Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka
Słodziak Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
W sumie się pochwalę, że dostanę po feriach (raczej, wcześniej to wątpię) dwa nowe zwierzątka.8D Nie wiem jak wyglądają, ale z opisu wychodzi na to, że to nie będą takie typowe podróby.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O m g, ten zielony odcień obudowy jest genialny. ;__________; Gratuuuulacje! Jak Ci się to udało? Duży uśmiech
Odpowiedz
O apollo. Duży uśmiech
Fajnie Michu.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Fafik! Duży uśmiech
Odpowiedz
Yaaaay, mam dwa nowe zwierzątka! 8D Mega stare (no dobra, może nie aż tak), więc mam nadzieję, że ich programy są trochę fajniejsze niż w tych nowszych zwierzątkach. Znaczy się - dostałem takie pomarańczowe otwierane jajko i to z pewnością podróba, a drugie zwierzątko obudową przypomina Dinkie (chociaż to z pewnością nie to), ale być może ma jakiś oryginalny program. c: Muszę znaleźć baterie. ;u;
Odpowiedz
Maciejo jak tylko będziesz mógł wstaw zdjęcia jestem bardzo ciekawa twoich nowych zdobyczy Uśmiech

Udało mi się wylicytować Rakuraku dinokun w następnym tygodniu powinno być u mnie.
Odpowiedz
^^
[Obrazek: PvrUaSK.jpg]
O! Gratki! :'D Też muszę sobie to zwierzątko kiedyś sprawić. c: W sumie sto lat temu takie miałem, czerwone. Kupiłem na jakiejś wycieczce szkolnej, tak mi się przynajmniej wydaje, że oryginale było. Głupi byłem i oddałem je takiej dziewczynce, w której się chyba podkochiwałem na tej wycieczce.XDDD Koniecznie się pochwal, gdy do Ciebie już przyjdzie. : D
Odpowiedz
Nie mam pojęcia. Smutny Jeszcze nie znalazłem żadnych pasujących baterii.
Odpowiedz
Dzięki Michu i Maciejo Uśmiech , właśnie ja też miałam kiedyś takie identyczne jak to co wylicytowałam ale albo mi się popsuło albo znikneło w niewyjaśnionych okolicznościach o.o . Później dostałam drugie też żółte ale to już podróbka była, mam je do dzisiaj ale słabo chodzi.

Maciejo jakie ładne kolory obudowy mają te zwierzątka Oczko , to czerwone przypomina to moje żółte ale ja w swoim miałam od groma zwierzaków xp. Nawet dziewczynkę i chłopca. Obyś szybko zdobył baterie i zobaczył co im tam w duszy gra Oczko
Odpowiedz
Maciek, to wygląda mocno jak to, które kiedyś miałam *-* Tylko inny kolor.
Odpowiedz
Kupuję tego zwierzaka:
http://olx.pl/oferta/tamagotchi-CID88-ID...e9a2c96c49
Z tego co widać tam jest Pingwinek MGA. Uśmiech
Odpowiedz
Dogz, to jest ten chamski sprzedawca, z którym ja rozmawiałam. Nie radzę od niego kupować.
Odpowiedz
Czemu Carol jest ten zwierzak wadiwy? Czy po prostu chamski?

Bo juz mi podal dane do wysylki pieniedzy z adresem.

EDIT:
Jak ja go poprosiłam, żeby wstawił dodatkowe zdjęcia w świetle ddziennym to bez problemu wstawił.
Odpowiedz
Będę miała Tamakaci Duck i Dragotti. Duży uśmiech
Odpowiedz