Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ID L - pytania ogólne
Teraz chodziło w takim razie o przebranie się... coś się stanie, jak tego nie zrobię? xD
Odpowiedz
Katechi jak jakaś postać ma ulubione ubranko (a mają chyba wszystkie) to wydaje mi się że jak go nie założysz to nie zdobędziesz jednego znaczka happy i przez to nie zapisze Ci się postać. Tak mi się wydaje. Ale ubranko zawsze można zaraz zdjąć.
Odpowiedz
Nie, możesz tamto ubranko założyć kiedy chcesz a jak cię o to prosi i mu nic nie dasz to absolutnie nic się nie stanie. W końcu jak coś naciśniesz jak cię prosi o przebranie to od razu na tyłku siada.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nie wiem gdzie to napisać: dam to tutaj xD

Kupiłam sobie doładowanie do karty z Heyah, więc Plusa wrzuciłam do telefonu z podczerwienią, a z Heyah chciałam wysłać MMSem pliki na stary telefon. No i problem jest taki, że się nie wysyła ._. SMSy dochodzą, a MMSy w ogóle się nie wysyłają. Wie ktoś może o co chodzi?
Odpowiedz
Dzięki <3 Skonfigurowałam i ładnie się wysłało Duży uśmiech Teraz mam kolejny problem: jak wysyłam do Tamagotchi, to na telefonie pisze, że się wysłało, na Tamagotchi serduszka robią się czerwone jakby to odbierały, jednak zaraz po tym robią się niebieskie :c To wina pliku czy może jest coś o czym nie wiem?

EDIT: Wysłałam coś innego i działa Duży uśmiechDDDD Szkoda tylko, że ten sposób jest "trochę" męczący xD No i mimo wszystko musiałam stracić te 5 zł na doładowanie, a nie wiem ile MMS kosztuje D: Eh, no trudno. Spróbuję w końcu kupić dobry kabel. O ile do tego telefonu jest ._.
Odpowiedz
Odblokowalam lokacje Patchi Onsen i mam pytanie, czy ona coś robi? Oprócz tego że można wskoczyć do tego gorącego źródełka ? Oczko
Odpowiedz
To chyba odblokowuje nowe tło pod ikonki.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Michu XD toż to chyba tamek płaci za to, to myślałam że to jakieś magiczne źrodło, albo daje szczęście czy energie jak w HM. Ale w sumie ten niedźwiedź wygląda nieco nie przyjemnie jakby miał zaraz zjeść tamka czy co xD

Hilla tak właśnie zmieniłam , kombinowałam nad tym bo zapomniałam gdzie to się zmienia. Ale znalazłam w końcu pod ikonką wagi.

Dzięki za pomoc Uśmiech
Odpowiedz
Arriane, a ile już masz zebranych postaci? Pytam się, bo o odblokowanie nowego tła mi chodzi. Duży uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Żeby w ID L odblokować pierwsze tło w jabłuszka trzeba mieć 8 postaci z tego co pamiętam.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Maciejo no właśnie 8 mam XD przestawiłam już te tło, po prostu pamiętałam że coś gdzieś czytałam jak to się przestawia ale zapomniałam xd.
Odpowiedz
Czy za postacie specjalne w 15th też dostaje się znaczek?
edit/ w sensie te formy specjalne po odwiedzeniu danego miejsca.
Odpowiedz
To jest jedna i ta sama postać, tylko inaczej wygląda. Więc jak masz specjalną Melodytchi i dostaje ona czwarty znaczek, to zapisuje się w książeczce ze zdjęciem formy specjalnej, ale dalej jest to Melodytchi.
Tak samo z formami specjalnymi w 4U.
Odpowiedz
No niee, tak też myślałem, czyli zmarnowana generacja. ;v; Dzięki wielkie!
Odpowiedz
Szybkie pytanie: postacie za łączenie można odblokować też łącząc z P's, co nie?
Odpowiedz