Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
^Działa, blenda to taka właśnie folia aluminiowa. Uśmiech Profesjonalizm 100%! Niestety na coś fabularnego jeszcze musisz poczekać, jednak mój pomysł nie był okej i no.. </3

O kurcze, nadal mam Grippatchi, jakoś ją polubiłem, ale pewnie zaraz się zmieni w babcię.;; 
[Obrazek: qWqZNdn.jpg]
Przynajmniej gdzieś pada śnieg, wohoo.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dziękuuję. ^^ W Sylwestra chcę zrobić identyczne zdjęcie, ale z jakimś fajerwerkiem (i tak ich nienawidzę) i coś czuję, że to będzie ciężkie wyzwanie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Już chyba rok temu o tym myślałem, ale miałem ten problem, że musiałbym to zrobić na dłuższym czasie żeby te iskierki były ładnie widoczne, więc postać w tama by się rozmazała.;; No ale coś wykombinuję. ^^
Odpowiedz
^ Rady były dobre, a i pomysł też, ale jakoś tak wyszło, że zapomniałem zrobić to zdjęcie. DDDDD:

[Obrazek: 5GSF70X.jpg]
Dopadła mnie jakaś klątwa, bo nadal nie mogę wydać jej za mąż. o: A chciałem napisać coś fabularnego z jej dzieckiem, no ale.. się nie da. Szczerze powiedziawszy już mnie to zaczyna wkurzać.
Odpowiedz
Bardzo mi sie podoba ta kolorystyka!
Odpowiedz
Te kolorki! super zdjęcie. :3
Odpowiedz
Wiele nie wniosę, ale omfg, śliczne zdjęcie. ;___;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Omg, dziękuuuuuję wam strasznie! ;w; Zawsze mi piszecie takie super mega kochane rzeczy, że aż nie wiem czo pisać.;;;
Postaram się wrócić do fabularnego pamiętniczka jak tylko postać w Colorku jednak się zdecyduje na ślub/swatka wróci do pracy. ~
Odpowiedz
Plotka o zaginięciu swatki szybko rozeszła się po całym TamaTown. Nikt nie miał pojęcia co się właściwie stało, a wszystkie tamki w wieku dorosłym, były zmuszone do szukania miłości na własną ręke, straszne. Jedni twierdzili, że sama zainteresowana została zwerbowana przez tajną, rządową agencję, a pozostali, że tama-policja dowiedziała się o nielegalnym obrocie gotówki, które ma miejsce tuż za zasłoną w jej salonie. Jednakże to właśnie wtedy, gdy zaczęto się zastanawiać nad akcją poszukiwawczą, swatka bez słowa wróciła do miasta. Co się stało? Nikt nie wie, a z pewnością nie wiem ja. 
[Obrazek: latest?cb=20130426014904][Obrazek: 31.gif]
Korzystając jednak z tej okazji, Grippatchi postanowiła wreszcie odwiedzić dom owej kryminalistki, znaczy się, bardzo przepraszam, swatki. Głównie dlatego, że nie mogłem już z nią wytrzymać. Grippatchi miała nadzieję znaleźć prawdziwą miłość, bo przecież to całkiem normalne, że starsza kobieta wybiera męża za ciebie i wie lepiej, że będzie ci z nim dobrze, przecież nikt nie zadaje pytań w tej kwestii. Wszyscy się zgadzają.
[Obrazek: m5TyK2n.png]
Wprowadzając do salonu Nemutchiego, Grippatchi dostrzegła, że swatka upycha nogą jakieś zielone papierki za firaną. Postanowiła pozostawić to bez komentarza, w końcu nie jej sprawa. 
[Obrazek: BD6R76E.png]
Wydaje mi się, że sam Nemutchi nie wiedział dokładnie co się dzieje, swatka wyciągnęła go z łóżka, gdy spał i być może podczas ślubu również postanowił się zdrzemnąć, przytakując na wszystkie pytania. Byle dano mu spać, woho.
[Obrazek: 5SPHa8y.png]
Gdy Grippatchi wydała na świat potomka, któremu dała imię.. Baltazar Barnaba, postanowiła zawrzeć ze swatką pewien układ, szczegółów niestety nie znam. Jednakże krótko po narodzinach postanowiła zostawić syna, przepisując mu pokaźną fortunę. 
[Obrazek: BghFZk7.png]

[Obrazek: wPOLHox.png]

[Obrazek: CAPWRvf.png]
I don't want to live on this planet anymore.

Ten z kolei wyznaczył sobie jasny, radosny cel - zostać nowym Gotchikrólem. 
Oczywiście jak na każdego władce świata przystało, zabraliśmy się za remont górskiej rudery, na której widok Baltazar zapłakał. Niestety stać nas było jedynie na wypasiony salon.XDDD
[Obrazek: cPuazCd.png]

[Obrazek: k1iCmrr.png]

[Obrazek: bWoeYCs.png]

W wolnej chwili zmusiłem Baltazara do pójścia na plac zabaw. Niestety, spryciula rozpoczął tam swoją kampanię, starając się przekonać, by głosować na niego w kolejnych gotchi wyborach, albo zaplanować zamach na rodzinę królewską. Prosty wybór. 
Dorotchi wydawała się być zainteresowana pomysłem, ale to Dorotchi, co duch ma do stracenia.
[Obrazek: eYWTSxM.png]

[Obrazek: cjIewtz.png]

Dosłownie w trakcie chwili Baltazar podrósł, zobaczymy co z niego wyrośnie. c: 
[Obrazek: SKyHzZm.png]

Jakość trochę się popsuła, sorki.:< Nie wiem czemu tak. 
Odpowiedz
Kocham tę obudowę. <3 Fotki świetne jak zwykle, no i lubię jak piszesz. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
O rany XD Boskie to jest. Aż mi głupio, bo siedzę w szkole i ryczę ze śmiechu. Trzeba było uprzedzić, że nie należy tego czytać w miejscach publicznych XD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Omg, kocham. XDDDDDDDD
Zrobiłeś coś z z tą swatką czy tak po prostu się naprawiło? o,o
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Awww Marta, dziękuję! Ej w ogóle, nigdy nie miałaś Colorka? >:
Hahaha dzięki Frogless, no i też przepraszam.XDDD
Inka, weź, resetowałem tego Colorka jakieś 9398256323 razy, zmieniłem baterie plus kombinowałem z godziną (jakieś miliard razy chyba ustawiłem 23:59 >:C). Potem się wkurzyłem, zostawiłem je na noc i rano zaskoczyło, ale wiek nadal się nie naliczał. D: Coś się w sumie pewnie zbugowało, huh.
Yaaaay, dziękuuję Michu! 8D Ojj ja bym nie ufał swatce, ona pewnie tak tylko udaje, musi dbać o pozory.XDD
Odpowiedz
O boże, cudowna notka z polotem! Uwielbiam czytać takie wpisy! Sama też kiedyś pisałam takie historyjki, ale w dobie Instagrama już mi się nie chce robić tony zdjęć - co postęp robi z człowiekiem...
Czekam na ciąg dalszy. Duży uśmiech
Odpowiedz
Hahha, dziękuję. 8D Chętnie bym poczytał coś fabularnego u Ciebie, naprawdę. c: No ale rozumiem, teraz właśnie rzadko kiedy w ogóle na instagramie ktoś coś napisze.:< Ja bym chętnie pisał, ale mój angielski to -100000, więc piszę tylko tutaj.XDDDD
Ciąg dalszy już niedługo, o. 8)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości