Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzedam virtualne zwierzątko Panda brick
Doszłam do wniosku że ograniczę moją kolekcje do tamagotchi. 
Panda przez większość czasu leżała nieużywana w szufladzie i nie pamiętam czy kupiłam ja zżółkniętą obudową czy wynika to z mojej winy. Zwierzątko działa bez zarzutu, niestety nie mogę przykręcić z powrotem tylnej klapki chociaż wydaje mi się że mam odpowiednie śrubki :/ 

Pandę sprzedam za 20zł + wysyłka Wydaje mi się że to dobra cena (uwzględniając dziwną sytuację śrubkową) oczywiście jestem otwarta na propozycje. 

Chętnie dorzucę do pandy uszkodzonego Dinkie Dino , za dodatkowe 9 zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany Dinusiem to mogę wrzucić zdjęcia z opisem diagnozy którą postawił pan zegarmistrz ;Oczko

[Obrazek: 105_1003_zpsjryrurxg.jpg]

tył

[Obrazek: 105_1009_zpspcnregqe.jpg]

edit: Zmieniłam cenę bo przejrzałam śrubki i doszłam do wniosku że w woreczku mam tylko te od Dinkie dino.

Poniżej zdjęcia dinusia. Pan zegarmistrz zdiagnozował zalanie zabawki i odesłał mnie do elektryka/złotej rączki jednak mi nie chciało się bawić w naprawy. Dinusia wysyłam z opakowaniem i podniszczoną instrukcją.

[Obrazek: 105_1011_zps8eo2ctcb.jpg][Obrazek: 105_1013_zpsjwdwwzoy.jpg]
A mogłabyś wrzucić zdjęcia pandy z tyłu obudowy> Duży uśmiech
I czy przyciski wszystkie dobrze działają?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Przyciski działają bardzo dobrze :3 chociaż to są gumowe guziki. Postaram się zaraz zrobić zdjęcia :/ chociaż nie będa super ze wzgledu na oświetlenie. Jutro z rana zrobię fajne ładne zdjęcia
Hm, jaka diagnoze postawil pan zegarmistrz?
(05-03-2016, 09:24)Carol napisał(a): Hm, jaka diagnoze postawil pan zegarmistrz?

napisałam po edicie między zdjęciami. Jesli tego nie widać albo ci umknęlo, to pan zegarmistrz powiedział ze zabawka została zalana i odesłał mnie do innego specjalisty. Niestety jakoś zawsze mi było nie po drodze Oczko do tego Pana i doszłam do wniosku że jednak aż tak mi nie zależy na naprawie Diniki'ego.
Dinkiego po prostu, apostrofów nie trzeba stawiać w takich przypadkach. XD

A pamiętasz może jakie opcje ogólnie ta panda miała, nawet jeżeli ją krótko miałaś włączoną? Wygląda fajnie, ale nie mogę znalezć nigdzie informacji o niej...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Uruchomiłam ją na szybko Uśmiech i opcje są następujące : Standardowo karmienie i przekąski. Włączanie i wyłączanie swiatła. Gry do wyboru : kamień papier nożyce - gra która odpowiada za IQ , albo Gry z konsoli które odpowiadają chyba za inny stat. Gry z konsoli to po prostu mini gierki w stylu wąż, wyścigi, tetris itp.

Dodatkowo trzeba dbać o kondycje pandy Oczko zmuszając ja do podnoszenia ciężarów LOL
Wysyłać ją karetką do szpitala na zastrzyki Język (biedna panda)
I czytać pandzie książki Język

Dodatkowo można zrobić zbliżenie na buźkę Pandy i sa tam chyba standardowe 3 animacje:
jak panda nie jest zadowolona to widać zakłopotaną buźkę, jak jest zadowolona to oczywiście uśmiechnięta buźka, i jak śpi to chrapiąca buźka

I to by było na tyle, zwierzątko jest na prawdę banalne, ale ma wyjątkowo głośne dżwięki Język (ale jest opcja wyłączenia dźwięku)
Viktor, ja mam takie zwierzatko, moge Ci w razie czego zdjecia instrukcji zrobic. Jest mega mega fajne.
Czy ciągle akutalne?
Kupię pandę!

Prosze o kontakt