Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Juuuuuż? Omgggg, koniecznie pokaż! *_____________________________*
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Śliczne to akai chciałabym mieć tą wersję śliczne te czerwone pikselki.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
O kurcze, jak tak się zastanawiam, to faktycznie jest coś nie tak. Jak dziwnie. D: Chyba faktycznie jest jak myślisz, że każda postać może być i chłopcem i dziewczynką. Ja myślałem, że dwie pierwsze to dziewczynki, a dwie kolejne to chłopcy. Tyle, że patrzę linijkę niżej no i co... w parzystej generacji można zdobyć samych chłopców? Te dwie ostatnie nie wyglądają mi na dziewczynki, omg... śmiesznie.

Dziękuję Dogz. c: Naprawdę warto, może uda Ci się jakieś tanie używane znaleźć? Uśmiech
Odpowiedz
Kiedyś na eBayu było żółte Akai nowe w opakowaniu za 70 zł.
Odpowiedz
Teraz są raczej drogie niestety (tak jakoś nowe za 100zł?). W ogóle zauważyłem, że ostatnio na eBayu wieje tama-ubóstwem. :< Mało wszędzie wszystkiego.
Odpowiedz
(12-01-2016, 16:17)Ralveyn napisał(a): W sensie, że nie przemawia do Ciebie Akai? Czyyyy... ja czegoś nie zrozumiałem? Hahah, sorki, dzisiaj nic do mnie nie dociera.
Raz na jakiś czas bardzo lubię włączyć sobie Akai, takie standardowe v3 jest oczywiście lepsze (w sensie standardowe piksele), ale to naprawdę fajna odmiana. No i Akai w sumie też nie jest jakoś bardzo drogie, więc zdecydowanie warto. (:

Podoba mi się obudowa, nie podoba czerwony kolor pikseli, ale Michu już sobie i z tym poradziła Uśmiech
(12-01-2016, 16:43)Michu napisał(a): Tak to fioletowe akai, ono jest bardzo fajne, ale klapkę od baterii ma od zupełnie innego tama i jeszcze ją szlifować papierem ściernym musiałam, bo do akai nie pasują klapki od connection -,-
No i się udało! Mam akai z czarnymi pikselkami a keitai z czerwonymi! Duży uśmiech może gdzies zdjecia powrzucam czy coś, bo porobiłam. Duży uśmiech

Niesamowita jesteś Kobieto Duży uśmiech Złota rączka
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Ja bym obstawiała, że tutaj nie ma przydziału postaci do płci, tak jak w v3, w końcu to odpowiedniki w pewnym stopniu. Zawsze mnie śmieszył chłopczyk Memetchi, no ale cóż. XD

Fotki śliczne jak zwykle. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(12-01-2016, 16:43)Michu napisał(a): Tak to fioletowe akai, ono jest bardzo fajne, ale klapkę od baterii ma od zupełnie innego tama i jeszcze ją szlifować papierem ściernym musiałam, bo do akai nie pasują klapki od connection -,-
To jest to akai, co mnie koles w wymianie wyrolowal, ze mi nie powiedzial, ze ma klapke od music star zielonego, max sie wtedy wscieklam, bo ladne tama za nie wymienilam. ;/
Odpowiedz
(12-01-2016, 18:33)Carol napisał(a):
To jest to akai, co mnie koles w wymianie wyrolowal, ze mi nie powiedzial, ze ma klapke od music star zielonego, max sie wtedy wscieklam, bo ladne tama za nie wymienilam. ;/

A jakie ładne TMGC wymieniłaś?
Odpowiedz
Maciek, sorki za offtop w Twoim pamiętniku.
Dogz, czarne ninja v5.
Odpowiedz
Ostatnio bardzo często włączam jakieś Tamagotchi tylko na jeden dzień, ewentualnie kilka godzin, bo szukam jakiegoś za którym tęsknie, no ale.. ciężko. Włączyłbym sobie v3, ale nie lubię moich obudów, także, mój problem to zamknięte koło.
Niemniej... włączyłem dzisiaj swoje 15th i tak jak myślałem, postać mi uciekła. Niezbyt jakoś nad tym ubolewam, nie pozdrawiam Makiko. :/

Na wstępie zabraliśmy się za posprzątanie mieszkania, bo było dosłownie czarne. XD
[Obrazek: oc7kicv.jpg]

A potem - standardowo, szukaliśmy sobie jakiegoś zajęcia.
[Obrazek: OQkA7Tb.jpg]
Odpowiedz
A bo masz v3 takie w koniczynki tylko, że jest obudowa przerobiona i nie ma koniczynek.
Mam nadzieję, że upolujesz jakieś śliczne v3. Uśmiech
Odpowiedz
Z tego co pamiętam to czerwone, turkusowe z literkami (również moja ulubiona obudowa) lubię przeźroczyste obudowy Duży uśmiech patrzyłam na kolekcję Tamagotchi Maćka.
Odpowiedz
Hahaha, taaak Dogz dobrze mówi. Duży uśmiech Tylko że czerwone obecnie jest wytarte, te owocki i tak były niestety podniszczone. Dodatkowo mam jeszcze takie jedno (niebieskie), które jest też niestety wytarte i zniszczone, więc właściwie nigdy go nigdzie nie pokazywałem (chyba?). :< I wydaje mi się, że to moje wszystkie v3, jeszcze mam jakieś rozmontowane na części - pewnie byłaby szansa na ich złożenie, ale nawet nie próbuję.
Dziękuję Dogz, też mam nadzieję, że jeszcze jakieś fajne v3 mi się trafi. Uśmiech
Odpowiedz
http://forum.tama-world.pl/showthread.ph...70&page=69
Tutaj są wszystkie twoje v3 Maciek. Uśmiech Nie chyba te v3 niebieskie jest w dobrym stanie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości