Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejo z aparatem
Katechi, Link nie może być hipsterem, niech się zachowuje normalnie. >:C On się patrzy na drogę którą musi przejść, taki wiesz, początek nowej przygody.XD Ale masz rację, zrobię tak następnym razem.
Awwww dziękuję Skali! ;__; Tak tak, ten Link jakoś teraz był wydany, ale szczerze nie pamiętam, czy to ten rok, czy bardziej 2013/14. :< Nie ma czasem jakiejś randomowej Zeldy Amiibo? To nie to samo, ale zawsze coś.;; Nic tylko trzymać kciuki za jakąś jeszcze figurkę.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jest Zelda Amiibo, nawet planuję kiedyś kupić na pewno Amiibo Zeldy, Linka, Sheik i może tego Wolf Linka co wyjdzie przy okazji Twilight Princess HD, ale Amiibo są strasznie słabej jakości w porównaniu do Figmy, wiadomo. Mam jedno Amiibo i jest takie dosyć meh. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Też jestem za pierwszym. ;w; Teach me your ways.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Okej, potrzebuję rady. c: Czy ta świecąca kulka (wróżka, Navi) pasuje? Ogólnie Link sięga do takiej małej dziupli jakby, ale właściwie średnio to widać. Kolory pewnie będą takie przyciemnione, ale mniej intensywne, teraz to wygląda zbyt jak instagramowy filtr. I teraz moje jeszcze jedno pytanie - która wersja? Pierwsze zdjęcie jest w wersji HDR, a drugie nope. I w sumie sam nie wiem, podobają mi się cienie na pierwszym.;; Ach i jeszcze pewnie podkręcę jasność, teraz jestem na lapku a tutaj to ciężko się zorientować w intensywności. :<
[Obrazek: tMwqMsm.jpg]
Odpowiedz
Drugie fajniejsze, zdecydowanie. Navi wygląda super, ale zasłania dziurę, do której zagląda Link, może przesuń ją gdzieś indziej?
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Hmnh, a myślałem że to pierwszy wariant wygra bezkonkurencyjnie. o: Hahh. Dzięki wielkie.^^
Właśnie chciałem żeby w tej dziurze siedziała Navi, takie wiesz... *wohooo, znalazłeś mnie*XDDD
Odpowiedz
Pierwsze fajniejsze, bo drugie wygląda zbyt naturalnie i ta kulka wygląda dziwnie przez to o:' Ogólnie jakieś takie zadymione te zdjęcia wyglądają. Chyba, że to tak miało być xD Nie wiem, przyzwyczaiłam się do takich czystych zdjęć figurek.
Odpowiedz
Właśnie też mi się tak wydawało w kwestii naturalności. Duży uśmiech Tak, te zdjęcia są raczej przygaszone, kwestia innej ekspozycji. Nie wiem sam, czy tak zostawić, czy wyczyścić jak każde poprzednie zdjęcie. To trochę trudne, tak samo jak z rysowaniem, pewnie zrozumiesz. Niby się chce wypracować jeden styl zdjęć, w tym kolorystykę, ale czasem ma się jakieś odchyły które się wyróżniają na tle reszty zdjęć. :<
Odpowiedz
Nie wiem co Ci doradzić. Czasami jak wrzucam rysunki w filtry to wychodzą mi dwie dobre rzeczy i nie mogę się zdecydować i publikuję po prostu obie wersje XD Bo wyglądają inaczej i nie ma jednej dobrej o:' Inne wyjście to po prostu dać wersję pośrednią- XD Czasami tak robię z filtrami na Instagramie, jak mi się jakiś podoba równie mocno jak oryginał, to daję na połowę XDDD *PROFESJONALIZM PIERWSZA KLASA*
Odpowiedz
Drugie lepsze wlasnie ze wzgledu na to, ze naturalniej wyglada. Na pierwszym kolory juz sa ciut za bardzo podkrecone i zle to wyglada.
Odpowiedz
Też jestem za drugim, to pierwsze wygląda na takie właśnie wyostrzone i faktycznie instagramowe. XDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Katechi, często tak robię.XDDD W sensie robię wszystko.. połowicznie, o. B| Piona.
Omg dobra, jak na to patrzę na komputerze to jednak faktycznie źle wygląda i druga opcja lepsza.;w; Dzięki wszystkim za pomoc!

EDIT/
Nie chcę nawet wiedzieć ile czasu siedzę przy tych zdjęciach, wszędzie kolory wyglądają inaczej. D: No ale finalnie to wszystko będzie wyglądało jakoś tak, kolory są raczej takie przygaszone. Sam nie wiem co myśleć, generalnie chyba muszę odpocząć od Linka bo mnie już wkurza ta figurka. >:C

[Obrazek: xirb8Zs.jpg]
To takie w stylu /uważaj, zagrożenie czai się za rogiem/ XD

[Obrazek: BJnhPv8.jpg]
Idk co się stało z tym zdjęciem, jak dla mnie jest trochę za żółte. D:

[Obrazek: OtC8AQj.jpg]
////
[Obrazek: 6IXunQ5.jpg]
Nie mogę się zdecydować która wersja, ale chyyyba ta pierwsza. 

Myślicie, że mogę coś poprawić? ;;
Odpowiedz
Podpisuje sie pod tym co Michu napisala.
Odpowiedz
Uffff, dziękuję wam baaardzo, teraz mogę być spokojny. 8D
Odpowiedz
BOSKIE ZDJĘCIA! Z tych dwóch wersji z Navi lepsza ta pierwsza. Ale w ogóle wszystko piękne, miód, maliny i orzeszki.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz