Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Dopijam herbatę, zaraz pójdę czytać.
Ostatnio mam takie "not today" każdego dnia ahahahah. Mogłabym teraz spokojnie zasnąć, a koniec końców pewnie pójdę spać po pierwszej.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Mam załamanie, piję sobie soczek pomarańczowy i idę zaraz coś pooglądać i mieć gdzieś wszystko.
Odpowiedz
^Wypiłabym taki soczek ;-; O pooglądałabym coś |: Ale Internet ma znowu problemy i muszę oglądać Teorię z przerwami. A w przerwach zamulam. Może nawet coś porysuję, bo mam już dosyć ubieranki z SU.
http://screenshooter.net/102758512/ngdlahj <- gnieżdżą się te postacie kilka dobrych dni już, bo nie wyłączam laptopa, żeby były- XDDDD (Od razu zaznaczam, że robiłam z pamięci, dlatego różnią się od oryginału- XD)
Odpowiedz
Robię zadania z chemii i zaraz będę kuć prezentacje z chemii. yay.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
MARTA TO NIE JEST ŚMIESZNE, NIE ŻARTUJ TAK. SĄ WAKACJE, NIE MA NAUKI.
Oczy mi zaraz wypadną, próbuję ogarnąć różnice między "true color" a zwykłym trybem w ekranie laptopa. Ja już nie wiem czym jest kolor biały. ;________________;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
KOLOKWIA A NIE WOLNE ;_;
Odpowiedz
Współczuję mieć kolokwia po świętach D: Ja miałam cztery w jednym tygodniu, to chyba lepsze niż uczyć się w wolne.

CZEKAM OD GODZINY AŻ SIĘ ZAŁADUJE KOŃCÓWKA ODCINKA, KOMENTARZ PIERWSZY, JAKI ZOBACZYŁAM MNIE ZACHĘCA DO CZEKANIA DALEJ. A chcę spać ;;;;;;;;;;;; Ale hejt.
Odpowiedz
(30-12-2015, 20:32)Lyree napisał(a): Mam załamanie, piję sobie soczek pomarańczowy i idę zaraz coś pooglądać i mieć gdzieś wszystko.
^, piję herbatę i idę grać i mieć wszystko gdzieś, h5.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Ja też muszę sprzątać Smutny Tylko jeszcze mi się nie chce i też siedzę pod kołderką z herbatą
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Szukam pociągów do Łodzi na 02.02. ^^
Odpowiedz
Jem jogurt.
Odpowiedz
pochłaniam cukierki cytrynowe i wkurzam się na swoją lumię którą oddam do naprawy\wymiany jutro
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Staram się pod brodą nie drapać, żeby sobie blizn nie narobić. ;___;
Odpowiedz
Próbuję się przemóc psychicznie żeby w końcu zejść z neta i zabrać się za coś bo roboty mam w pip.
Oficjalnie sobie idę i wracam po 21. Módlcie się za mnie. Czas włączyć turbo tempo i ogarnąć się z tym wszystkim. XD
Odpowiedz
Czekam na nowy odcinek SU.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz