29-12-2015, 19:14
Łooooo, dzięki! 
Przydałaby się nam jakaś grupa wsparcia dla posiadaczy 4U na forum. XDDDD

Przydałaby się nam jakaś grupa wsparcia dla posiadaczy 4U na forum. XDDDD
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
29-12-2015, 19:14
Łooooo, dzięki!
![]() Przydałaby się nam jakaś grupa wsparcia dla posiadaczy 4U na forum. XDDDD ![]()
29-12-2015, 19:23
O Jeżu, nie mogę ze śmiechu.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Pasuje idealnie! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
![]()
29-12-2015, 20:48
A to nie jest tak, że się go w jakiś sposób trenuje, żeby tego nie robił? o:
29-12-2015, 22:33
Ja juz dawno o tym zapomnialam, a to dlatego, ze z EZGOTCHI mam kasy jak lodu i go nigdy nie karmie z lodowki, tylko zawsze w restauracji. Szybciej niz w domu wychodzi, bo jedno danie zapelnia dwa koleczka. Wiec dasz 3 i masz spokoj szybko.
29-12-2015, 22:41
O, to fakt. Też tak robiłem w sumie. W ogóle wtf, czemu ja o tym zapominam i karmię moje 4U ryżem.. .______.
![]()
09-01-2016, 15:05
Aktualnie mam na chodzie 4 zwierzaki: iD L 15th Anniversary, v3, v4 i króliczka PowerPalz (dwa ostatnie przyszły mi wczoraj).
W iD L aktualnie mam dumnego pawia, nad którym się znęcam - chcę, żeby mi wyrosła postać najgorszej opieki. ![]() W v3 mam kochaniutką Tarakotchi! ![]() ![]() ![]() A w v4, jeśli dobrze pamiętam, Mizutamatchi. ![]()
09-01-2016, 16:30
Zazdroszczę Ci tego ślicznego v3. c: I v4 zresztą też, genialne są, serio!
Chyba aż włączę swoje v4 od Michu, jeszcze nie miałem w nim żadnej generacji, o. ![]()
11-01-2016, 12:11
Jak je nowe w opakowaniu na ebay zobaczyłam to je od razu zgarnęłam, bardzo je lubię i często do niego wracam. ^__^
Huehuehue, na bogato. ![]() Jak się tylko pojawił ten tron w sklepiku, to od razu zaczęłam do oporu w BUMP ciupać. xDDD To moja ulubiona gra swoją drogą. Daje najwięcej kasy. ![]() ![]() EDIT: W iD L 15th Anniversary wyrósł mi Gozarutchi. Posłałam go na wycieczkę do wieży Tamax Tv i wrócił potrojony. ![]() ![]() Ciekawe jest to, że w ikonce wagi zawsze wszystkie nazwy postaci są zapisane w japońskich krzakach, a nazwa tej postaci - Shinobi - jest napisana jako SHINOBI a nie znakami. o.O EDIT: Stwierdziłam, że wyczyszczę i przemaluję to zniszczone v3. Przyszło mi w zestawie razem z tym ślicznym v4. ![]()
12-01-2016, 20:36
Ojacie, faktycznie! Ale fajnie!
![]() EDIT: Przyszłoooo moje cudowneee niebieskie iD L! <3 Dostałam w bonusie 3 breloczki pokemonowe! ;3 ![]() W opakowaniu: ![]() Przed włączeniem <3 ![]() Małe jajeczko ^_^ ![]() I chłopczyka mam :3 ![]() *omnomnomnom* ![]() ![]() Uwielbiam tą grę!!! ;D
12-01-2016, 20:41
Śliczne Tama bardzo mi się podobają bryloczki.
![]() Od jakiego sprzedawcy kupowałaś? ![]() ![]() ![]() ![]()
12-01-2016, 20:44
Omggg, mam gdzieś identyczne zawieszki, muszę poszukać. ;w; Śliczne to iD L, awww! I w ogóle też uwielbiam tą grę. : D
![]()
12-01-2016, 20:51
Dogz, wymieniłam się za EnTama: https://www.instagram.com/p/7SP8P3muyO/?...esi_kawaii
I tak zawsze włączam CYOI, bo ma fajniejsze gry, więc jak dziewczyna mi zaoferowała niebieskie iD L za nie, od razu się zgodziłam. Bardzo chciałam mieć z powrotem niebieskie. <3 P.S. Nie "bryloczki", a "breloczki". ![]() Maciejo, poszukaj, mega słodziakowe są! Pewnie jednego do torby przypnę i tak na uczelnię będę chodzić.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|