Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zbieram na statek kosmiczny.
EJ W SUMIE TO JESZCZE BYM AVATAR ŁYKNĘŁA
Jeśli oczywiście byś mógł. XD To wtedy żeby to kolorystycznie pasowało, jako zestaw. Na sygnaturze to co napisałam (Duch/godło), a avatar z Sansą Stark. :3

EDIT: Dzięki, że się podejmiesz! <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Maciek, nie obraz sie, ale te tla mi kompletnie nie pasuja Smutny moze cos na jasnoniebieskim? Albo jakies tlo galaktyczne?
Odpowiedz
Hahahaha, faktycznie! 8D Jak już się kupi ten statek kosmiczny to pakujemy forum i lecimy.XD
Marta, czyli taki kompleciki? Oki, nie ma sprawy. Postaram się to jeszcze zrobić przed szkołą, to trochę bardziej pracochłonne, bo w końcu ładne musi wyjść, ale dam radę. 8D
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nie pali się, lubię swój obecny avatar, także spokojnie. ^^ Dzieło musi być dopracowane, hahaha.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Ja bym chętnie prosił o avek z księżniczką Luną z MLP FiM, takie w nocnym klimacie. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
O kurcze, uwielbiam Lunę! ;u; Jasne, chętnie się za to zabiorę, spróbuję jutro oddać gotowe. ^^
Odpowiedz
A ten Shimashimatchi na innym tle? Oczko
Odpowiedz
O kurcze Carol, sorki, nie widziałem wcześniejszego posta jakoś. :<
Przepraszam, że wczoraj nie udało mi się niczego oddać, ale już mam wszystko chyyyba.

Carol:
[Obrazek: Vx9vC8n.png] // [Obrazek: cOlAhFA.png] // [Obrazek: zDitzkb.png] // [Obrazek: 9TYoJKk.png]
Średnio mi się podobają, no ale są na niebieskim tle. Coś Ci się podoba? Czy jednak wolisz coś galaxy? 

Viktor:
[Obrazek: AL1kYve.png] // [Obrazek: z4y61Eo.png] // [Obrazek: NZ5PIWB.png]
Coś takiego? W sumie są mega turbo proste, pewnie sam dałbyś takie zrobić, no ale. Nie wiem, czy o coś takiego chodziło, jak coś chętnie zrobię nowe.

Michu: 
http://imgur.com/a/gHZfG
Niezbyt chyyba te płatki pasują, ale daj znać, czy jest oke. :>
Odpowiedz
Jasne że mi się podoba! Dzięki, super ci wyszło. Niby proste ale ja jednak tekstur i teł nie umiem szukać. XDD
Już ci płacę.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Uffff, okej, bardzo się cieszę, że się Wam podoba. c:
Odpowiedz
To trzecie mi sie bardzo podoba, zaraz place! A mozesz mi jeszcze Hanatchi na galaxy zrobic pretty please? Oczko
Odpowiedz
Jeżeli Michu nie ma nic przeciwko, chciałabym prosić o żartego Kuchipatchiego w rozdzielczości 1920-1200. Śni mi się ta tapeta po nocach Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
^cmok Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Ja bym prosiła Spacytchi'ego na żółtym tle, jakimś ładnym i sygnę z nim też na żółtym tle ale trochę innym, nie śpieszy mi się, możesz nawet jutro zrobić bo widzę że masz nawał zamówień
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Carol, jasne, dzisiaj zrobię i tutaj wkleję.Oczko
Frogless, nie ma sprawy, ma to być identyczne jak ma Michu? W sensie, tło takie samo, czy jakieś inne?
SpacyGirl, w jakich wymiarach sygnaturka?;; Jakiś tekst ma na niej być?

edit/
Mam avatarki.8D Tapetkę też dzisiaj wrzucę, ale troszkę później.

SpacyGirl:
[Obrazek: B4g3MrM.png] // [Obrazek: aW1zM4X.png]
Coś takiego? 

Carol:
[Obrazek: 3A1U8V8.png] // [Obrazek: 7WHxtOa.png]
Nie mam pewności, czy takie galaxy może być?XD Plus czy może wolisz inne zdjęcie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości