Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P's - pytania i odpowiedzi.
Majokkotchi! Wygląda przecudownie. *____________________* Acrobatchi trochę za bardzo przesłodzona, więc ją trochę później. Język

edit/
Odkąd mam Dream Coffret, wyskakuje mi powiadomienie po japońsku, w sensie, dwie informacje zaraz po jednej. Tak randomowo, a mój patch niestety tego nie tłumaczy. Smutny Czy to coś z piercea? Jakiś komunikat, czy coś? Spróbuję zrobić zdjęcie następnym razem. >.<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Od kiedy masz podczepione?
Odpowiedz
Od.. dwóch dni, 13 maja zaraz sobie je podłączyłem.
Odpowiedz
Ide looknac na tz, sekunda.
Odpowiedz
Dzięki wielkie! ^____^ Właściwie nic się nie dzieje, tylko mnie to strasznie ciekawi.
Odpowiedz
Jak podłączyłam pierca do P's to jak 1 dzień po 24 godzinach minął to komunikat był po japońsku mi się wyświetliło kliknąłem i nic się nie działo 2 dzień i drugi komunikat i 3 dzień wyświetlił mi się komunikat po raz 3 I jak kliknąłem środkowy przycisk i wyłaczyły się ikonki z pierca. A było po japońsku napisane np 1, 2 cyfry jakieś Maciek w tym komunikacie?
Może tak komunikuje, że za np 2 dni się wyłączy po prostu?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Też tak pomyślałam, ale na TZ o tym nie wyczytałam nic, bo to tematy z samego początku, jak to ledwo co wyszło i nikt nic nie wiedział. >.<"
Ale wydaje mi się, że coś po 24-48 godzinach to się samo odłącza / jak wepniesz nowy to zastępuje od razu stary.
O, to co mówi dogz ma sens.
Odpowiedz
To nie wystarczy wyjąć po prostu piercea, obecnie mam włożonego? Ugh, nie ogarniam totalnie. >.< Za pierwszym razem z cyrkowym, nie miałem czegoś takiego, dopiero gdy podłączyłem ten obecny.
Jak kliknę środkowy przycisk, to postać po prostu wychodzi na ogródek.
Odpowiedz
Łooooo, nie wpadłbym na to... >.< Dzięki wielkie!
Odpowiedz
Ile ezemplarzy P's u jednego właściciela jest potrzebne, aby można było zdobyć wszystkie możliwe postacie? Dwa czy trzy?
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Co ma wpływ na osobowość postaci? Tylko itemki, które mamy też wypisane na forum tutaj -> http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=2340 ? I chodzi o to, że te itemki pokazane tam ale bez ikonki osobowości to na nic nie wpływają, tak? No i ogólnie pytam, bo moja biedrona ma już osobowość lusterkową i się zastanawiam, czy to po prostu losowo tak wpadło czy jak.
Odpowiedz
Jedzonko też wpływa! Lusterko na pewno wchodzi od herbaty różanej.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
O jedzonku wiem, ale chodziło mi ogólnie o rzeczy inne niż w podanym wątku.
I jestem pewna, że zmiana kolorów zmienia osobowość na stylową, bo z moim nastolatkiem tak się stało, tylko nie zauważyłam ile razy trzeba zmienić kolor.
Odpowiedz
Przepraszam, że post pod postem, ale mi nie podbija po edycji.

1) Ile czasu tamek jest w pracy?
2) Da się przerwać pobyt w pracy/szkole?
3) Gdzieś czytałam, że szkoła/praca działa trochę jak pauza, ale no tamek traci głód, więc chyba o czymś zapomniałam ;_; No ale wtedy po co ta szkoła ehh.
Odpowiedz
1) To działa na zasadzie od którejś do którejś godziny, jeżeli go wyślesz od minimalnej godziny to będzie siedział tam do tej końcowej godziny, a jak np. w połowie dnia to będzie tam siedział też do końcowej godziny.
2) Tak
3) No, jest trochę jak pauza, i tak, traci głód, ale o wiele wolniej, i chyba wtedy nie nalicza care missów.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz