05-03-2016, 21:25
Uwielbiam chamametchi, to jedna z moich ulubionych postaci
![[Obrazek: jLDUSeK.png]](https://i.imgur.com/jLDUSeK.png)
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
05-03-2016, 21:43
Kurczem, teraz mam ochotę zebrać na nowo wszystkie znaczki w swoim Colorku, chyba też go włączę. c: Czym się w ogóle różni EXILE od zwykłego tama? Tylko tymi konkursami i pytaniami?
![]()
05-03-2016, 22:26
Aaaaa, rację masz, faktycznie chyba pierwotnie tylko w EXILE był ten ktoś z zespołu (wydawało mi się, że on jakieś pytania zadawał, uu D: ), ale potem wyszedł ten kod i no, tyle.
http://tama-zone.com/index.php?showtopic=20489 Tutaj w sumie mówią, że raczej niczym się nie różni, tylko jest po prostu w fajnej obudowie. No nicz, ale i tak jest fajne. ![]()
05-03-2016, 23:06
(05-03-2016, 20:53)Michu napisał(a): Ja też wolę takie stonowane tła pod ikonki, bo jak sa jakieś pstrokate, to mi się wydaje, ze ikonki wtedy są nieczytelne i bałagan jest XD. Ja tak samo xDDD Tak, w colorku jest kod z nasionkami listowymi, potem jak sie tego listu uzyje, to przylatuje kolo na plycie i cos gada xd
07-03-2016, 21:11
Strasznie mi brakuje tych sesji zdjęciowych w późniejszych wersjach, szczerze powiedziawszy nawet wolę takie zdjęcie, niż książkę z listą zebranych postaci.:<
![]()
07-03-2016, 21:32
Po prostu Bandai to sknery i nie chcieli już płacić panu tama-fotografie, nie dość, że go tam do środka jajka jakoś wdusili, to jeszcze nie chcieli płacić. No to się zbuntował i uciekł, o. :<<<<< Tak pewnie było, serio. :C
![]()
07-03-2016, 21:39
Tak na serio to ten pan fotograf jest z innego miasta niż miasto w P's i 4U, tak mi się wydaje... XD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-03-2016, 23:19
Może po prostu dostał lepsze zlecenia 8)
Jak tak patrzę na iD i kolorka i porównuję z iD L to... w tych tutaj wersjach jakoś tak ładniej i prościej to wszystko wygląda. W iD L mam nabazgrane tych szczegółów, że czasami to masakra. Mam teraz takie tło, gdzie powciskali chyba wszystkie główki dorosłych postaci, że nawet niektórych się nie da odgadnąć xD I po co to komu.
08-03-2016, 11:23
^Zgodzę się, pod tym względem nie lubię zwykłego iD L. Sporo rzeczy jest mocno naciąganych i np. nie lubię większości nastolatków w tej wersji (w 15th są super, ale w zwykłym tak średnio :<), wydaje mi się, że nie wszystko przemyśleli, o. P's też jest tak naładowane, ale tam akurat wszystko jest super ładne. C:
![]()
08-03-2016, 17:07
P's to już z daleka ocieka takim barokiem, ale to w sumie ma swój urok XD
(Sorki za off)
08-03-2016, 21:48
To ja mam odczucia wzgledem tych dwoch wersji dokladnie odwrotne.
Przyszlo mi Tamakaci i Dragotti, to drugie juz odpalilam, bede wam jutro fotencje wrzucac.
13-03-2016, 12:27
Ooooo, ale super! Teraz ja też jestem ciekawy, może trafi się coś lepszego, niż tylko chorągiewka. Ile ekscytacji normalnie.
![]()
19-03-2016, 18:00
Ok, czas na giga update. :>
Od czasu jak postowałam ostatnim razem nie wyłączyłam iD. Udało mi się zdobyć ostatnie potrzebne postaci i skończyłam zbieranie TaMaToMo. ;> ![]() ![]() Filmik z dowodem. ;D https://www.instagram.com/p/BDDIM3vGu3U/ Po tym wyłączyłam iD. Za to na chodzie jest znowu moje P's - no musiałam po tak długim oczekiwaniu na ostatniego angielskiego patcha! ;D ![]() ![]() ![]() ![]() CDN... Przez jakiś czas miałam włączone Dragotti, a jak wyrosło, to je wyłączyłam i włączyłam Tamakaci. Jednak to nie było to i je też po paru dniach wyłączyłam. Dragotti ![]() ![]() ![]() Tamakaci ![]() ![]() Obecnie mam włączone jeszcze Music Star, które przyszło mi razem z cudnym v1 z wymiany. ![]() ![]() Oraz moje kwiatuszkowe wiosenne Keitai. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonus. xD
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|