Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przemytnicy grafiki
Ostrzeżenie 
Witam, to ściśle tajne miejsce, w którym handlujemy kradzioną grafiką.
To czarny rynek, mówisz co chcesz, dajesz GP i zapominasz, że tu byłeś, jasne?

Tematyka dowolna, proszę o podawanie wymiarów.
Płatność po realizacji - wycena dopiero po przemyceniu towaru.

Sygnaturki: 2-5 GP
Sygnaturki wąskie (te takie paseczki): 1-3 GP
Buttonik: 1-3 GP
Grafika związana z Louisem Świnkonem: 100 GP

(Ogólnie to bardziej bym się zajmowała przerabianiem, ale jak ktoś chciałby avatarek od podstaw to nie ma sprawy @@
NA ŻYCZENIE DODAJĘ ŻYCIOWE CYTATY XD)

Jak coś ma być gifem to dopłata od 2 do 4 GP.

Czysty biznes.

(Używam takich programów jak MS Paint, Paint Tool Sai, GIPM i Photo Scape, jak ktoś chce tonę brokatu to glittery.pl XD)
Odpowiedz
A no tak, wrzucę coś jak najszybciej o/

EDIT: Coś wrzuciłam na przykłady, ale w sumie nie mam jako tako avków porobionych takich jak kiedyś xD W sumie mam gdzieś na dysku stare rzeczy robione na to forum, mogę potem wrzucić w ramach ciekawostki xD
Odpowiedz
W sumie czemu nie? Duży uśmiech
Odpowiedz
Ten czerwony pan... czy to Grell? o:
Ja coś chętnie zamówię, tylko nie wiem co.. może dałoby radę zrobić Jacka Frosta z jakimś Nintendo? 3DS? Na tapetę telefonu właśnie.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Maciek, Grell to kobieta. XD Wydaje mi się że to jakieś OC Katechi jak dobrze pamiętam.

Hmm, w sumie ciekawe. Mamy ci dawać konkrety czy niespodzianka? XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Grell Sutcliff? Hmm, nie czytałem mangi, tylko anime oglądam, a tam jest facetem.
Odpowiedz
Nie, ten czerwony to z jakiegoś innego animu, on ma białą maskę na pół twarzy, nie pamiętam z czego xD To było na avatarek na PBF robione koledze.
A Grell to chłopiec ;-; Chociaż chciał być matką XD ALE CZEMU NIE XD

Maciek, dokładniej chodzi Ci o grającego go na tym czy takie bardziej coś w stylu ujęcia reklamowego, że po prostu ma to w łapie i szpan? XD I jakie wymiary? Znaczy ja to i tak będę robić w większym formacie, tylko żeby proporcje były ok, a nie, że potem przycinasz i coś wystaje xD

Viktor, im więcej konkretów tym lepiej dla mnie XD Bo ja lubię, aby klient dostał dokładnie to co chce xD Ale jak chcesz niespodziankę to też może być~
Odpowiedz
Możesz się popisać i zrobić go siedzącego na jakimś dywanie, z kubkiem czekolady i może sobie na tym grać. Duży uśmiech Fajnie gdyby było tak świątecznie, o. Coś takiego.. luźnego, jak na tym arcie:
[Obrazek: rOtIRO8.jpg]
C:
Jeżeli chodzi o wymiary, to: http://i.imgur.com/De2qmpO.jpg
Odpowiedz
Ok. Zamówienie przyjęte~
Odpowiedz
Mogą być to jakieś graficzne przeróbki? x_x Nie dam rady narysować tego, muszę sama święta robić. Chyba, że się Wam nie spieszy-
Odpowiedz
Mnie się nie spieszy. c:
Odpowiedz
Maciek, zrobione~

Taki bez twarzy, bo nie wiedziałam jak zrobić, żeby nie tracić tego "minimalizmu" i "tajemniczości", a nie mogłam znaleźć artów w tym stylu, żeby zobaczyć jak inni sobie z tym radzą xD
No i randomowe wzorki na sweterku, ehhh XDD
Odpowiedz
Yissss! Mógłby być tylko trochę chudszy, bo Jack to w sumie taki mega kościsty był, ale i tak mi się podoba. No i w sumie fajnie, że nie ma tej twarzy. <: To ile w sumie mam Ci zapłacić?XD
Odpowiedz
Po świętach jest, halo, jak tu kościstym być, HEHE XD
I fajno, że Ci się brak twarzy podoba XD
3GP będą~ XDDD
Odpowiedz
Tylko 3? Wohooo, poszło! Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości