02-03-2016, 17:54
SKĄD W POLSCE SHOPKINSY? :o
Fiszki z histologii. .-.
Fiszki z histologii. .-.
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: bUM0nXF.png]](https://i.imgur.com/bUM0nXF.png)
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
|
|
02-03-2016, 17:57
Od zawsze są, ale trudno je znalezć, bo chyba są mało popularne? Nie dziwię się, strasznie drogie są. Taki koszyczek/jajko kosztuje 24zł. W TRU widziałem tylko paczki i playsety ale zero koszyczków, w smyku jednym były dosłownie wystawione z 5 koszyczków sezonu 3 przed kasą, a w tym smyku były same 5 paki, trochę playsetów i jajka z sezonu 4, lol. Zwykłych koszyczków sezonu 4 nie było, tylko te jajka.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02-03-2016, 18:02
Zazdroszczę Shopkinsów, ja ciągle nie mogę się zebrać i kupić sobie jakiegoś boxa. Nie wiem, czy są mało popularne, bo u mnie w Poznaniu dosłownie cały spory regał tego jest, ale ceny z kosmosu. D: Jak już kupię, to na Allegro raczej, zestawy sklepowe są zwykle o 50zł+ tańsze tam.;;
![]()
02-03-2016, 19:01
Na razie nie chcę lalek kupować póki nowe nie wyjdą, więc teraz za każdym razem jak jesteśmy w galerii biorę jakiś zestaw shopkinsów zamiast lalkę. Dawno temu kupiłem wózek sklepowy shopkinsowy u babci i chcę go zapełnić, poza tym te koszyczki to fajne akcesoria dla lalek są.
02-03-2016, 19:16
Omf, czemu gadacie o szopkinsach XDDDD W TRU można je ostatnio znaleźć... przynajmniej ja znajduję ich coraz więcej w Blue City :v Jakieś miliardy zestawów i kij wie co. W smyku też są, koszyczki, wielopaki i kiedyś były saszetki z jednym za 5 zł, ale teraz chyba nie ma. Mam dwa, od kuzynki dostałam, przywiozła mi z Anglii, po tym jak przez okres Boże Narodzenie - Nowy Rok oprócz fazy na kilka rzeczy, śmiałyśmy się z szopkinsów totalnie nie rozumiejąc fenomenu tych dziwnych figurek XDDD
Dzisiaj kupiłam sobie zestawik w KFC. Swoją drogą ciekawe kiedy zauważą, że nie opłaca się u nich kupować innych zestawów, niż ten za 5 zł XD Chociaż jakoś ludzie specjalnie na to nie zwracają uwagi, więc~ W nowym semestrze nie mam pory obiadowej, czuję, że to odbije się na mojej kieszeni ;; Albo po prostu nie będę jeść XDD
02-03-2016, 19:19
Ja ledwo się trzymam na nogach przez depresję więc oglądam filmiki z recenzjami zabawek i praktycznie każdy kanał często odpakowuje shopkinsy, no i mnie też wzięło. Słodkie są.
Displex przed chwilą kupiłem, bo v2 ma strasznie porysowany ten ekran jednak. D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02-03-2016, 19:21
Zgadzam się, są mega słodkie. Zresztą Shopkinsy opierają się na jakiejś bajce, nie? Więc może nie chodzi o fenomen samych figurek, a o kreskówkę. Ja się wkręciłem, gdy Amy zaczęła je zbierać (https://www.instagram.com/shopkinsshopkinsshopkins/).;; Nie wiem, dla mnie nie są w ogóle dziwne, mają w sobie coś, czego w ogóle nie umiem opisać, ale przez to sprawiają, że mam ochotę wydawać wszystkie moje pieniądze na nie.
![]()
02-03-2016, 19:26
Mnie odrzucają mocno XD Nie wiem co słodkiego jest w produktach spożywczych i innych przedmiotach, które czasami są mocno niezidentyfikowane XD Może niektóre słodyczowe są ok, taki jeden zestaw różowych perłowych mi też się całkiem podoba, ale mimo wszystko jestem bardzo na nie XD Jest miliard innych fajniejszych figurek w saszetkach do zbierania jak dla mnie D8
O, a wczoraj kupiłam pakiet Internetu i jedzenie codzienne XD
02-03-2016, 19:30
Maciek, bajka jest oparta na zabawkach. XDD Tak jak MH. Ale faktycznie, fajna jest, obejrzałem jeden odcinek i nie jest taka głupia jak się wydaje.
05-03-2016, 23:12
Ja znam bo Bunny (grav3yardgirl) robi unboxingi i te figurki są słodkie. C:
EDIT: kupiłam dzisiaj spodnie idealne. Będzie nowa piżama. (cena kłamie bo fota z internetu z innego kraju)
![]() ![]() ![]()
05-03-2016, 23:16
JA TAKIE CHCE ;___; pasowalyby mi do zdjecia na fb xD
05-03-2016, 23:17
100% bawełny, 59.99 w H&M. Wąskie nogawki ze ściągaczami na dole, niski krok u góry ("miejsce na pieluchę" jak to Ania skomentowała XD). :3
![]() ![]() ![]()
05-03-2016, 23:27
Fajne, chociaż dla mnie niepraktyczne, bo po domu to bez spodni siedzę i bez spodni też śpię. XDD
5 odcinek TFTB. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12-03-2016, 13:26
Naklejki do ozdobienia pudełek, w których przechowuję Tama i jeden numer kolejcni THE DOG 18 numer z pluszowym Beagle.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? | Ralveyn | 153 | 14,682 |
14-08-2019, 10:38 Ostatni post: Lyree |
|
|
|
Jak to sobie wyobrażasz? | pIkAtHu1238 | 4 | 1,056 |
09-02-2015, 21:28 Ostatni post: pIkAtHu1238 |
| Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? | Lyree | 166 | 21,316 |
03-12-2011, 18:34 Ostatni post: Scalee |
|