Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Właśnie na tym zdjęciu nie ma tego dodatkowego v3. :< To było takie niebieskie w bąbelki, ale są/były całkowicie wytarte.:/ Pewnie wrzucałem jego zdjęcia gdzieś zaraz jak tutaj trafiłem, więc pewnie się już tego nie znajdzie..
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz

[Obrazek: eCkrrfD.jpg]

Zapomniałem o liczeniu powiadomień.;___________; Ale mam nadzieję, że trafi mi się Giragiratchi.
Odpowiedz
JUŻ ZAPOMNIAŁAM, ŻE ISTNIEJE TAKA POSTAĆ XDD W sensie ten pudding. Hm. Chyba go nawet nigdy nie miałam ;-;
Odpowiedz
Uwielbiam ją! Serio, to chyba moja ulubiona postać w tej wersji. c: No, może z nastolatków.""" Szkoda, że można się nią opiekować tylko przez chwilę.:<
Odpowiedz
[Obrazek: eHsoFaF.jpg]
c: 
Uwielbiam je, serio. ;__;
Odpowiedz
Jakie ładne tmgc <3
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Awww, dziękuję. ^___^ Mam jeszcze włączone 15th, ale przymierzam się też do włączenia P's. c: Chyba mam tam nadal postać z Halloween... :/
Odpowiedz
Ha, widzę, że moje "pechowe" Akai trafiło teraz do Ciebie! Mam szczerą nadzieję, że Ci będzie dobrze służyć. (:
Odpowiedz
Nie no, pechowe to dla mnie bylo, dlatego w cudzyslow dalam. Oczko
Odpowiedz
Faktycznie! Niezłą drogę przebyło to Tamagotchi. c:
Odpowiedz
Oke, u mnie teraz jest tak, chociaż nadal mam Keitai:

[Obrazek: 9O1W7e6.jpg]
Shhhhh, ja już jestem po prostu gotowy na Halloween 2016.XD

[Obrazek: emBAEW2.jpg]
c:
Odpowiedz
To białe P's niesamowite śniło mi się po nocach Oczko. Reszta tamków jak wszystkie twoje superanckie Uśmiech). To keitai ciekawą obudowę ma.
Odpowiedz
Michu, koniecznie jeszcze pomyśl o białym P's, tak jak mówisz - jest naprawdę śliczne.;____; Szczególnie te kryształki bardzo pasują.
Hahaha Arriane, nic tylko kupić kolejne P's! 8D Dziękuję!
Odpowiedz
Dobry pomysł. Duży uśmiech Ja bym się zdecydował na czerwone, albo pomarańczowe, bo właściwie chyba rzadko się spotyka jakieś obudowy w takich kolorach. c: No przynajmniej w kolorowych wersjach. Będziesz miała super komplecik. 8D
Odpowiedz
Maciej białe p's jest olśniewające, oślepłam z zachwytu normalnie XD

Michu sama widzisz, czym grozi wchodzenie tutaj. Dotychczas myślałam, że p's nie jest mi niezbędne i co? Przez Maćka znowu chcę   Ściana
A z 4U możemy Ci pomóc, urządzimy plebiscyt XDDD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości