Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[spotkanko] -nazwarobocza-
Błąd 
Spotkanko "Poznań II" nie wypaliło, ale możemy spróbować zaplanować kolejne xD
Oczywiście nie teraz, jakoś tak na wiosnę. Czyli kwiecień, chyba, że marzec będzie pezproblemowy pogodowo xD
Wszyscy są mile widziani.

Rzucajcie proponowane terminy i miejsca.

Mi pasuje raczej każda sobota, miejsce raczej obojętne, najlepiej Warszawa lub Poznań (jednak gdyby to był jaki Kraków czy Śląsk to fajnie by było mieć z kim jechać xD).
Odpowiedz
Głosuję za Poznaniem, omg.XDDDDD
Ja chcem, ja idem. Wezmę kocyk z ostatniego zlotu. B| Muszę go tylko znaleźć. W Poznaniu można byłoby jechać nad cytadelę w sumie, Browar to jednak tak mocne 2/10. Tylko tym razem warto coś bardziej zaplanować, bo znowu będziemy grać coś w stylu "yyyyyyyyy....yyyyyy, z kim yyyy kojarzy ci się dana osoba".XDDDDDD Możemy spróbować iść do kina! c:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Szkoda, że akurat Poznań, a nie coś bardziej 'centralnie' położonego między nami, żeby każdy mógł na takiego meeta dojechać bez potrzeby organizowania wielkiej wyprawy. Uśmiech
Z tego, co mi pokazuje google maps musiałabym pociągiem z Katowic jechać do Warszawy zachodniej i dopiero stamtąd do Poznania... Ale kicha. D;
Odpowiedz
To może jednak Warszawa XD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Do Warszawy są chyba bezpośrednie połączenia z każdego miasta. xD
No i z tego, co widzę to musiałabym tylko ok. 3,5 godz jechać, bardzo spoko.
Odpowiedz
Carol, ostatnio Poznań pasował i kilka osób więcej miało przyjechać, a finalnie nie wypaliło (chociaż jeżeli dobrze pamiętam, to Daniel w ogóle przyleciał specjalnie do Polski na to spotkanie XDD ej, btw gdzie się Daniel zgubił). D: Więc jasne, można gdzieś indziej, tylko oby jednak ktoś przyjechał.XD
Ja nie lubię max Warszawy, nie wiem gdzie można byłoby się tam spotkać, ale no problem, chętnie pojadę. No, jeżeli Inka też jedzie.XDD
Odpowiedz
(11-01-2016, 10:24)Ralveyn napisał(a): Carol, ostatnio Poznań pasował i kilka osób więcej miało przyjechać, a finalnie nie wypaliło (chociaż jeżeli dobrze pamiętam, to Daniel w ogóle przyleciał specjalnie do Polski na to spotkanie XDD ej, btw gdzie się Daniel zgubił). D: Więc jasne, można gdzieś indziej, tylko oby jednak ktoś przyjechał.XD
Ja nie lubię max Warszawy, nie wiem gdzie można byłoby się tam spotkać, ale no problem, chętnie pojadę. No, jeżeli Inka też jedzie.XDD
Wiesz, bardzo by mi zależało, żeby Michu też była na takim spotkaniu, a w Warszawie pod tym względem też by było najlepiej. Oczko
Odpowiedz
Yup, domyśliłem się. Oczko
Poczekam na zdanie reszty.;;
Odpowiedz
Ja myślę, że nie trzeba męczyć jednego Mariusza, wystarczy że każdy coś przyniesie i uczta gotowa Uśmiech (Fajnie z tym mieszkaniem Uśmiech)
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
[strike]Gdzie znowu się Daniel zgubił[/strike]

No Warszawy nikt nie lubi, ale skoro większości pasuje... xD
Co do kina... no można by, ale jakby było serio coś fajnego xD Bo pamiętam czasy, kiedy się w Internecie nie sprawdzało i jak jechałam na zakupy do miasta z kinem to się szło na cokolwiek i czasami wpadało takie "Magiczne Krzesło"... XDD

Ogólnie jest kilka całkiem fajnych miejsc w Warszawie. Jak coś bardziej takiego z cywilizacją to Blue City jest fajnym centrum, takim spokojnym. Jest tam też empik, Matras i TRU. A po drugiej stronie ulicy duży Cerfur, a wiadomo, że to spacer po markecie rozkręca imprezę B) (Chociaż mam wrażenie, że starszego grona to by nie bawiło XD)
Ale skoro pewnie dojezdni przyjadą na Centralną, to można po prostu iść na spacerek Nowym Światem, przejść się po rynku, a potem zasiąść gdzieś w KFC (tym przy Kruczej albo w centrum).
Możemy iść też do Kopernika <3

A termin? Macie jakieś weekendy, które Wam odpadają? Kiedy w ogóle jest Wielkanoc? XDD Bo to też wypadałoby uwzględnić, jeśli jest w kwietniu- XD
Odpowiedz
Pisałam posta tak długo, że zdążyłyście się wbić przede mną XD
Michu, fantastyczna propozycja ^^ Bo właściwie to by było najlepsze rozwiązanie. c:
Odpowiedz
Ja nie wiem, czy nie lubię Warszawy, bo nigdy nie byłam... xd
Odpowiedz
Mi by też Warszawa pasowała bo mama mmie nigdzie indziej nie puści. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Kurde. Jak warszawa to jak zwykle mnie wszystko ominie. Smutny
Odpowiedz
Omg. Iść do Michu do domu to jak marzenie. XDDDDDDDDDD
Piszę się na to bardzo, Michu szykuj zwierzaki bo się nie odkleję XDDD.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz