Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Ehhh, zdjęcia nowego Tamagotchi po odpakowaniu zawsze są takie inspirujące xD Aż mi się zachciało nabyć zwykłe iD L XD
To niesamowite, że znasz i masz/miałaś tą wersję, a to nowe tama mimo wszystko sprawia Ci to tyle radości ^^
Odpowiedz
Ja juz mialam wszystkie kolory iD L poza bialym xD ale niebieskie najcudowniejsze i jestem mega happy, ze do mnie 'wrocilo'. Duży uśmiech
Odpowiedz
Powiem Ci, ze bardziej mi sie 15th bez tych dodatkowych perelek na obramowaniu podobalo. Uśmiech
Ta niebieska dziewczynka taka cudna! To masz z pierce'a Aikatsu? Skad masz? ;O
Ja sobie kiedys zamowilam z ebay i nigdy do mnie nie dotarl... D;
Odpowiedz
<333

[Obrazek: tumblr_o0w03d0Nn11soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Ile ślicznych zdjęć dziewczyny! Duży uśmiech
Mega mega mi się podoba ta postać w P's! ^^ I piesek jest przeuroczy, awww! ;w; Ooo i w 15th masz tą super kochaną postać. 8D Tyle słodkości!
Carol, to iD L szerio wygląda jak nowe! 8D
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Szybko ci piesek urósł Michu.
Jak się cieszy to słodki ma takie stojące czarne uszka. A ile ma Yr?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Akai najlepsze! Masz jakieś zdjęcia z "czerwonego" okresu do porównania? Duży uśmiech
Odpowiedz
Przeglądałam pamiętnik od nowa od 1 strony i zdjęcia Carol wygasły. Smutny
Odpowiedz
Tak samo jak mój zielony piesek jak ma 1 yr to rośnie. Michu jutro też ci piesek urośnie i jak będzie się kładł to jak wielbłąd będzie wyglądał. Zobacz moje zdjęcie z 2012 roku
Michu to drugie akai w truskawki bardzo mi się podoba Aż mi się zachciało zjeść truskawkę. XD
Odpowiedz
To nie wielbłąd, on po prostu pod kocykiem śpi, o! Duży uśmiech
Odpowiedz
Zrobiłąm mu zdjęcie podczas spaceru pewnie się zmęczył i odpoczywa. Ale ten pies fajny jak spaceruje to zatrzymuje się macha łapką położy się, a czasami nawet położy się spać na 10-15 minut się to piszczy i trzeba mu zgasić światło. Ale strasznie szybko ma puste serduszka głodu i zabawy, jeszcze bardziej jest wymagający niż w tamagotchi.
Odpowiedz
Naprawdę on leży łapkami do góry zobacz ma taki mały ogonek.
Odpowiedz
Jak łapkami do góry to jakby zdechły xD Ale w sumie serio wielbłąd.

O, pamiętam je ze zdjęć Duży uśmiech Bo tak się zastanawiałam jak czerwone pikselki z tym wyglądały Duży uśmiech I serio o wiele lepiej z czarnym wygląda :p A czerwony ekranik podłączałaś do tego drugiego tama, z którego brałaś czarny? Duży uśmiechD
Odpowiedz
^Mój Jeżu, aż mnie kark rozbolał, co oni mu zrobili...XDD Chociaż w sumie mój pieseł też tak dziwnie głowę wykręca czaaasem.
Odpowiedz
Szkoda, że nie da się tak kolorowego ekraniku do pikselkowego tama wsadzić i na odwrót XDDDD
Aż mnie kusi, żeby post dać w swoim pamiętniczku :c
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości