26-01-2016, 17:51
To v3 takie pokemonowe
Super tło w iD L ;-;
Super tło w iD L ;-;
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
30-01-2016, 17:58
30-01-2016, 18:05
Ja tam zawsze resetowałem Tamagotchi, gdy bardzo lubiłem daną postać, a nie chciałem się jej pozbywać (w czasie przemiany).
![]()
30-01-2016, 23:26
A u mnie tak:
![]() ![]() ![]() I czwarta generacja. Chciałabym, żeby mi wyrósł Kuishinbotchi. ;3 ![]() Moja staruszka, ma już 23 lata (tak jak ja! xD)
31-01-2016, 19:47
Macio, taki komplement od Ciebie - Pana Forografa - bezcenny! Dziękuję! <333
Ja też bardzo lubię tą staruszkę, jest taka mega pocieszna. ![]() Bella, ja Ci chyba do grobu będę wdzięczna za sprzedanie mi tego MS, to najpiękniejsze Tama w mojej kolekcji! I dlatego jest teraz dobrze chronione. ![]() Udało mi się wyhodować Kuishinbotchiego btw! :3 ![]() A 'babuleńka' znalazła sobie męża
03-02-2016, 23:17
Ja to mam uraz do tych kryształków. xD Perełki mi się mega podobają, przód bym zostawiła bez niczego. ^_^
U mnie obecnie tak: Włączyłam sobie amerykańskie v5. Przyciski są MEGA, reagują super szybko (co ciekawe, przełożone z Music Star, więc wychodziłoby na to, że w MS to nie przyciski są zrąbane, a program, lub płytka nie reaguje czasem na impuls). Obudowa też jest śliczna, wyświetlacz super. Może tym razem uda mi się je potrzymać włączone nieco dłużej, ;D ![]() Kuishinbotchi obecnie chodzi przebrany za deser. xd ![]() Włączyłam też z powrotem moje ukochane v3 - nie umiem wytrzymać długo bez tej wersji. <3 ![]() I na koniec dzisiejszy arrival. Wrzuciłam w nie jakieś stare baterie, pewnie szybko padną.
04-02-2016, 07:42
O fajnie Carol teraz mamy takie same TMGC Friends Dream Town w tej samej obudowie.
Michu śliczne to Tama ID Lovely Melody. Te serduszka pod ikonkami mi się w nim podobają. ![]() ![]() ![]() ![]()
04-02-2016, 09:07
Omg, Kuishinbotchi jest w swoim żywiole normalnie.XDD I jeszcze to śliczne v3, omg. ;_________; Btw. ta latająca postać jest ekstra!
Ooo Michu, faktycznie kolorki się różnią! I jeszcze firanka w oknie.XDD Są w tej wersji jakieś inne pokoiki? ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|