Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[zamówienie - amazon] pytanie
Dobra, desperacja jednak ze mną wygrywa - czy jest na forum ktoś, kto miałby kartę Mastercard/Visa i chciałby mi pomóc z zamówieniem książki z Amazon? ;_;
(i jeszcze byłoby dobrze gdyby ta osoba miała Paypal, bo niestety tylko tam mam pieniądze, a long story short mam pewne problemy z przesłaniem ich na swoje konto bankowe D: chociaż gdyby ktoś z kartą się znalazł chętny mi pomóc, to mogę coś wykombinować XD *kocie oczy w stronę Maćka*)
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Szpoko szpoko, jak coś to pomogę. c:
Wydaje mi się w ogóle, że gdybyś zadzwoniła do banku, albo wysłała mamę do salonu to oni by ci tam coś odblokowali i normalnie mogłabyś kartą płacić. D: Idk w sumie, dziwne to jest, na karcie jest przecież mimo wszystko napis "Visa". >:C No ale nahh, nie ogarniam tej różnicy między typami kart/kont.
Iiiiii szukałaś jakiejś innej księgarni może? o książkę chodzi, yup?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Nie no, tą kartą to ja mogę płacić przecież. XD Wiesz jak ja mam z tym paypalem, nie? Bo konto w mbanku mam połączone z innym, nieaktywnym kontem paypal, no i nie mam jak tego "odłączyć", dlatego z mojego aktualnego konta paypal nie mogę przelać sobie kasy do tego mbankowego. ;_;
Też właśnie nie ogarniam różnic. :x
Szukałam, rly, i nie znalazłam nic co I akceptowałoby paypal, I wysyłało do Polski. Tzn jest na ebayu, ale drożej. ;_;
Wiem, wiem, ale chyba się pogubiłem.:<<< Chodziło mi o to, żeby kartą zapłacić tam na tej stronie, tam tam co wymaga Mastercard/Visa (bo ja w sumie tak kartą płacić nie mogę i musiałbym dzwonić, o). Chyba, że ja już max coś kręcę i po prostu nie masz jak z paypala przelać do mbanku? Jeżeli to drugie to plz, zróbmy tak jak zawsze.XDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
No mamy w mbanku ten sam typ karty, więc pewnie też musiałabym dzwonić. :c
A że ostatnio popsuły mi się stosunki z mamą XD to nie chcę jej suszyć głowy tym, więc się zastanawiałam czy na forum ktoś nie ma karty kredytowej, bo tak by było najprościej chyba.
Ale koniec końców pewnie i tak będę cię prosić żebyśmy się bawili w przelewy o tytułach "kckckckckckc". XDDDD