04-02-2016, 09:08
Faktycznie podobne pokoiki *-* I w sumie w porównaniu to ta czerwona szafa nie przemawia do mnie xD Ale zielona sofa jak najbardziej tak! No i tło pod ikonkami super. I POSTAĆ <3 Czekam na więcej zdjęć~!
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
04-02-2016, 09:08
Faktycznie podobne pokoiki *-* I w sumie w porównaniu to ta czerwona szafa nie przemawia do mnie xD Ale zielona sofa jak najbardziej tak! No i tło pod ikonkami super. I POSTAĆ <3 Czekam na więcej zdjęć~!
04-02-2016, 17:08
Fajniaste to Lovely Melody.
![]() Przypasowało mi to v5. ^_^ ![]() Nowa generacja. ;3
04-02-2016, 17:30
Ekstra jest to Lovely Melody, szerio! :'D A ta postać w P's, to z piercea, nie?
Awww, śliczne jest to v5! 8D Jakąś konkretną rodzinkę chcesz uzyskać? ![]()
09-02-2016, 19:44
U mnie znowu rotacja. (:
Włączyłam moje ulubione v3: ![]() ![]() v4.5: ![]() ![]() I wczoraj wieczorem jeszcze P's: ![]() W iD L wyrósł mi Humpty Dumpty. xD
09-02-2016, 20:06
Pewno.
Jak jestem zajęta to wrzucam na pauzę.
09-02-2016, 20:12
Mnie by chyba z domu pogonili, jakby tyle tego brzęczało XD Najgorzej reaguje kot
![]()
21-02-2016, 18:38
Słodziutka parka słodziaków! ;D
A tego iD Lovely Melody to Ci mega zazdroszczę... Chyba wyłączę P's i włączę swoje śliczne iD od Belli. <333 Myjemy ząbki! :F Mam nadzieję, że mi wyrośnie ten okrągły niebieski, co jak martwy wygląda. xD ![]() W P's miałam tą słodzinkę, a obecnie jest Cosmotchi. ![]() A iD L o mało dziś nie zabiłam... x___X" Bidok był tak chory, że aż do szpitala trafił Obecnie mam przemienioną u HenshinJo diabełkową Memetchi. ;3
21-02-2016, 18:48
Carol chodzi Ci o Tenpatchi?
Śmieszny tamek wogóle. A Ura Zukyutchi to moja najukochańsza postać. ![]() Dobrze, że uratowałaś ID L bo by Tamek umarł. ![]() ![]() ![]() ![]()
21-02-2016, 19:03
To ja czekam na masę zdjęć aniołka w P's. :"D
Widzisz Carol jak te postacie muszą się przez nas nacierpieć?:<< Dużo prościej byłoby, gdyby nasze tama nas słuchały i wyrastałyby nam postacie które akurat chcemy.:< Ale nie, trzeba cierpieć. To iD serio ekstra wygląd teraz, serio ładnie zżółkło. (; ![]()
21-02-2016, 19:04
Spoko, spoko, luz i spontan, jak Ci będę piercy posyłać, to pokrowiec też tam wpadnie.
![]() Wg mnie takie fajnie wygląda zdekoloryzowane! To jak z moim Angelgotchi, które kiedyś dawno temu było różowe, a dostałam je odbarwione i mi się takie mega mega podoba, cudowne jest i je za to uwielbiam. ![]()
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|