Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Nick Fury.
Odpowiedz
A z Disneya to ten agent z Lilo i Stich jeśli pamięć mnie nie myli.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Hej która w postanowieniach pisała coś o odchudzaniu?

[Obrazek: TojSavL.jpg]
P.s. jak zmniejszyć zdjęcie przy wstawianiu?
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Ahahaha, wspaniałe to jest! XD Zapisuję sobie normalnie. <3
Mi się samo zmniejsza jak jest ogromne ogromne, a takie jak to to nie wiem jak zmniejszyć.

Dopadłam w bibliotece Taniec ze smokami część 1. <3333 + JAIME SPALIŁ TEN LIST, YES YES YES!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Słusznie Bella, wyrzuty sumienia precz Duży uśmiech
To takie zdjęcia można już bez problemy wklejać?
Odpowiedz
Mój brat oderwał sobie zdjęcie od legitymacji i chciał ode mnie klej, żeby nakleić sobie inne XDDDDDDDDDDD Ja rozumiem zrobić tak jak się ma 8 lat, ale PRAWIE 16?
Odpowiedz
^ hahahahaha. XDDDDD chyba też tak zrobię. XDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Nie że coś, ale po naklejeniu innego zdjęcia legitymacja jest nieważna, bo jest naruszona, poza tym na starym zdjęciu jest kawałek pieczątki xD
Odpowiedz
Kto tam się temu przygląda. xD
Odpowiedz
No tak się mówi, ale czasami się przyglądają XD Co jest straszne ;_;
Odpowiedz
(30-12-2015, 19:46)Michu napisał(a): Coś ostatnio po "remoncie" forum nam się skopało z tym automatycznym zmniejszaniem, niby wszystko dobrze jest poustawiane, a czasem nie zmniejszy jednak. Nic z tym nie zrobię raczej, bo już kilka razy sprawdzałam, więc póki co jest jak jest. Można wrzucać, tylko jak widzicie, ze za wielkie się jednak robią i np forum się rozciąga, to edytujcie i sami zmniejszcie na kompie. Sorrki za offtop.

Nie, jest na to rada. Wlasnie po remoncie wskoczyla cudowna opcja. Oczko
Trzeba kliknąć 'dodaj nową odpowiedź' żeby nas przerzuciło do pełnego edytora. Tu mamy opcję 'dodaj obrazek' (ale nie w trybie, gdzie pokazuje kod!), klikamy i wtedy możemy sami wpisać rozmiar obrazka. Ja w pierwsze okienko daję zawsze 500 i wtedy szerokość obrazka jest 500, a wysokość się dopasuje sama, proporcjonalnie. Oczko
Odpowiedz
O widzisz. Następnym razem spróbuję Duży uśmiech
Odpowiedz
Ten rok zaczął się super, rozpoczęłam go z wielkim i stuprocentowo szczerym bananem na twarzy, przekonałam się że nawet nie wychodząc z domu można mieć udanego sylwestra i dostałam strasznie milutkie życzenia i ogólnie bardzo pozytywnie się czuję! C:
Odpowiedz
(01-01-2016, 00:19)Lyree napisał(a): Ten rok zaczął się super, rozpoczęłam go z wielkim i stuprocentowo szczerym bananem na twarzy, przekonałam się że nawet nie wychodząc z domu można mieć udanego sylwestra i dostałam strasznie milutkie życzenia i ogólnie bardzo pozytywnie się czuję! C:

O, ja tak samo. ^__^
Odpowiedz
^ mi właśnie przeciwnie, rip.

W przypływie jakiejś wewnętrznej siły usunęłam byłą z kontaktów na snapchacie i czuję się teraz taka... *biceps emoji* hahhaha
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości