Japanyouwant było fioletowe 4u+ do kupienia ale chyba jednak wolę niebieskie ^_^
Odpowiedz
Monika, dziękuję.^^ Powiem Ci, że ja bardzo chętnie przygarnąłbym jakieś fioletowe Tamagotchi, bo mam tylko jedno.;; Ale wydaje mi się, że 4U+ ma takie super odcienie, że każdy kolor wygląda mega.
Michu, yassss, dobra decyzja! 8D
Odpowiedz
Hihi, jak miałam włączone moje 4U (bateria mi wczoraj padła) to też właśnie uzywałam tych listków, żeby mi szop wyrósł. ^^
Ralv, włącz też colorka, ja dziś mojego odpalę, bo strasznie mi tęskno za tą wersją. <3
Odpowiedz
^H5! Duży uśmiech Mi właśnie wyrósł ten szop, więc sukces. Chociaż ta animacja taka raczej średnia jest.
Chyba mnie przekonałyście, też włączę Colorka jednak. 8D Może jakaś wiosenna animacja mi się trafi.c:
Odpowiedz
Yaay, no i mam pana Szopa. c:
[Obrazek: hxo0zqc.jpg]
Odpowiedz
Piękna fota!!
I super szop. ;3
Odpowiedz
Fantastyczny jest ten szop, a kolory ... mrrrrr, świetne zdjęcie Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
czepiam się ale czemu to jest rudy szop, one nie są szare? Duży uśmiech
Bardziej mi to na pandę małą wygląda Uśmiech
Odpowiedz
Yissss, dziękuję wam. <333
Wcisełek, on jest właściwie brązowy i to tak dosyć mocno, ale zwiększyłem nasycenie i wygląda faktycznie na rudego. No i brązowe szopy to raczej norma jest. (:
Odpowiedz
To jest szop czy tanuki? Duży uśmiech
Zdjęcie suuper, uwielbiam jak robisz zdjęcia na tłach fotograficznych.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ejjjjj, właśnie, to może być tanuki! Duży uśmiech Ja totalnie nie pamiętam jak ta postać się w ogóle nazywa, więc może faktycznie to nie jest szop.:<
Dzięki. <333 :'D
Odpowiedz
Jaka świetna postać! No i kadr jak zwykle 10/10. Dopiero teraz zauważyłam dziwaczną kolejność ikonek w 4U, kto to wymyślił. Nie myli się Wam?
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości