Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4U vs 4U+
Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czym się różni Tamagotchi 4U od 4U+? 
Warto kupić? Różni się bardzo zabawa od Tamagotchi + Color?
Odpowiedz
Praktycznie każda wersja kolorowa się różni od TMGC+C.
4U ogólnie raczej warto kupić tylko jeśli masz dostęp do kompatybilnego telefonu lub tabletu, tak to się szybko znudzi przez brak nowości i brak rzeczy do odblokowania.
Czym dokładnie się różnią to sam nie wiem, ale raczej niewiele- mimo wszystko wszyscy wolą 4U+.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
A co rozumiesz przez kompatybilny telefon?
Odpowiedz
Nie wszystkie telefony z NFC mogą łączyć się z 4U. W 4U+ ten problem podobno jest mniejszy (czy tam w ogóle go nie ma). Poza tym też polecam 4U+, aczkolwiek to zwykłe dostaniesz o połowę taniej, a to też może być ważne. Ja np. chociaż bym chciała 4u+ to nie kupię nigdy tama za tyle piniondza XD Zawsze możesz też poczekać, jeszcze to potanieje.
Co do zawartości do 4U+ ma coś więcej... ale już nie pamiętam do końca co. XD Zajrzyj do wątku o 4U, tam również o plusie są informacje.
Odpowiedz
Najlepiej kupić oba 4u i 4u+, żeby łączyć je ze sobą. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Bardziej sie oplaca kupic 4U+. Jest szerszy wybor kolorow obudow (i sa ladniejsze od 4U), a poza tym sa w nim dwie nowe postaci, ktorych nie ma w 4U oraz dwie lokacje do odblokowania, ktorych tez w 4U nie ma. Uśmiech

Tu masz liste potwierdzonych telefonow kompatybilnych z 4U w roznych krajach: http://mrblinky.net/tama/4u/app/
Patrz tylko na te w Europie; telefony z innych kontynentow maja NFC dzialajace inaczej, dlatego np. Samsung Galaxy 6 dziala z 4U w USA, a Samsung Galaxy 6 europejski juz nie.
Odpowiedz
4U+ też ma nowe animacje, plus jedną (chyba tylko jedną?) nową alternatywną wersję postaci (wiecie, ta bardzo stalkerska Himespetchi). Ah i są jeszcze dekoracje do pokoju, trzeba sobie to wgrać co prawda, ale nie było tego w 4U. Ogólnie wszyscy mają rację, 4U+ jest lepsze, chociaż jeżeli masz tylko +C, to jak mam być szczery, lepiej kupić sobie iD L, czy P's.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Hm, to chyba będę musiał zrezygnować z najnowszego Tamagotchi. Nie wyobrażam sobie kupować drugi telefon specjalnie po to żeby go łączyć z zabawką :/ Dziękuję za Waszą pomoc!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości